F

LIFE&STYLE

Ερωτικές προβλέψεις – Οκτώβριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

  • NewsRoom


Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Οκτώβριο 2018 ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση σου αυτόν το μήνα με την παρουσία του κυβερνήτη σου Άρη στον Υδροχόο περπατάει από το δύσκολο στο πιο δύσκολο, μην αφήνεις το χρόνο να περνά χωρίς να επιλύεις τα μικρά που σε ενοχλούν, αν πάλι νιώθεις πως είσαι εγκλωβισμένος στη σχέση αυτή καλό είναι να πάρεις αποφάσεις και να δώσεις τη λύση που σε ευχαριστεί. Μη μένεις θεατής σε πράγματα που σε αφορούν. Εσύ που είσαι μόνος αυτό το διάστημα θα νιώσεις έντονη την επιθυμία να φλερτάρεις και να αφεθείς στο χαλαρό και το ήρεμο, αυτό σε κάνει να νιώθεις ευχάριστα και όμορφα. Μην αποφασίσεις δεσμεύσεις, απόλαυσε τις εξόδους σου με τις παρέες σου! Ο μεγάλος έρωτας, θα έρθει, μην ανησυχείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έρωτας έχει μια πολύ καλή σχέση μαζί σου, καθώς με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό από τις 5 Οκτωβρίου και μετά ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σε αναστατώσει και θα αλλάξει όλη σου την ερωτική διάθεση. Καλώς να δεχτείς τον έρωτα και να τον απολαύσεις. Εσύ που ζεις στη σχέση σου εδώ και καιρό, ε! μη βαριέσαι, έχεις κάθε δυνατότητα να αποβάλεις τη μονοτονία και τη βαρεμάρα, κούνησε λοιπόν το μαγικό ραβδάκι σου και αναστάτωσε τα ερωτικά νερά… μην περιμένεις τα πάντα από το σύντροφό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σχέση σου, εδώ κι αρκετό καιρό περνάει τη δική της κρίση, αντί όμως να θυμώνεις με το ταίρι σου μήπως είναι καλύτερα να μιλήσεις μαζί του και να εκφράσεις όλα τα πιθανά παράπονα ή αυτά που νοιώθεις και σε δυσκολεύουν; Δοκίμασέ το και θα δεις πως θα ανακουφιστείς, μπορεί να μην πάρεις τις απαντήσεις ή τις λύσεις που επιθυμείς θα δεις όμως πιο ουσιαστικά κάποια πράγματα που τα είχες προσπεράσει! Εσύ που ψάχνεις την επόμενη σχέση σταθμό στη ζωή σου, μην βιάζεσαι η Αφροδίτη σε ανάδρομη κίνηση από τις 5 Οκτωβρίου και μετά στον Σκορπιό έχει σχέδια για σένα και δυνατούς έρωτες, προς ώρας απόλαυσε την ηρεμία και τα φλερτ σου, αφού σου πάνε κιόλας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σχέση σου τον φετινό Οκτώβριο είναι στην καλύτερη περίοδό της καθώς με το ταίρι σου σχεδιάζεις τα επόμενα βήματα που θα κάνετε από κοινού. Είσαι έτοιμος για να περάσεις το κατώφλι νέων προκλήσεων, και είναι αλήθεια πως σου αξίζει γιατί έχεις δουλέψει πολύ σκληρά για να φτιάξεις τη σχέση σου με τόσο καλά και δυνατά στοιχεία κατανόησης, επικοινωνίας και σεβασμού! Εσύ που ακόμα στέκεις μόνος στη ζωή, αν και δε λείπουν οι προκλήσεις και τα φλερτ, οι ενθουσιασμοί και η αύξηση της γοητείας σου, μην ανησυχείς στα δίχτυα του έρωτα θα κολυμπήσεις πολύ σύντομα!

ΛΕΩΝ

Είσαι αρκετά επίμονος και αυτό ενοχλεί την σχέση σου, ο σύντροφός σου πολύ πιθανό να σου εκφράσει αυτά που τον πειράζουν ή τον ενοχλούν. Μάθε να ακούς τον άλλο και μην είσαι απόλυτος, όταν καταλάβεις ότι πρέπει να υποχωρείς σε κάποια θέματα, τότε η σχέση σου θα δεις ότι θα γεμίσει με ενδιαφέροντα που θα σε συναρπάσουν και είναι γεγονός ότι είσαι φτιαγμένος για δυνατές συγκινήσεις, γι΄ αυτό χαλάρωσε! Εσύ που είσαι μόνος έχε τα μάτια σου ανοιχτά… με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία από τις 5 και μετά στον Σκορπιό ένα πολύ ξεχωριστό άτομο από το παρελθόν θα σε πλησιάσει με πολύ καλές προθέσεις και διαθέσεις, ο έρωτας μάλλον έρχεται να σε συμπαρασύρει σε δυνατά μποφόρ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σχέση σου διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της, όμως στις αρχές του μήνα που ο κυβερνήτης σου θα κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου προσπάθησε να είσαι πιο μετρημένος και να αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας περιόρισε τη διάθεση γκρίνιας, δεν έχεις κανένα λόγο να παραπονιέσαι καθώς το ταίρι σου, έχει σταθεί δίπλα σου σε κάθε σου δυσκολία. Εσύ που ανήκεις ακόμα στους ελεύθερους κι ωραίους, έχεις συγκεκριμένα κριτήρια και όνειρα για το ταίρι που περιμένεις, γι΄ αυτό ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 10 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου πολύ σύντομα θα σε ανταμείψει και θα σου φέρει αυτό που ζητάς.

