• LIFE&STYLE

    Μηνιαίες προβλέψεις – Οκτώβριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με τα ζώδια

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα είναι ο Οκτώβριος; Τι προβλέπουν τα ζώδια και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

    ΚΡΙΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 κάνει έντονη την επιρροή της στην ερωτική σου ζωή και εγείρει ζητήματα πάθους, εμμονής, ελέγχου και ζήλιας στη σχέση σου. Οι ανασφάλειες είναι έντονες και αυτό μπορεί με ευκολία να δυναμιτίσει την κατάσταση. Κυρίως όμως, σε ωθεί σε μία βαθύτερη εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και στο αν ο σύντροφός σου είναι ο κατάλληλος για να βιώσεις έντονα συναισθήματα, την απόλυτη συγχώνευση, το απόλυτο ερωτικό πάθος. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας ξεσπάσματα και να μην προχωρήσεις στο να πάρεις αποφάσεις που θα μετανιώσεις.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε καλεί να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που αφορούν σε τρίτους, όπως τράπεζες και Δημόσιο. Ερωτικά θέματα έρχονται επίσης στο προσκήνιο και οι ανασφάλειες εμφανίζονται. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά κέρδη ή απώλειες σε οικονομικό επίπεδο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Επαναστατικές είναι οι διαθέσεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς η ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά εναλλάσσεται με την ανάγκη για ανεξαρτησία, δημιουργώντας εκρηκτικό συνδυασμό. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση και την νευρικότητα, γιατί θα αιφνιδιάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να συσχετιστείς με νέους συνεργάτες και νέα πρόσωπα στην προσωπική σου ζωή ή να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για επόμενο στάδιο σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει δύσκολες συνθήκες σε αυτή τη νέα αρχή, καθώς ζητήματα ανταγωνισμού και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δεν θα σε αφήσουν ανεπηρέαστο και θα προκαλέσουν ή θα φέρουν στην επιφάνεια πληγές που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με θάρρος και πείσμα. Μην φοβηθείς να δεις κατάματα αυτά που σε στενοχωρούν, καθώς αυτή η διαδικασία μόνο αναγεννησιακά χαρακτηριστικά θα έχει για εσένα.

    Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 σε βάζει σε εγρήγορση σε ότι αφορά τους στόχους και τα όνειρα που έχεις θέσει, σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και στιγμές ή πράγματα που θέλεις να βιώσεις μαζί τους, σε ότι αφορά συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις, σε κοινωνικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Είναι γεγονός ότι δείχνεις να μπορείς να λειτουργήσεις εξαιρετικά σε κάποια ομαδική προσπάθεια και να αποδώσεις τα μέγιστα για ένα κοινό σκοπό. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και θα κερδίσεις πολλά.

    3ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς και να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, σε οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές προσπάθειες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η έντονη διαίσθησή σου είναι αυτή που μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μπορείς να διαβάσεις πίσω από τις γραμμές ή τις πιο ενδόμυχες σκέψεις των άλλων και να κατευθύνεις την όποια κατάσταση στα δικά σου μέτρα, με αποτέλεσμα να είσαι επωφελημένος. Η διάθεση του να παρατηρείς περισσότερο και να εκφράζεσαι λιγότερο αποτελεί «όπλο», καθώς αντιλαμβάνεσαι διαθέσεις και μετά κινείσαι προς την κατεύθυνση που θέλεις.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 μπορεί να δώσει μοναδικά ευχάριστες στιγμές σε οικονομικό επίπεδο, καθώς μέσα από ευχάριστες συζητήσεις και πνευματικούς διαλόγους μπορεί να υπάρξουν συμφωνίες που θα είναι ευνοϊκές για εσένα. Σε προσωπικό επίπεδο, δείχνεις να εκφράζεις με ευκολία τα βαθύτερά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, κάτι όμως που δεν καλύπτεται από ανασφάλειες και απωθημένα, απογειώνοντας την επικοινωνία και τον ερωτισμό στην σχέση σου. Αυτό που μόνο πρέπει να προσέξεις είναι να μην πεις λόγια που δεν εννοείς και δεσμεύσεις στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

    ΤΑΥΡΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 σε βάζει σε μία διαδικασία εσωτερικής ενδοσκόπησης και αναζήτησης των αναγκών σου στο επίπεδο κυρίως των προσωπικών σου σχέσεων και κατά πόσο θεωρείς ότι το ταίρι σου είναι αυτός ο άνθρωπος που μπορεί να σου δώσεις την συντροφικότητα και την κατανόηση που χρειάζεσαι στην ζωή σου. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να χτυπήσουν και πάλι την πόρτα σου και να ζητήσουν από εσένα μία δεύτερη ευκαιρία για να είναι μαζί σου. Καλό θα είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις, σκέψου τους λόγους που σε οδήγησαν στο να απομακρυνθείς.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό εγείρει ζητήματα συνεργασιών και προσωπικών σχέσεων που καλείσαι να κλείσεις για να προχωρήσεις σε επόμενη φάση της ζωής σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί συνθήκες επαναστατικές σε συναισθηματικό επίπεδο και δεν θα διστάσεις να κάνεις την ανατροπή αν θεωρήσεις ότι συνεργάτες ή ταίρι δεν μπορούν να αντιληφθούν το πώς νιώθεις και τι επιθυμείς από αυτούς. Να έχεις στο μυαλό σου όμως, ότι οι έντονες αντιπαραθέσεις και οι αιφνιδιαστικές κινήσεις θα προκαλέσουν σφοδρές συγκρούσεις και προβλήματα που πιθανά να μην είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Σκέψου καλά πριν αντιδράσεις.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό 09.10 δημιουργεί συνθήκες για μία νέα αρχή σε εργασιακό επίπεδο αλλά και σε ότι αφορά την καθημερινότητα. Είναι πιθανό να οδηγηθείς προς μία καινούργια κατεύθυνση για εσένα. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργεί δύσκολες για εσένα συνθήκες, καθώς μπορεί να υπάρξουν δύσκολες συνθήκες σε αυτό το νέο ξεκίνημα, που θα σε απογοητεύσουν. Παιχνίδια εξουσίας, αλλά και προσωπικοί σου φόβοι και ανασφάλειες πιθανά να λειτουργήσουν ανασταλτικά και να φέρουν στην επιφάνεια πληγές που θα πρέπει να διαχειριστείς. Μην ξεχνάς όμως, ότι μέσα από τις δυσκολίες μεταμορφώνεσαι και βελτιώνεσαι σημαντικά, γι’ αυτό δείξε υπομονή και πείσμα στη νέα αυτή προσπάθεια.

    Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 εντείνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι θα είσαι συνεχώς απασχολημένος σε ότι αφορά την καριέρα σου, κάτι που θα σε γεμίσει άγχος και νευρικότητα. Η επιθυμία σου να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα αλλά και η μεθοδικότητα που δείχνεις δεν αφήνουν περιθώρια για να μην μπορέσεις να καταφέρεις ότι σου έχει ανατεθεί. Καλό είναι όμως να προσέχεις και να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την διάθεση να συγκρουσθείς, λόγω της αμετακίνητης στάσης σου, με πρόσωπα εξουσίας ή ανωτέρους σου που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σου.

    3ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 σε εφοδιάζει με περίσσια διάθεση για επικοινωνία, κάτι που θα κάνει ευκολότερες τις συνθήκες για τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Η διάθεση που δείχνεις για κατανόηση των αναγκών των άλλων αλλά και να κρατήσεις ισορροπίες μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές νέες συνεργασίες, καθώς εκτιμώνται ιδιαίτερα αυτές οι αρετές σου. Αυτό που θα πρέπει μόνο να προσέξεις είναι η διάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρητικότητα που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να συμφωνήσεις σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν. Εκμεταλλεύσου την ικανότητα που έχεις να αντιλαμβάνεσαι τις καλύτερες για εσένα επαφές και συμφωνίες.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για συζητήσεις τόσο με τους συνεργάτες σου, όσο και με το ταίρι σου και σου δίνει την διάθεση να συζητήσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς. Ο ευχάριστος λόγος σου και το πνεύμα που σε διέπει εντυπωσιάζουν και αποτελούν πόλο έλξης για νέες γνωριμίες. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι πιθανά να παρασυρθείς και να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις. Γι’ αυτό καλά θα κάνεις να θυμάσαι «μέτρον άριστον», για να μην βρεθείς εκτεθειμένος.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    1ο δεκαήμερο

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 εντείνει μέσα σου μία εσώτερη διαδικασία σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία και το κατά πόσο αυτό που βιώνεις καλύπτει τις ανάγκες σου σήμερα. Σε επανεξέταση μπαίνουν οι σχέσεις με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και σκέφτεσαι αν αντιλαμβάνονται αυτά που νιώθεις, αν μπορούν να συμβαδίσουν με αυτά που ζητάς στην ζωή σου, ώστε να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Σκέφτεσαι επίσης την σωματική σου υγεία και την διατροφή σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να αναθεωρήσεις την φιλοσοφία σου, για να αποκτήσεις περισσότερη ευεξία και ενέργεια.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε καλεί να ολοκληρώσεις κύκλους σε θέματα που εκκρεμούν ή σε ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας που σε απασχολούν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σου προκαλέσει εκρηκτικά συναισθήματα και να μην σου είναι εύκολο να διαχειριστείς τον έντονο συναισθηματισμό και την νευρικότητα. Καλό είναι να έχεις στο νου σου ότι για να μπορέσεις να κλείσεις τα θέματα που σε απασχολούν, θα πρέπει να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία και να μην αφήνεις απωθημένα του παρελθόντος να επηρεάζουν τη τωρινή σου συμπεριφορά. Επίσης θυμήσου, ότι οι επαναστατικές σου αντιδράσεις θα προκαλέσουν προβλήματα.

    2οδεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, την διάθεση για δημιουργικότητα, την προσωπική σου αυτοέκφραση, την ταλαντούχα πλευρά του εαυτού σου. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερωφέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, πληγές και απογοητεύσεις από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή και σε έχουν στιγματίσει. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι, ότι μέσα από τις δύσκολες στιγμές θα μεταμορφωθείς σαν άνθρωπος και θα οδηγηθείς σε μία νέα ριζικά διαφορετική φιλοσοφία στον έρωτα. Αντιμετώπισε τα πάντα με πείσμα και διάθεση να προχωρήσεις πιο δυναμικά από ποτέ.

    Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεση για να διασκεδάσεις και να ταξιδέψεις νοητικά και κυριολεκτικά. Είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με την πνευματική σου ανάπτυξη και αυτό σε οδηγεί στο να δραστηριοποιηθείς σε ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που σε ενδιαφέρουν. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή στο εξωτερικό είναι πιθανό να προκύψουν, αφού η ανάγκη σου να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να διευρύνεις το γνωστικό σου πεδίο μπορεί να σε ωθήσει σε δράσεις που θα έχουν περιπέτεια αλλά και την ανακάλυψη νέων τόπων ή πολιτισμών. Υπερβολική διασκέδαση και αφέλεια μπορεί να σε εκθέσουν σε καθημερινές υποχρεώσεις.

