• MEN

    Tips για να έχετε την καλύτερη στύση της ζωής σας

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Μια καλή στύση κάνει τους άντρες, αφενός, να απολαμβάνουν περισσότερο και εντονότερα την σεξουαλική διαδικασία και, αφετέρου, τους κάνει να αισθάνονται πιο επιθυμητοί. Είναι γνωστό, μέσα από πάμπολλες έρευνες που έχουν γίνει, πως η καλή φυσική κατάσταση, η σωματική άσκηση και η υγιεινή διατροφή, προσδίδουν στους άντρες καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και μεγαλύτερη αντοχή. Αυτά συμβάλλουν, σαφώς, σε μια καλύτερη στύση, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα μυστικά που μπορείτε να ακολουθήσετε, ώστε να φτάσετε στο απόγειό σας.

    Δείτε παρακάτω πέντε μυστικά που θα σας βοηθήσουν και ακολουθήστε τα:

    1. Αποφύγετε την μακροχρόνια αποχή
    Είτε λόγω επιλογής, είτε λόγω χωρισμού, πολλοί άντρες απέχουν από το σεξ για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι επαγγελματικές και καθημερινές υποχρεώσεις παρασύρουν, μεγαλώνοντας έτσι το διάστημα της αποχής σε περισσότερα έτη. Βιολογικοί και ψυχολογικoί παράγοντε, όμως, ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά όταν έρθει η ώρα να ξαναμπούν στο ερωτικό παιχνίδι.

    2. Μην κάνετε καθιστική ζωή
    Η άσκηση και η γυμναστική είναι παράγοντες οι οποίοι βοηθούν σημαντικά τόσο στη στύση όσο και στην αντοχή του άντρα. Ωστόσο, αν δεν έχετε εντάξειτην άσκηση στη ζωή σας, προσπαθήστε, τουλάχιστον, να αποφύγετε την καθιστική ζωή γιατί είναι εχθρός της στύσης. Μια συμβουλή θα ήταν να περπατάτε περίπου μία ώρα την ημέρα.

    3. Το σεξ δεν είναι πρωτάθλημα
    Με άγχος και με την σκέψη πως πρέπει να είστε οι πρώτοι και οι καλύτεροι στο σεξ, δεν θα απολαύσετε τη στύση σας. Θα πρέπει να βρείτε τις σεξουαλικές ισορροπίες μεταξύ εσάς και της συντρόφου σας.

    4. Επικοινωνία
    Το σεξ δεν εξαντλείτε στις κινήσεις στον γυναικείο κόλπο και στην πράξη αυτή καθαυτή. Επικοινωνείστε με την σύντροφό σας και κάντε ερωτικό παιχνίδι. Απαιτείτε επικοινωνία, συναίσθημα και δυνατότητα να μοιράζεστε την εμπειρία σας με την παρτενέρ, μέσα από τις πέντε αισθήσεις σας και την φαντασία σας.

    5. Μην αντιγράφετε άλλους
    Είτε από ταινίες που έχετε δει, είτε από περιγραφές φίλων που έχουν πολλές δόσεις υπερβολής, πολλές φορές οι άντρες δημιουργούν στο μυαλό τους προσδοκίες που δεν θα έπρεπε. Μην προσπαθείτε να ανιτγράψετε κανένα και αφεθείτε στις δικές σας δυνατότητες και ικανότητες, προσπαθώντας να πάρετε και να δώσετε χαρά και ικανοποίηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι λάθος κάνει το 70% των ανθρώπων στον στοματικό έρωτα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τη στύση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Στυτική δυσλειτουργία: 4 επιστημονικές λύσεις



    ΣΧΟΛΙΑ