• LIFE&STYLE

    Κιμ Καρντάσιαν: Ξέσπασε σε δάκρυα για τη συνεπιμέλεια με τον Κάνιε Γουέστ – «Είναι πολύ δύσκολο»

    • NewsRoom
    Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ

    Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ


    H διάσημη επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στο podcast της Έιντζι Μαρτίνεζ και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την εμπειρία της από τη συνεπιμέλεια που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

    «Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά.

    Σύμφωνα με το People, παρά τα όσα συμβαίνουν με τον Γουέστ, η Kιμ υποστηρίζει την απόφαση να προστατεύσει τα παιδιά της από όσα γράφονται στο διαδίκτυο και λέει ότι κάνει το καλύτερο που μπορεί.

    «Τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Όταν θα είναι έτοιμα, θα κάνουμε αυτές τις συζητήσεις.. και θα με ευχαριστούν που κράτησα αυτή τη στάση για τον πατέρα τους», εξηγεί η Καρντάσιαν και συνεχίζει:

    «Σίγουρα τον προστάτεψα και θα εξακολουθώ να το κάνω, για τα παιδιά μου. Κρέμομαι από μια κλωστή, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί. Όσο όμως, γίνεται αυτό, θα συνεχίσω να τα προστατεύω».

    Παραδέχτηκε ότι για χάρη των παιδιών «όταν πηγαίνουμε στο σχολείο και θέλουν να ακούσουν τη μουσική του μπαμπά τους -ό,τι κι αν περνάμε- πρέπει να έχω αυτό το χαμόγελο και να τραγουδήσω μαζί τους. Κάνω σαν να μην τρέχει τίποτα και μόλις τα αφήσω, κλαίω για τα καλά» καταλήγει η Καρντάσιαν.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Γουίτνεϊ Χιούστον έκανε «γενναία προσπάθεια» να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά πριν πεθάνει

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