    3οδεκαήμερο

    Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και την εργασία και σε ζητήματα που πιθανά να σε απασχολήσουν. Είναι γεγονός ότι η γρήγορη αντίληψη και η μεθοδική σκέψη σου θα σε βοηθήσουν στο να δώσεις σημαντικές λύσεις σε αγγαρείες και ευθύνες που σου έχουν ανατεθεί. Συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν σε εργασιακό επίπεδο, να είσαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάσεις με το σκεπτικό σου και την λογική σου προσέγγιση. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να υποπέσεις σε κοινωνικό σχολιασμό που μπορεί να σε εκθέσει, αλλά και να γίνεις έντονα επικριτικός με τους γύρω σου, κάτι που θα ενοχλήσει και θα δυσαρεστήσει.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10σου δημιουργεί ευχάριστη διάθεση για να συζητήσεις και λύσεις προβλήματα ή ζητήματα που σε απασχολούν στην εργασία και στην καθημερινότητα. Το κέφι σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες με τους γύρω σου και αυτό βοηθά τόσο στο να εξομαλυνθούν οι σχέσεις, όσο και να προωθηθούν ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι μόνο είναι ότι θα πρέπει να είσαι φειδωλός στις υποσχέσεις που θα δώσεις, γιατί μπορεί να υπερβάλεις εαυτόν και να δεσμευτείς σε πράγματα που δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10προκαλεί μία βαθύτερη εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά τον έρωτα, πως τον βιώνεις, αν τον απολαμβάνεις, αν το ταίρι που έχεις δίπλα σου ικανοποιεί την πλευρά σου αυτή και τις ανάγκες σου. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν στην ζωή σου και να προκαλέσουν ένταση. Είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να σκεφτείς τους λόγους της απομάκρυνσης που υπήρξε και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να πάρεις αποφάσεις, που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Καλό είναι ακόμα να περιορίσεις εγωιστικές τάσεις και απότομες αντιδράσεις ή να μην προβείς σε συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν προβλήματα και όχι να προκύψουν λύσεις.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε φιλικές και ερωτικές σχέσεις, σε στόχους και όνειρα που έχεις θέσει, σε συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις και σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δημιουργεί επαναστατικές αντιδράσεις, έντονες τάσεις ανεξαρτησίας και νευρικότητα, διάθεση που μπορεί να εκτονώσεις είτε σε φίλους, είτε στο ταίρι σου και να προκύψουν ζητήματα. Το βέβαιο είναι ότι για να κλείσεις θέματα που σε απασχολούν είναι προτιμότερο να κάνεις την αντίδραση πρωτοτυπία και να προσπαθήσεις με ευρηματικό και ομαδικό πνεύμα να προχωρήσεις στις καλύτερες δυνατές λύσεις ή επιλογές.

    2οδεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 σε ωθεί στο να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά το οικογενειακό σου περιβάλλον, τις ρίζες σου, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία. Είναι γεγονός ότι αυτό γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει απογοήτευση και πληγές από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και να πέσεις ψυχολογικά. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η κάθε δύσκολη περίοδος της ζωής σου μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά, έτσι θα πρέπει να βιώσεις και την συγκεκριμένη. Το πείσμα και η υπομονή που θα δείξεις θα σε οδηγήσουν στο να ξεπεράσεις πράγματα και να πας παρακάτω. Προσοχή σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία.

    Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 βγάζει στην επιφάνεια φόβους, ανασφάλειες και απωθημένα και δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε εντάσεις με το ταίρι σου ή με πρόσωπα που δραστηριοποιήσε επιχειρηματικά και οικονομικά. Είναι πιθανό να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που θα βγάλουν τον προϋπολογισμό σου εκτός σχεδίου, όπως και να προκύψουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς που θα πρέπει να διευθετήσεις. Κράτα την ψυχραιμία σου γιατί οι αντιδράσεις σου μπορεί να προκαλέσουν σφοδρές συγκρούσεις.

    3ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 σε ωθεί στο να εξωτερικεύσεις την χαρά και την παιδικότητα που νιώθεις. Είναι σημαντικό για εσένα να προκαλέσεις την προσοχή των γύρω σου και να γίνεις το επίκεντρο σε κάθε παρέα που θα βρεθείς, αφού έτσι ικανοποιείς την έντονη ανάγκη σου για αυτοπροβολή. Επιδιώκεις την διασκέδαση, την επικοινωνία, την καλοπέραση, αυτό όμως που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι ότι μπορείς να γίνεις έντονα υποκειμενικός και να επικεντρωθείς μόνο στις προσωπικές σου απόψεις, αδιαφορώντας για τα θέλω και τις απόψεις των άλλων. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζήτημα τόσο στις παρέες σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί μοναδικά ευχάριστο κλίμα σε όποια κοινωνική εκδήλωση ή σε διασκέδαση που θα βρεθείς, αφού εκφράζεις με τον τρόπο σου έντονη αισιοδοξία και αυτό φτιάχνει την διάθεση των γύρω σου. Είναι γεγονός ότι το χιούμορ σου θα είναι πηγή χαράς. Ευνοϊκότατες μπορεί να είναι οι συζητήσεις σε ότι αφορά δημιουργικές σου δράσεις, καθώς φαίνεται ότι μπορεί να καταφέρεις πολλά. Προσπάθησε μόνο να μην δεσμεύεσαι σε πράγματα που δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς, γιατί θα είναι εύκολο να εκτεθείς και να δυσαρεστήσεις πρόσωπα σημαντικά για εσένα.

    ΛΕΩΝ

    1ο δεκαήμερο

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 σε καλεί να αναθεωρήσεις ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή ασφάλεια, το κατά πόσο την εισπράττεις από τα οικεία σου πρόσωπα ή από το ταίρι σου. Είναι δεδομένο ότι μπαίνεις σε μία εσώτερη διαδικασία για το κατά πόσο αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου για σιγουριά και τρυφερότητα οι δικοί σου άνθρωποι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε τυχόν έξοδα που μπορεί να προκύψουν και αφορούν το σπίτι ή σε σπατάλες σε ότι αφορά την διακόσμηση. Αυτό που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι ότι η κυκλοθυμική σου τάση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με την οικογένεια ή το ταίρι σου.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου εγείρει ζητήματα σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο που καλείσαι να οριστικοποιήσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σου προκαλεί έντονες αντιδραστικές τάσεις και επαναστατικές διαθέσεις που μπορεί να αιφνιδιάσουν τόσο πρόσωπα στον επαγγελματικό τομέα, όσο και την οικογένειά σου. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς ώριμα και ήρεμα τις περαιτέρω κινήσεις σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις σε όποιο επόμενο στάδιο επιθυμείς με τον ομαλότερο δυνατό τρόπο. Συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν και με το ταίρι σου, καθώς η εκρηκτική σου διάθεση προκαλεί ζητήματα.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 δρομολογεί μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον κοντινό σου περίγυρο, την επικοινωνιακή σου προσέγγιση, την κοινωνική σου ζωή και το πώς ανταποκρίνεσαι σε αυτή. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στενοχώρια, θυμό και απογοήτευση από συμπεριφορές προσώπων που δεν περίμενες αλλά και προσωπικές σου ανασφάλειες και ανάγκη ελέγχου των άλλων που θα σε φορτίσει έντονα συναισθηματικά. Δες αυτή την ευκαιρία σαν μοναδική, καθώς παρ’ όλες τις δυσκολίες και την απογοήτευση που μπορεί να νιώσεις, θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για εσένα και θα προχωρήσεις πια με διαφορετικό τρόπο σκέψης και έκφρασης στον συγκεκριμένο τομέα.

    Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 «αγγίζει» το περιβάλλον των συνεργασιών και της προσωπικής σου ζωής και εγείρει εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και συγκρούσεις τόσο με συνεργάτες, όσο και με το ταίρι σου. Καλό είναι λοιπόν να δείξεις ψυχραιμία σε τυχόν επιθετικές διαθέσεις των άλλων απέναντί σου, διαφορετικά αν ακολουθήσεις και εσύ παρόμοια τακτική είναι βέβαιο ότι οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές. Από την άλλη, καλό είναι και εσύ να μην «κλειδώνεις» σε εγωιστικές συμπεριφορές για να διευκολύνεις την δράση και την επικοινωνία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις για νέες συνεργασίες.

    3ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και σε ζητήματα που την απασχολούν. Είναι πιθανότατο να εμπλακείς σε οικογενειακές συζητήσεις και να κληθείς να προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που πιθανά υπάρχουν. Η διάθεση για κατανόηση είναι εμφανής και αυτό σε κάνει πόλο έλξης για όποιον αντιμετωπίζει ζητήματα που τον απασχολούν, καθώς έχεις την υπομονή να ακούσεις και να καταλάβεις. Για να προστατεύσεις τον εαυτό σου καλό είναι να βάλεις τα όριά σου εσωτερικά, προσπαθώντας να μην οικειοποιείσαι όποια κατάσταση ακούς, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι θα επηρεαστείς έντονα ψυχολογικά. Μνήμες του παρελθόντος σε ωθούν στο να αναπολείς συνεχώς.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10ανεβάζει την διάθεσή σου και προσπαθείς να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό κλίμα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορείς να κάνεις ευχάριστες και εποικοδομητικές συζητήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις διασκεδαστικές στιγμές, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υπερβολική ευαισθησία και κυκλοθυμία που μπορεί να δείξεις, αλλά και η διάθεση να δεσμευτείς σε θέματα και πράξεις που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς, με κίνδυνο να εκτεθείς. Εξαιρετική ευκαιρία για να λυθούν σημαντικά οικογενειακά θέματα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 σου προκαλεί έντονες σκέψεις και διάθεση να αναθεωρήσεις τον τρόπο επικοινωνίας με το ταίρι σου. Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία ερωτημάτων και αναζητήσεων σε ότι αφορά την επικοινωνία, τη διασκέδαση και αν μπορεί ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να αντιληφθεί τις ανάγκες σου και να ανταποκριθεί σε ότι ζητάς. Κυκλοθυμία και απότομες αλλαγές στην συμπεριφορά σου μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις στη σχέση σου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να διαχειριστείς με ηρεμία την περίοδο αυτή και να μην προτρέξεις να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να το μετανιώσεις αλλά να μην είναι εύκολο να επανορθώσεις.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά το ευρύτερο κοντινό σου περιβάλλον και τις σχέσεις σου με αυτό, ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων, νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δημιουργεί έντονα επαναστατικές διαθέσεις και πρωτότυπες ιδέες μπορεί να προκύψουν, που πιθανά να αιφνιδιάσουν τους γύρω σου αλλά είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ρότα ζωής και να επιλέξεις μία νέα κοσμοθεωρία που ανταποκρίνεται περισσότερο στις απαιτήσεις σου. Οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας μπορεί να ξαφνιάσουν τόσο πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όσο και το ταίρι σου.

    2οδεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 θέτει δυναμικά ζητήματα συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας και καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την οικονομική σου διαχείριση, αλλά και την συναισθηματική προσέγγιση των πραγμάτων. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω εγείρει εντονότερα από ποτέ ζητήματα φόβων, αλλά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν απογοητεύσεις από συμπεριφορές και κινήσεις που θα σου στοιχίσουν τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι πάντως βέβαιο ότι παρά τις δυσκολίες που πιθανά να υπάρξουν, είναι μία συγκυρία που μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για εσένα, γι’ αυτό καλό είναι να την διαχειριστείς με ηρεμία αλλά και πείσμα.

    Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 κάνει εντονότερη την καθημερινότητα και την εργασία, καθώς αγγαρείες και υποχρεώσεις προσθέτονται στο πρόγραμμά σου και το πιθανότερο είναι να αγχωθείς για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα αυτά που έχεις επωμιστεί. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι είσαι τελειομανής με ότι έχεις αναλάβει, γι’ αυτό καλό είναι να το περιορίσεις για να μειώσεις την πίεση και να ελέγξεις την επικριτικότητά σου στους άλλους. Είναι μοναδική ευκαιρία να βάλεις την γυμναστική και ένα νέο πρόγραμμα διατροφής στη ζωή σου, καθώς θα σου δώσει ενέργεια και ευεξία για να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο πρόγραμμά σου.

    3οδεκαήμερο

    Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 σε βγάζει από μία περίοδο που ήθελες να επικοινωνείς με λίγους και καλούς και ανεβάζει την διάθεσή σου, ωθώντας σε στο να επικοινωνείς συνεχώς και να θέλεις να λαμβάνεις νέες πληροφορίες. Είναι δεδομένο ότι είναι χρυσή ευκαιρία για εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες σε σχέση με την επικοινωνία και το διαδίκτυο, καθώς μπορείς να υποστηρίξεις μοναδικά τις απόψεις σου και να πείσεις για τις προθέσεις σου. Ταξίδια κοντινά είναι πολύ πιθανά να προκύψουν, που θα σου δώσουν ανάσες φρεσκάδας και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το τετριμμένα της καθημερινότητας. Προσοχή μόνο στην έντονα μεταβαλλόμενη διάθεσή σου και εκνευρισμό.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 σου δημιουργεί έντονη ευφορία και ευχάριστη διάθεση για συζητήσεις με νέες γνωριμίες ή πρόσωπα που μπορεί να συναντήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι σπουδαίο για εσένα να περάσεις καλά αλλά και να δημιουργήσεις ανάλογο κλίμα και στις παρέες που βρίσκεσαι. Ιδανική συνθήκη είναι η συγκεκριμένη για να προωθήσεις εμπορικές ή επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν, καθώς θα έχεις την εύνοια να επιτύχεις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να λες περισσότερα από ότι πρέπει και να δεσμεύεσαι με υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

