• LIFE&STYLE

    Μηνύματα συμπαράστασης στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον χαμό του νεογέννητου γιου του

    • NewsRoom
    Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

    Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ


    Στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο και της συντρόφου του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ βρίσκεται το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μετά την αποκάλυψη ότι πέθανε στη γέννα το ένα από τα δύο δίδυμα μωρά τους.

    Η 28χρονη Τζορτζίνα ήταν έγκυος σε ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, τα οποία αναμένονταν να έρθουν στον κόσμο το καλοκαίρι. Ωστόσο, γεννήθηκαν πρόωρα, με το αγοράκι να μην τα καταφέρνει.

    Στον απόηχο της συγκλονιστικής ανακοίνωσης του 37χρονου Πορτογάλου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίκτες και σύλλογοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους.

    Μηνύματα συμπαράστασης προς τον Ρονάλντο και την οικογένειά του

    Η ομάδα του Κριστιάνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν από τους πρώτους συλλόγους που απέστειλαν μηνύματα συμπαράστασης μέσω των social media.

    «Ο πόνος σου είναι ο πόνος μας, Κριστιάνο. Στέλνουμε αγάπη και δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου», έγραψαν οι «Κόκκινοι Διάβολοι».

    Από την πλευρά τους, τα «Λιοντάρια» της Λισαβόνας ανέφεραν στην ανάρτησή τους: «Πολλή δύναμη, Κριστιάνο. Η οικογένεια της Σπόρτινγκ είναι μαζί σου».

    «H Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο ενός από τα παιδιά που περίμενε να υποδεχτεί στον κόσμο ο αγαπημένος μας Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Η Ρεάλ νιώθει και εκείνη τον πόνο όλης της οικογένειας και θέλει να τους στείλει όλη την αγάπη και τη στοργή της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ισπανικός σύλλογος με τη φανέλα του οποίου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία.

    Με τη σειρά της, η Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας έγραψε: «Σου στέλνουμε πολύ δύναμη, αρχηγέ».

    «Όλοι στη Μάντσεστερ Σίτι στέλνουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια σε σένα και στην Τζορτζίνα», ανέφερε σε σχετικό tweet ο αγγλικός σύλλογος.

    Ο συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, έγραψε «οι σκέψεις μου είναι μαζί σου και στην Τζορτζίνα, αδελφέ. Λυπάμαι».

    Αρκετοί άλλοι παίκτες, όπως ο Ντε Χέα, ο Φελίπε Μέλο και ο Άλεξ Τέλες δημοσίευσαν καρδιές ως απάντηση στην ανάρτηση στο Instagram του ζεύγους.

    Ο πρώην Πορτογάλος συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Αλβάρο Μοράτα ανέβασε ένα emoji με τα χέρια σταυρωμένα σε προσευχή.

    Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ρονάλντο

    «Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας.

    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.

    Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

    Τι είχαν ανακοινώσει το περασμένο φθινόπωρο

    Υπενθυμίζεται ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου αποκάλυψε την είδηση ότι αυτός και η Τζορτζίνα περιμένουν δίδυμα τον Οκτώβριο του 2021.

    «Με χαρά ανακοινώνω ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη – ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε», έγραψε στα social media ποστάροντας μια φωτογραφία με τον ίδιο και την Τζορτζίνα να επιδεικνύουν με υπερηφάνεια τους υπέρηχους των διδύμων τους.

    Το ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη, την 4χρονη Αλάνα Μαρτίνα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τρία ακόμη παιδιά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Έβα.

    Χθες στην οικογένεια προστέθηκε και ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

    Διαβάστε επίσης:

    Θλίψη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε στην γέννα ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε η σύντροφός του

    Ο Ρονάλντο κερδίζει 1,4 εκ. ευρώ για κάθε διαφήμιση στο Instagram

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