• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 29 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021


    Τι προβλέπουν τα ζώδια και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου; Πώς θα περάσουν οι δεσμευμένες και τι να περιμένουν οι singles;

    ΚΡΙΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Για σένα που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ή χωρίς κάποιο συγκεκριμένο ενδιαφέρον θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα ανοίγματα για προσεγγίσεις, ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο προσιτή θα είναι η στάση σου. Αν θέλεις να δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να αποφύγεις το απόμακρο ύφος, κινήσου αυθόρμητα, μίλα με οικειότητα και θετική διάθεση. Η εμφάνιση του Ερμή στον Τοξότη και της Σελήνης στον Λέοντα θα δημιουργήσουν άνοιγμα νέας γνωριμίας, στο χέρι σου θα είναι η περεταίρω εξέλιξη.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με την ανάδρομη Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ζυγό το ταίρι σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τις καρδιές σας, να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα και να αναθεωρήσετε. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αγαλλιάσουν, σε περίπτωση που σε βασανίζουν αμφιβολίες τώρα θα απαλλαγείς από καχύποπτες σκέψεις. Δε θα πρέπει να παγιδευτείς στις αρνητικές εικασίες, προσπάθησε να δείξεις εμπιστοσύνη, θα βρεις συναισθηματική συνεννόηση και κατανόηση.

    ΤΑΥΡΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό και την εμφάνιση του Ερμή στον Τοξότη ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, βγαίνεις από αρνητικές ή ανασταλτικές σκέψεις. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους και συναναστροφές, είναι πολύ πιθανόν να προβείς σε ασυνήθιστες ενέργειες ή εκδηλώσεις. Θα σε γοητεύσει ελκυστικό πρόσωπο που με αυθορμητισμό θα σε πλησιάσει, σου ανοίγεται νέα πορεία, σε συμβουλεύω να μην απορρίψεις πρόταση για ραντεβού.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο προσοχή στις πιέσεις, στις ζήλειες και στις πεισματικές αντιδράσεις. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να κυριαρχήσεις και να κατευθύνεις το ταίρι σου όμως θα πρέπει να λείψουν οι υπερβολές και ο έμμονος τρόπος σκέψης. Στο τέλος της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό ανέμελη θα γίνει η διάθεση σου, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει ισορροπία και ηρεμία.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την ανάδρομη Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ζυγό συναισθηματική και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση ίσως να πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις. Θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη θα είσαι σε θέση να ξεφύγεις από κολλήματα και εξαρτήσεις. Δεν είναι σίγουρο αν θα κινηθείς κατασταλαγμένα, πάντως το σίγουρο είναι πως θα νιώσεις την ανάγκη να δώσεις ώθηση στις καταστάσεις, δεν θα αδρανήσεις, θα αξιοποιήσεις τα συμβάντα.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Μέσα στην εβδομάδα ανήσυχη και αναποφάσιστη θα είναι η στάση σου προσοχή στις απερισκεψίες, καλό θα είναι να αποφύγεις τις διφορούμενες αντιδράσεις. Εσύ που προσπαθείς να κατευθύνεις το ταίρι σου θα πρέπει ο τρόπος που θα επιλέξεις για να καθοδηγήσεις τις καταστάσεις να είναι μεθοδικός ίσως και αρκετά διπλωματικός. Δεν θα ανεχτείς περιορισμούς και εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, οι παρορμητικές αντιδράσεις και η μπερδεμένη σου στάση ίσως να δημιουργήσουν αμφιβολίες στο ταίρι σου.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου η στάση σου θα είναι συναισθηματική, θα θελήσεις να προσφέρεις και να εισπράξεις ενδιαφέρον και αγάπη. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό και η εμφάνιση του Ερμή στον Τοξότη θα σε βοηθήσουν να εκδηλωθείς, να μιλήσεις ελεύθερα και να προσεγγίσεις με αυθορμητισμό. Εσύ που θέλεις να αποκτήσει η προσωπική ζωή σου σταθερότητα ανέλαβε δυναμική δράση, αν υπάρχει πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στη σκέψη σου πέρνα σε προτάσεις.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερή σχέση, η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει σε πράξεις που στόχο θα έχουν να σοβαρέψουν την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης, οι πράξεις σου θα είναι άμεσες, θερμή συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει το πρώτο βήμα με κατεύθυνση την επισημοποίηση. Τα κατασταλαγμένα αισθήματα θα σε βοηθήσουν να συνεννοηθείς με το ταίρι σου, προχωρείτε μπροστά με κοινές βλέψεις.