    ΖΥΓΟΣ

    1οδεκαήμερο

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 σε καλεί σε μία έντονα εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στο πως θα νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή και αν ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου μπορεί να σου εξασφαλίσει σταθερότητα, που είναι πολύ σημαντική για εσένα. Κτητικές τάσεις και απολυτότητα μπορεί να εκδηλωθούν και να χαλάσουν το κλίμα στη σχέση σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να βάλεις μέτρο και να ελέγξεις αντιδράσεις που πιθανά να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σου.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και συγκεκριμένα ότι αφορά συναλλαγές και συμφωνίες σε σχέση με τρίτους, όπως τράπεζες ή δημόσιο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές που θα επηρεάσουν το εισόδημά σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμος στις όποιες εξελίξεις για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εντάσεις και στον ερωτικό τομέα, καθώς εκρηκτικές αντιδράσεις λόγω έντονων ανασφαλειών μπορεί να φέρουν σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι σου.

    2οδεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 09.10 σε ωθεί σε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τους στόχους σου σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Μπορεί να δώσει σημαντικές νέες αρχές σε συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει ότι αυτό το στάδιο της ζωής σου μπορεί να είναι με απογοητεύσεις και εξουσιαστικές συμπεριφορές από πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, κάτι που πιθανά να σε πληγώσει πολύ. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον δυναμισμό και την πείσμα σου για να προχωρήσεις σε όποια νέα κατάσταση υπάρχει. Θυμήσου ότι οι δυσκολίες μπορούν να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για εσένα.

    Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 σε βάζει σε διαδικασία δράσης σε ότι αφορά τις δημιουργικές σου δραστηριότητες και μπορείς να προωθήσεις όποια σκέψη σου ή σχέδιό σου στον συγκεκριμένο τομέα. Ο έρωτας, το παιχνίδι και η διασκέδαση παίζουν καταλυτικό ρόλο το επόμενο διάστημα, αφού πρωταγωνιστής όπου και αν βρεθείς με το κέφι και τον δυναμισμό σου. Είναι γεγονός ότι μπορεί όμως να ξεφύγεις σε επίπεδο συμπεριφοράς, λόγω του ότι θέλεις να προβληθείς. Αυτό να ξέρεις θα έχει επιπτώσεις στις σχέσεις με τους γύρω σου και με το ταίρι σου, γι΄ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο.

    3οδεκαήμερο

    Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 στρέφει τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου σε ό,τι έχει να κάνει με το εισόδημά σου, καθώς αυτό που επιθυμείς είναι να προσπαθήσεις να βρεις νέους πόρους σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι ξεκάθαρο βέβαια ότι το πείσμα και η μεθοδική σου σκέψη το πιθανότερο είναι να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσένα, καθώς δείχνεις να έχεις την υπομονή και την επιμονή που χρειάζεται για να επιτύχεις τους στόχους σου σε αυτόν τον τομέα. Προσπάθησε μόνο να είσαι περισσότερο ευέλικτος σε προτάσεις που μπορεί να έχεις, γιατί αν μείνεις αμετακίνητος σε αυτό που έχεις σκεφτεί μπορεί να μην προχωρήσουν τα πράγματα όπως θέλεις.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί εξαιρετική διάθεση και όμορφο κλίμα σε όποια συνάντηση έχεις και αφορά τόσο σε οικονομικό, όσο και σε προσωπικό ζήτημα. Το κέφι σου και η διάθεση για επικοινωνία θα βοηθήσουν στο να προωθήσεις οικονομικές ζητήματα που σε αφορούν. Μπορείς επίσης να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου ή το ταίρι σου, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για όμορφες στιγμές. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου σού δημιουργούν ασφάλεια αλλά και έντονο ερωτισμό, κάτι που εκδηλώνεται άμεσα στη σχέση σου.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    1οδεκαήμερο

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 05.10 σε καλεί σε μία εσώτερη διαδικασία σε ότι αφορά τον έρωτα, τις ανάγκες σου σε αυτό το ζήτημα και στο κατά πόσο συμβαδίζει το ταίρι σου με την προσωπική σου εξέλιξη και πορεία αυτή την στιγμή. Παράλληλα αναζητάς μέσα σου και την δική σου στάση και το αν αφήνεσαι, δίνεσαι στον άνθρωπό σου ή υπάρχου ζητήματα που δεν σε αφήνουν να λυθείς και να εκδηλωθείς με το τρόπου που θα ήθελες. Καλό είναι επίσης να προσέχεις σε οικονομικές συμφωνίες και, αν είναι εφικτό, να τις αποφύγεις, καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως τα περίμενες και να υπάρξουν απώλειες.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και σε ωθεί στο να τα κλείσεις, αφήνοντας πίσω ότι σε προβληματίζει μέχρι τώρα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί α σου δημιουργήσει έντονη συναισθηματική αστάθεια, επαναστατικές διαθέσεις και τάσεις ανεξαρτησίας που να αιφνιδιάσουν τον άνθρωπό σου. Από την άλλη, δεν θα είναι απίθανο να αντιδράσει αντίστοιχα το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις τις εκρηκτικές σου αντιδράσεις, έτσι ώστε να αποφύγεις προβλήματα και σφοδρές συγκρούσεις.

    2οδεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 σε φέρνει αντιμέτωπο με ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να κλείσεις για να κάνεις μία σημαντική νέα αρχή, μακριά από ότι σε στενοχώρησε και σε επιβάρυνε ψυχολογικά. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αναδεικνύει ότι αυτό δεν θα γίνει κάτω από εύκολες συνθήκες, αλλά θα υπάρξουν για εσένα, δυσκολίες, απογοητεύσεις και πληγές αφήνοντας πίσω σου παλιές καταστάσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Είναι γεγονός ότι μπορεί να κλειστείς στον εαυτό σου και η εσωστρέφεια να είναι έντονη. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς ότι με αυτό το νέο ξεκίνημα «θανατώνεις» ένα κομμάτι του εαυτού σου που λειτουργεί σαν βαρίδι στην μελλοντική σου πορεία.

    Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 ανεβάζει την ένταση σε οικογενειακό επίπεδο και δεν αποκλείεται να προκληθούν συγκρούσεις είτε από την συμπεριφορά σου, είτε από την συμπεριφορά των οικείων σου που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Μπορεί να θεωρείς ότι είναι ευκαιρία για εσένα να εκτονώσεις τον θυμό που μπορεί να έχεις για πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, να έχεις στο νου σου όμως ότι δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν προβλήματα που θα είναι δύσκολο να λυθούν. Προσπάθησε να βρεις διεξόδους για να εκτονώσεις την ένταση, έτσι μόνο θα αποφευχθούν τα προβλήματα.

    3οδεκαήμερο

    Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 24.10 σε κάνει έντονα εκδηλωτικό στις απόψεις σου, τις οποίες υπερασπίζεσαι με έντονο πάθος. Είναι γεγονός ότι πια εκφράζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που σκέφτεσαι, κάτι που θα εντυπωσιάσει τους γύρω σου, τους οποίους θα κερδίσεις με το πείσμα και τον δυναμισμό σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου, καθώς δείχνεις έτοιμος να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες και να κάνεις νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι οι υποκειμενικές σου τάσεις αλλά και η διάθεση να παίρνεις επί προσωπικού ότι λέγεται, κάτι που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιό σου στις 29.10 δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν, καθώς δείχνεις να έχεις την βούληση και την αισιοδοξία για αυτό που θέλεις να επιτύχεις. Έντονη θα είναι η εξωστρέφεια και θα κερδίσεις τους πάντες, όπου και αν βρεθείς με το χιούμορ και την θετικότητα που εκπέμπεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι την αμετροέπεια αλλά και την τάση να δίνεις υποσχέσεις και να δεσμεύεσαι, ενώ το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να είσαι συνεπής και αυτό είναι κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    1οδεκαήμερο

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 εντείνει την εσωστρέφεια και στρέφεσαι στο παρελθόν και σε καταστάσεις που μπορεί να σε πλήγωσαν στην προσωπική σου ζωή. Τι είναι αυτό που άφησαν τελικά για εσένα και ποιο «μάθημα» πήρες από αυτές; Έρχεσαι αντιμέτωπος με όλα αυτά που είναι ακόμα ανοιχτά για εσένα, κεφάλαια της ζωής σου που πρέπει να κλείσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν και να θέλουν να τους δώσεις μία ακόμα ευκαιρία. Μην προτρέξεις να βγάλεις συμπεράσματα. Προσοχή επίσης σε σχέσεις που δεν μπορούν να έρθουν στο φως, γιατί ο κίνδυνος να εκτεθείς είναι μεγάλος.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε καλεί να κλείσεις κύκλους σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας, αλλά και ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και σε βαραίνουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και επαναστατικές διαθέσεις, που το πιθανότερο είναι να αιφνιδιάσουν συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Δεν αποκλείεται να πάρεις ανατρεπτικές αποφάσεις και να αλλάξεις πορεία πλεύσης στην εργασία, επιλέγοντας κάτι πρωτοποριακό, αφήνοντας πίσω καταστάσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν με τα σημερινά σου θέλω. Θυμήσου μόνο ότι οι εντάσεις και οι εκρήξεις μόνο προβλήματα θα φέρουν.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 σημαίνει για εσένα ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τους στόχους και τα όνειρά σου, τις φιλικές σου σχέσεις και τις συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις και σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει πληγές και απογοήτευση από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή από αλλαγές σε ότι αφορά τα σχέδιά σου, που πιθανά να σε καταβάλλουν ψυχολογικά. Αυτό που θα πρέπει όμως να σκέφτεσαι είναι ότι μέσα από δυσκολίες και καταστάσεις που λειτουργούν πιεστικά, έχεις την ευκαιρία να αναγεννηθείς σε αυτό τον τομέα και να προχωρήσεις σε νέα σχέδια ή παλιότερα με πείσμα και αποφασιστικότητα.

    Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 δημιουργεί προϋποθέσεις για να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αφού η περίσσια ενέργειά σου σε ωθεί στο να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και γεμίζεις το πρόγραμμά σου με προσκλήσεις και υποχρεώσεις που θέλεις να παρευρεθείς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η έντονα μεταβαλλόμενη διάθεσή σου, που πιθανά να σου προκαλέσει εκνευρισμό και η τάση να βαριέσαι εύκολα με πράγματα που μπορεί να καταπιαστείς, με αποτέλεσμα να αφήνεις στη μέση ότι δεν καλύπτει την περιέργειά σου.

    3οδεκαήμερο

    Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 κάνει εντονότερη από ποτέ την εσωστρέφεια και είναι γεγονός ότι προτιμάς να μην εκφράζεσαι, αφού ο νους σου ταξιδεύει συνεχώς και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε τρέχοντα ζητήματα που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις. Αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται συνεχώς στο μυαλό σου και δεν σου επιτρέπουν να ξεφύγεις σε νέα πράγματα και καταστάσεις. Είναι ανάγκη αυτή την περίοδο να ασχοληθείς με τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό, την προσευχή και την τέχνη για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την σκέψη και την διάθεσή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις, γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να προκαλέσει λάθη που θα σου κοστίσουν.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 ισορροπεί την διάθεσή σου και είναι χρυσή ευκαιρία για συζητήσεις με πρόσωπα που έχεις αφήσει ανοιχτά κεφάλαια από το παρελθόν και θέλεις να κλείσεις. Είναι σημαντικό η καλή σου διάθεση και η ανάγκη να εκφράσεις με έντονο συναισθηματισμό όλα αυτά που σε προβληματίζουν ή σε βαραίνουν. Είναι ιδανική συνθήκη για να εμβαθύνεις σε ψυχολογικό επίπεδο, να αποδεχτείς αυτά που σε πλήγωσαν, να δώσεις συγχώρεση και να προχωρήσεις στη ζωή σου. Μπορείς να βρεθείς με πρόσωπα του παρελθόντος και να περάσεις μοναδικά όμορφες στιγμές.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    1ο δεκαήμερο 