ΖΥΓΟΣ

Το ότι το ταίρι σου τον τελευταίο καιρό διαμαρτύρεται και σου κάνει διάφορα παράπονα είναι ένας καλός λόγος για να δεις και πάλι τις προοπτικές και το μέλλον της σχέσης σου. Προσπάθησε να κάνεις κάτι πολύ όμορφο αυτό το μήνα για το σύντροφό σου, μια μικρή απόδραση θα σας φέρει σίγουρα πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει και πάλι τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας, γι΄ αυτό καλό είναι να προτείνεις μια εκδρομή ή ένα ταξίδι, οργάνωσέ το και θα δεις πως θα σου βγει σε καλό. Εσύ που είσαι μόνος αυτό το διάστημα, καλό είναι να μην πιέσεις καταστάσεις και να μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια σχέση αν δε νιώθεις πραγματικά έτοιμος γι΄ αυτό. Η ανάδρομη κίνηση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 5 και μετά δεν ευνοεί τέτοιες ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ταίρι σου,  σου έχει σταθεί σε κάθε δυσκολία, είναι άδικο λοιπόν να διαμαρτύρεσαι για έλλειψη στήριξης και βοήθειας, γιατί είναι πολύ πιθανό να μείνεις μόνος. Ιδιαίτερα αυτόν το μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σου από τις 5 και μετά, μην ξεπερνάς όρια. Κατά βάθος γνωρίζεις πως σε αρκετά σημεία έχεις κάνει λάθη, το να τα παραδεχτείς είναι το επόμενο βήμα. Εσύ που είσαι μόνος δε φαίνεται να περνάς άσχημα, ασχολήσου με τον εαυτό σου, ψώνια, αγορές για υγεία και ομορφιά θα σου φτιάξουν ακόμα πιο πολύ τη διάθεση και θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σου και τη γοητεία σου… κι ο έρωτας να είσαι σίγουρος, θα σου χαμογελάσει σύντομα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ταίρι σου θα σου παρουσιάσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτόν το μήνα με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θέση του κυβερνήτη σου Δία από τον Σκορπιό γι’ αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις και να βγάλεις όλη την κακή διάθεση από μέσα σου. Ένα μικρό, κοντινό και σύντομο ταξίδι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ζήσεις πολύ έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Απόλαυσέ τες λοιπόν. Εσύ που είσαι μόνος και ψάχνεις το ιδανικό ταίρι που έχεις στο μυαλό σου, πολύ σύντομα θα το βρεις στο δρόμο σου, ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 10 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου θα ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σχέση σου κινείται με σταθερά και ασφαλή βήματα αγαπητέ Αιγόκερε. Έχεις δουλέψει πολύ για την κατάκτηση της επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα με το σύντροφό σου κι αυτό θα σε κάνει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τα επόμενα βήματα που θα κάνεις με το ταίρι σου, ίσως έφτασε ο καιρός να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ή να πάρετε την απόφαση να μείνετε μαζί, είναι ένας καλός μήνας για να κάνεις την πρόταση στο ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, αυτό το μήνα με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό από τις 10 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και να σε ευνοεί θα λάβεις μια δυνατή συγκίνηση με την έλευση ενός προσώπου στη ζωή σου που θα ανάψει το φάρο μιας νέας πορείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι πολύ ερωτευμένος με το ταίρι σου και το δείχνεις κάθε στιγμή! Αυτόν το μήνα με τον κυβερνήτη σου Άρη να κινείται στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις πολλές όμορφες και ζεστές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ ο ερωτισμός σου θα  είναι στο κόκκινο. Εσύ που είσαι ελεύθερος πολύ σύντομα θα έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο που θα σε απογειώσει σε όλα τα επίπεδα και θα ζήσεις τον απόλυτο έρωτα, ετοιμάσου λοιπόν για μεγάλες ανατροπές.

ΙΧΘΕΙΣ

Τον φετινό Οκτώβριο το ταίρι σου θα είναι πραγματικά ο φύλακας άγγελός σου αφού σε κάθε σου βήμα θα είναι εκεί, θα είναι δίπλα σου σε κάθε αγωνία και ανησυχία σου. Απόλαυσε τη στοργή του και τη φροντίδα του, έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς γιατί η Αφροδίτη στον φιλικό για εσένα Σκορπιό, αν και ανάδρομη από τις 5 και μετά, στον ερωτικό τομέα σε έχει ανταμείψει για κάθε σου σκέψη, στέλνοντάς σου το πρόσωπο που ιδανικά περίμενες να έρθει δίπλα σου. Εσύ που είσαι μόνος και θες να βρεις το ταίρι της ζωής σου, αυτόν τον μήνα έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάτι θα σε πλησιάσει που θα σε συγκλονίσει.

Πηγή: μηνιαίες προβλέψεις myastro.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Άση Μπήλιου εξηγεί: Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα ζώδια – Αναλυτικές προβλέψεις (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σημαντικές αλλαγές φέρνει η Πανσέληνος στον Κριό στις 25 Σεπτεμβρίου – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου


ΣΧΟΛΙΑ