    ΛΕΩΝ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θετική κατάληξη θα έχει η απόφαση σου να περάσεις σε άμεσες προτάσεις. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο με ωριμότητα θα ανταπεξέλθεις στα γεγονότα, αν δώσεις άνοιγμα για έναρξη σχέσης δε θα απογοητευτείς. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πρώην ταίρι θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Αρχές της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο και μετέπειτα με την είσοδο της στο ζώδιο σου σοβαρές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις για την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης, στόχο βάζεις την σταθεροποίηση και την εξασφάλιση. Ειλικρινείς διάλογοι που θα ανοίξεις με το ταίρι σου θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα σας, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την ανάδρομη Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό και τον Ερμή να εμφανίζεται στον Τοξότη ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε φλερτάρει με τρόπο που θα σε ενθουσιάσει, ακολούθα το ένστικτο σου, δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σου. Θα αναθεωρήσεις και θα πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις, τα χαρακτηριστικά σου θα είναι συγκαταβατικότητα και ανάγκη για ανανέωση, προχώρα με ουσιαστικές κινήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα έχεις ευκαιρία νέας αρχής με πρόσωπο που από καιρό απασχολεί τη σκέψη σου.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο βασική σου επιθυμία θα είναι να κατασταλάξεις και να διασφαλίσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή, και αν κρατήσεις μια ανάλογη στάση στο ταίρι σου, τότε όλα θα πάρουν τον σωστό τους δρόμο. Τις τελευταίες μέρες του επταημέρου που η Σελήνη θα εμφανιστεί στην Παρθένο ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, με το ταίρι σου θα ζήσετε αρμονικές στιγμές αγάπης και έλξης.

    ΖΥΓΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο και την ανάδρομη Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα εμβαθύνεις συναισθηματικά, ο ρομαντισμός σου θα πάρει έκταση, δεν αποκλείεται να δείξεις κατανόηση και να αναθεωρήσεις τελικά τη στάση σου σχετικά με το πρώην ταίρι σου. Με τον ερχομό του Ερμή στον Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να λάβεις πρόταση για ραντεβού, αλλάζει το σκεπτικό σου, η ανάγκη σου να διορθώσεις τα λάθη και να ανανεωθείς θα σε ωθήσει στο να δώσεις θετικές απαντήσεις.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό και ο Ερμής στον Τοξότη θα σε ρίξουν σε ονειροπολήσεις και φιλοσοφίες, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σου ως προς το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να εστιάσεις στο άμεσο παρόν. Ανάγκη σου θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική τόνωση, μην αφήσεις τις εσωτερικές εντάσεις ή αντιθέσεις να σε οδηγήσουν σε βιαστικές ενέργειες.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την ανάδρομη Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ζυγό και την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, βάζεις στην άκρη τις απογοητεύσεις, τα κακώς κείμενα και τις σκοτεινές σκέψεις. Έρχονται συμβάντα και γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις και να εστιάσεις στη θετική όψη των καταστάσεων. Η εβδομάδα σου θα είναι καθοριστική, οι εξελίξεις θα καθοδηγηθούν από τις ενδόμυχες σου επιθυμίες και από τις δυναμικές σου αποφάσεις και προσεγγίσεις.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με την ανάδρομη Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ζυγό η ανάγκη σου για ισορροπία θα ενισχύσει τη διάθεση σου για αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, δε θα λείψουν οι ανανεωτικές προτάσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο η συναισθηματική σου καταστάλαξη θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις μια σοβαρή κατάληξη στη σχέση με το ταίρι σου. Φεύγουν οι ανασφάλειες σου, οι ουσιαστικές και ώριμες κινήσεις σου θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα στον δεσμό σου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την ανάδρομη Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ζυγό και τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου, αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου θα πρέπει να αποφύγεις τις αγχωμένες ενέργειες, προσπάθησε να περιορίσεις τις αντιφατικές σκέψεις. Σε περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες ή καθυστερήσεις δε θα πρέπει να οδηγηθείς σε σπασμωδικές ενέργειες. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να ελέγξεις τον εσωτερικό σου κόσμο, τα πράγματα θα στρώσουν, απέφυγε την εσωτερική πίεση.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Μέσα στην εβδομάδα η στάση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σου προσοχή στα αντιδραστικά λόγια ή στις βιασύνες, καλό θα είναι να λείψουν οι υποβολές. Απέφυγε το άγχος, προσπάθησε να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη τακτική. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σου, ωστόσο θα αδυνατείς να αποφασίσεις ή να κατασταλάξεις.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να σκεφτείς τα παλιά και να αλλάξεις την οπτική σου, καταλαγιάζει ο θυμός και το πείσμα. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Τοξότη θα κάνεις το βήμα να δείξεις μια κάπως πιο αποκαλυπτική στάση, θα αφήσεις το περιθώριο να γίνουν συζητήσεις, θα υπάρξουν αλλαγές. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις, να κατανοήσεις και να προτείνεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο ήρεμη και δοτική θα είναι τη συμπεριφορά σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό ενδεχομένως να φέρει εσωτερικά σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σου, ίσως κάτι να σου φταίει και να μην μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά, αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα βγει στην επιφάνεια η ηγετική σου διάθεση, προσπάθησε να αποφύγεις τις εξάρσεις και τις υπερβολές, δώσε χρόνο στα γεγονότα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την ανάδρομη Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ζυγό και την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη αναθεωρείς και αναλαμβάνεις δράση, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν. Ελκυστικό θα φροντίσεις να γίνει το παρουσιαστικό σου, θα κινήσεις τα νήματα για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα καταφέρει να σε συναρπάσει. Παίρνεις την απόφαση να αφήσεις τον εαυτό σου να ενθουσιαστεί και να προχωρήσει, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που αναζητάς είναι η περιστασιακή περιπέτεια ή ο σταθερός δεσμός.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Εσύ που είσαι πολλά χρόνια σε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα, ίσως να προσπαθήσεις να αποδεσμευτείς από την ανιαρή ρουτίνα και τις προκαθορισμένες ενέργειες. Προσοχή σε κουβέντες υποσχέσεις και αντιδράσεις, προσπάθησε να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να μην παραβλέψεις ή αγνοήσεις τα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει ο σταθερός δεσμός.

    ΙΧΘΥΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Η ανάδρομη Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό θα έχεις τη διάθεση να αναλύσεις τις καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσεις με θετική διάθεση. Τόσο σε ζητήματα επανασύνδεσης όσο και σε ενδεχόμενα νέας γνωριμίας θα είσαι σε θέση να τρέξεις τα γεγονότα, ωστόσο μη παραβλέψεις την ορθολογική σκέψη, προσπάθησε να ρυθμίσεις τον ενθουσιασμό σου. Η εμφάνιση του Ερμή στον Τοξότη θα ανανεώσει τις επιθυμίες σου, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, αξιοποίησε με αμεσότητα τα συμβάντα.

    ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, ισορροπία και αρμονία θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, η δεκτικότητα σου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις θερμό το κλίμα. Ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό προσπάθησε να ρυθμίσεις τα εσωτερικά σου σκαμπανεβάσματα, ίσως να δημιουργηθούν ανησυχίες ή αμφιβολίες.

    Πηγή: ερωτικές προβλέψεις myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ερμής στον Σκορπιό από 10 ως 31 Οκτωβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ερωτικές προβλέψεις – Νοέμβριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 31 Οκτωβρίου ως τις 5 Ιανουαρίου 2019 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