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 σε βάζει σε διαδικασία σκέψεις για τον καλύπτονται οι ανάγκες σου σε ότι αφορά τα φιλικά σου πρόσωπα, τις κοινωνικές και συλλογικές σου δράσεις, τους στόχους και τα σχέδια που έχεις θέσει. Η ανάγκη επίσης του να είσαι ελεύθερος μέσα στη σχέση γίνεται κατανοητή από το ταίρι σου; Έχετε τον ίδιο πρωτοποριακό και εναλλακτικό τρόπο σκέψεις; Όλα αυτά σε προβληματίζουν αυτόν τον μήνα και καλό θα είναι να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που απασχόλησαν την ερωτική σου ζωή, πιθανά να κάνουν και πάλι κρούση, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα σε αναστατώσει.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα που έχουν σχέση με την ερωτική σου ζωή και τις δημιουργικές σου δράσεις, με τις φιλικές σου σχέσεις και τα σχέδια που έχεις δρομολογήσει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σε κάνει έντονα επαναστατικό, κάτι που πιθανά να προβληματίσει το ταίρι σου και να προκαλέσει συγκρούσεις. Η εκρηκτική σου διάθεση αλλά και η ανάγκη για ελευθερία κίνησης μέσα στη σχέση δεν αποκλείεται να προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

    2ο δεκαήμερο 

    Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 φέρνει στο προσκήνιο την καριέρα σου και σε ωθεί στο να κάνεις μία νέα αρχή σε αυτόν τον τομέα. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου δείχνει ότι αυτό το νέο ξεκίνημα δεν θα είναι κάτω από τις ευκολότερες συνθήκες, αφού καλείσαι να μεταμορφωθείς μέσα από αυτή την εκκίνηση και να αφήσεις παλιότερες συνήθειες ή πρακτικές στον συγκεκριμένο τομέα που δεν ταιριάζουν με αυτό που είσαι σήμερα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, γιατί δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις τάσεις ελέγχου και χειρισμού, που θα προκαλέσουν αντιδράσεις και δεν θα σε βοηθήσουν σε αυτή τη νέα αρχή. Το πείσμα, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου είναι τα καλύτερα όπλα για να προσπαθήσεις για κάτι καλύτερο.

    Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 μπορεί να φέρει ξαφνικά έσοδα που πιθανά να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μεταξύ της τάσης για σπατάλη και απόλυτου συντηρητισμού και να βρεις την χρυσή τομή στο πώς να ξοδεύεις και να διαθέτεις τα χρήματά σου. Ανασφάλειες και φόβοι είναι πιθανό να εκδηλωθούν, κάτι που θα λειτουργήσει επιβαρυντικά για την σχέση σου, κάνοντάς σε απόλυτο και κτητικό. Δείξε ψυχραιμία και κράτησε χαμηλούς τόνους για να ισορροπήσεις την σχέση σου.

    3ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 σε βάζει σε διαδικασία να έρθεις σε επικοινωνία με τα φιλικά σου πρόσωπα και να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων μαζί τους, που έχεις τόσο ανάγκη. Είναι γεγονός ότι μπορεί να έχεις ευφάνταστες και πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες, κάτι που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των γύρω σου και θα βρεθούν στο φιλικό σου περίγυρο πολλά πρόσωπα που θα στηρίξουν και να ενστερνιστούν τα πιστεύω σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να απαξιώνεις όσους δεν μπορούν να αντιληφθούν το σκεπτικό σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει αλαζονικό και να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σου.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους που έχεις, αφού το κλίμα που δημιουργείς στο περιβάλλον σου είναι εξαιρετικά ευχάριστο και μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες σου. Ευχάριστες και χαλαρές εξόδους και συζητήσεις μπορεί να έχεις με φιλικά σου πρόσωπα, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία για όμορφες στιγμές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να λες περισσότερα από ότι πρέπει να δίνεις υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να τηρήσεις. Σκέψου καλά πριν δεσμευτείς για κάτι που δεν μπορείς.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά την ανάγκη σου για αυτοπροβολή στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και την εικόνα σου. Είναι έντονη η εσωτερική αναζήτηση για το πώς θέλεις να εξελιχθείς και να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στον κοινωνικό σου περίγυρο και στις σκέψεις αυτές συμπεριλαμβάνεται και το ταίρι σου και αν μπορεί να ανταποκριθεί στην εικόνα αυτή που θέλεις να δείξεις. Καλό είναι βέβαια να μην προβείς σε βιαστικά συμπεράσματα, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να κάνεις λάθη που μετά θα μετανιώσεις. Οικονομικές συζητήσεις με ανωτέρους σου είναι προτιμότερο να αποφευχθούν γιατί δεν θα προσδώσουν τα επιθυμητά.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου επικεντρώνει την προσοχή σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα που θα πρέπει να κλείσεις για να προχωρήσεις, απελευθερωμένος από ότι σε φορτίζει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει έντονα εριστικό, αντιδραστικό και οι εκρηκτικές σου διαθέσεις μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στην οικογένεια αλλά και στην καριέρα. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις βέβαια την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς με ηρεμία την όποια κατάσταση, διαφορετικά να είσαι έτοιμος δια σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν και δεν θα βοηθήσουν στις όποιες εξελίξεις θέλεις.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, θέματα σπουδών και σεμιναρίων που σε ενδιαφέρουν, νομικές υποθέσεις και ταξίδια που πιθανά να σε απασχολούν. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σηματοδοτεί απογοητεύσεις, φόβους και ανασφάλειες που προϋπάρχουν από το παρελθόν και μπορεί να αποτελούν βαρίδια για την παρούσα πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις στην ζωή σου. Πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου πιθανά να σε απογοητεύσουν και να σε πληγώσουν, να θυμάσαι όμως αυτό θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για τις μετέπειτα σχέσεις σου και το πώς θα τις διαχειρίζεσαι.

    Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 10.10 βγάζει τον έντονο δυναμισμό σου στην επιφάνεια και μπαίνεις στην διαδικασία να δραστηριοποιηθείς σε νέες συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν, στην κοινωνική σου ζωή κερδίζοντας τους πάντες, στην προσωπική σου ζωή παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για την σχέση σου. Είναι όμως σημαντικό να μην εγκλωβιστείς σε εγωιστικές συμπεριφορές και ανταγωνιστικές διαθέσεις, γιατί έτσι θα δυναμιτίσεις το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν θα μπορέσεις να προωθήσεις ζητήματα που σε ενδιαφέρουν πολύ. Ο έντονος ερωτισμός και η επιθυμία για φλερτ φέρνουν νέες γνωριμίες που μπορούν να αλλάξουν την προσωπική σου ζωή καταλυτικά.

