ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια δύσκολη στιγμή περνά η οικογένεια του Πορτογάλου σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ανακοίνωσή του στο Twitter, γνωστοποίησε πως ένα από τα κυοφορούμενα δίδυμα, που αναμενόταν να γεννηθεί το καλοκαίρι, έχασε τη μάχη με τη ζωή.
«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.
Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα.
Κριστιάνο – Χορχίνα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκίνησαν τα «τσουχτερά» πρόστιμα για την πειρατική τηλεθέαση – Έως και 6.000€ σε χρήστες στη Σπάρτη
- Andrea Orcel: Δεν αποκλείει πώληση της συμμετοχής της UniCredit στην Commerzbank εκτός ΕΕ
- Πειραιάς: Άγρια επίθεση σε οδηγό τρόλεϊ – Τον ξυλοκόπησαν τρεις άγνωστοι
- O οίκος ανοχής που έγινε εστιατόριο και το μυστικό των χαρακωμένων καθρεφτών
