• LIFE&STYLE

    Μύκονος&Ρέμος: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο πάρτυ στο Nammos

    O Αντώνης Ρέμος με ένα μικρό του θαυμαστή


    Σε λίγες ώρες ξεκινάει η “μεγάλη συναυλία” με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings στο Nammos. Μεγάλες προσδοκίες έχουν όλοι οι καλεσμένοι από τον τραγουδιστή, αφού – όπως κάθε χρόνο – θα τα δώσει όλα, στο πιο αναμενόμενο live του φετινού καλοκαιριού. Δεν θα είναι ο μόνος. Όλα θα τα δώσουν και οι φανατικοί του θαυμαστές, κάποιοι εκ των οποίων θα του στείλουν δεκάδες σαμπάνιες οι οποίες ανοίγονται πάνω στην σκηνή. Το mononews σας παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

    nammos remos nammos remos namos remos

    Μαζί τους θα «διασκεδάσουν» και οι άνδρες του κλιμακίου της Γενικής Γραμματείας , που θα δώσουν το παρόν, όπως πράττουν κάθε χρόνο τα τελευταία έτη, οι οποίοι θα ελέγξουν σχολαστικά ότι φεύγει από το εστιατόριο στα τραπέζια.

    Εκεί όπου οι τυχεροί που θα κάθονται σε αυτά που ακουμπούν το κύμα θα πληρώσουν χίλια ευρώ το άτομο για να απολαύσουν τον Αντόνιο όπως τον  φωνάζουν οι φίλοι του.

    Όσο για το κοινό; Με εξαίρεση κάποιους ελάχιστους Έλληνες-οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι πάνω από εκατό-θα υπάρχει πολύ έντονη αραβόφωνη παρουσία, Λιβανέζοι και Τούρκοι, συνεπικουρούμενοι από καλλονές εγχώριας και ανατολικής προελεύσεως, οι οποίες θα δώσουν το ανάλογο κέφι.

    O Αντώνης Ρέμος με ένα μικρό του θαυμαστή
    O Αντώνης Ρέμος με ένα μικρό του θαυμαστή

    Κάτι που μάλλον είναι αναγκαίο, μετά την χτεσινή «χλιαρή» σε ότι είχε να κάνει με την προσέλευση του κόσμου εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Καλό Λιβάδι, όπου θριάμβευσαν αυτοί που προτίμησαν να την δουν δωρεάν!

    Πως; Με μια μπύρα και παρακάμπτοντας τον φράκτη που είχε στηθεί για μια βραδιά στην οποία θριάμβευσαν τα πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα.

    Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών και πάλι στο Nammos o Αντώνης Ρεμος τραγούδησε στο παρτυ του Ριάντ και της Ράνα Ζέιν . Στο πάρτι ήταν καλεσμένοι περίπου  1.000 άτομα. Σε ένα λιτό σκηνικό με διακόσμηση εμπνευσμένη από την θάλασσα -όπως τα τεράστια κοχύλια- η παραλία του διάσημου ρεστοράν γέμισε με ηχηρά επιχειρηματικά ονόματα και νεαρούς γόνους γνωστότατων οικογενειών.

    Τα ζεύγη Πετράκη, Γκαντούρ, Μελισσανίδη, η Μαριάννα Λάτση και εκατοντάδες άλλοι απόλαυσαν finger food σε δεκάδες επιλογές -επικεντρωμένες κυρίως στο σούσι και τα θαλασσινά- ενώ στην αρχή τουλάχιστον τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει dj.

    Η Έλενα Παπαρίζου ήταν αυτή που άρχισε να ανεβάζει το κέφι με δικές της, αλλά και ξένες επιτυχίες, την ίδια στιγμή που οι καλεσμένοι των Ζέιν απολάμβαναν εξαιρετικές σαμπάνιες και βότκες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/mikonos-iperopsia-ke-astronomikes-times-8-evro-o-kafes-sto-nammos/60399

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

    http://www.mononews.gr/mikonos-remos-piladakis-psinakis-ke-doukissa-liknizonte-stous-rithmous-tou-david-guetta-picsvideo/63780

     



    ΣΧΟΛΙΑ