    3ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 στρέφει τις σκέψεις στον επαγγελματικό τομέα και στο πως θα δρομολογήσεις τα σχέδιά σου για να επιτύχεις την επιθυμητή αναγνώριση που θέλεις. Συζητήσεις με ανωτέρους για νέα πλάνα έρχονται στο προσκήνιο και δείχνεις με την μεθοδική και ρεαλιστική σου σκέψη να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι σου ζητηθεί, κάτι που εκτιμάται δεόντως από πρόσωπα εξουσίας στην καριέρα σου. Γεγονός είναι ότι θέλεις να επικοινωνήσεις με περισσότερο ζήλο αυτά που έχεις επιτύχει στον επαγγελματικό τομέα, με σκοπό να εντυπωσιάσεις. Ζητούμενο είναι να μην εγκλωβιστείς σε απολυτότητα, κάτι που θα οδηγήσει σε κόντρες με τον επαγγελματικό σου περίγυρο.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στην επικοινωνία και είναι εξαιρετικά ευνοϊκές οι συνθήκες για να προωθήσεις σχέδια που έχεις για την καριέρα σου, που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Είναι επίσης εξαιρετική ευκαιρία για χαλαρές συζητήσεις με πρόσωπα σημαντικά του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος ή για σημαντικές νέες γνωριμίες ανθρώπων που μπορούν να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Προσπάθησε μόνο να μην δεσμευτείς σε πράγματα που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος και θα χάσεις την αξιοπιστία σου. Μην χάσεις το μέτρο και θα βγεις κερδισμένος.

    ΙΧΘΥΣ

    1ο δεκαήμερο

    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 μπαίνεις σε μία βαθύτατη διεργασία σε ότι αφορά τις ανάγκες σου στην διασκέδαση, σε επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης, σε ότι αφορά τον έρωτα και αν ο σύντροφός σου μπορεί να ανταποκριθεί στις δικές σου απαιτήσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να περνάς όμορφα μαζί του, αλλά και να μπορείς να επικοινωνήσεις σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να επανεξετάσεις και τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον και κατά πόσο κατανοούν αυτά που επιζητάς. Πρόσεξε μόνο μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα και μετά δεν είναι εύκολο να επανορθώσεις.

    Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον, θέματα εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως και συμφωνίες σχετικά με αυτά, ότι αφορά τη γνώση και αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο βγάζει στην επιφάνεια τον επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου και μπορεί να πάρεις ανατρεπτικές αποφάσεις που θα εκπλήξουν τους γύρω σου. Δεν αποκλείεται ακόμα να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που πιθανά να θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην ανατρεπτική και πρωτότυπη σκέψη σου. Προσοχή μόνο σε νευρικότητα και ένταση που μπορεί να υπάρξουν.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 εντείνει την προσοχή σου σε ζητήματα οικονομικά σε σχέση με τράπεζες και Δημόσιο και καλείσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω σου θέματα που σε βαραίνουν. Νέο ξεκίνημα μπορεί να προκύψει και στην ερωτική σου ζωή με την ένταση να είναι στα ύψη. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση από πρόσωπα με τα οποία έχεις συναλλαγές ή με το σύντροφό σου, κάτι που πιθανά να προκαλέσει ένταση, εμμονή και εκρηκτικές διαθέσεις. Καλό είναι να θυμάσαι ότι αυτή η περίοδος θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για εσένα, καθώς μέσα από τις δυσκολίες και τις πιεστικές στιγμές θα μπορέσεις να απαλλαγείς από ότι πια σε φορτίζει ψυχολογικά.

    Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 σου δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια και μοναχικές τάσεις, γιατί μπαίνεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι συνεχώς ζητήματα του παρελθόντος που έχουν αφήσει πληγές και απωθημένα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, καθώς μπορεί να ενταθεί πολύ η θλίψη και η καταπιεσμένη οργή που νιώθεις αν δεν εκφραστεί ια λειτουργήσει επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Στρέψε την προσοχή σου σε καλλιτεχνικές δράσεις, σε ότι αφορά τον εσωτερισμό και τα αρχέτυπα για να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να ξεφύγεις από το ψυχικό φορτίο αυτό.

    3οδεκαήμερο

    Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 ανεβάζει την διάθεση κατακόρυφα και αυτό είναι αρκετό για να μπεις σε διαδικασία να σκέφτεσαι την διασκέδαση, τις παρέες που θέλεις να συμμετέχεις, τις πνευματικές συζητήσεις που θέλεις να κάνεις. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή στο εξωτερικό που σε ενδιαφέρουν μπορεί να πραγματοποιηθούν ή να δρομολογήσεις τις λεπτομέρειές τους. Σε αυτό που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός είναι στην αμέλεια και την αφέλεια που μπορεί να εκδηλώσεις, γιατί δεν θα σε βοηθήσουν στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και δεν θα είναι δύσκολο να υποπέσεις σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος και τυπικός στις όποιες δεσμεύσεις σου.

    Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα σε παρέες και είναι πολύ πιθανό να συμμετέχεις σε συζητήσεις με έντονο πνευματικό ενδιαφέρον που έχουν πολλά να σου μάθουν. Συζητήσεις σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια ευνοούνται, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με όποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει. Το χιούμορ η θετικότητα που αποπνέει γίνεται πόλος έλξης για τους γύρω σου. Μόνο πρόσεξε να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις ή χάσεις το μέτρο στον λόγο σου, με αποτέλεσμα να προσβάλεις χωρίς να θέλεις πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

    Πηγή: Μηνιαίες προβλέψεις Myastro.gr

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ερωτικές προβλέψεις – Οκτώβριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Η Άση Μπήλιου εξηγεί: Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα ζώδια – Αναλυτικές προβλέψεις (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σημαντικές αλλαγές φέρνει η Πανσέληνος στον Κριό στις 25 Σεπτεμβρίου – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