• MEN

    Στοματικός έρωτας: Πόσοι άντρες παραδέχονται ότι κάνουν στη σύντροφό τους;

    σεξ


    Στις μέρες μας, άντρες και γυναίκες έχουν απελευθερωθεί στα θέματα που αφορούν το σεξ και έχουν ξεπεράσει αρκετά από τα ταμπού που είχαν μέχρι πρότινος. Η σεξουαλική εμπειρία των αντρών και των γυναικών έχει πολλά κοινά και έχει φτάσει σε ένα σημείο που θεωρείται ίση, ωστόσο δεν έχουν εξαλειφθεί όλες οι μεταξύ τους σεξουαλικές ανισότητες.

    Αν εξετάσουμε το γεγονός αυτό πιο προσεκτικά, θα δούμε ότι δεν πρόκειται για κάτι το οποίο έχουν επισημάνει μόνο οι έρευνες. Η κάθε γυναίκα, αν κάνει μια αναδρομή στις σεξουαλικές της εμπειρίες, πιθανόν να εντοπίσει μερικά τέτοια “μελανά” σημεία. Ένα από αυτά, αφορά τον στοματικό έρωτα.

    Σύμφωνα με έρευνες και στατιστικές, οι άντρες τρελαίνονται να τους κάνουν στοματικό έρωτα και το επιδιώκουν σε κάθε σεξουαλική τους σχέση. Πολλές φορές, μάλιστα, θεωρούν αυτονόητο ότι η παρτενέρ τους θα προχωρήσει στην πράξη αυτή και τους φαίνεται πολύ περίεργο αν το αποφύγουν ή αρνηθούν.

    Τι συμβαίνει, όμως, στην αντίστροφη περίπτωση;

    Ενώ, λοιπόν, οι άντρες θεωρούν τους εαυτούς τους “ειδικούς” στο σεξ και αποζητούν συνεχώς νέες εμπειρίες και καινούργιες περιπέτειες, δεν είναι και τόσο συνεπείς στον τομέα του στοματικού έρωτα. Πολλοί δεν το θεωρούν απαραίτητο, άλλοι νομίζουν πως δεν είναι σημαντικό κομμάτι της σεξουαλικής πράξης και κάποιοι ίσως σιχαίνονται.

    Το θέμα είναι πως από αυτούς που δεν προχωρούν στον στοματικό έρωτα με τη σύντροφό τους, λίγοι έως ελάχιστοι το παραδέχονται. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το The Daily Star, με 2500 άντρες ως συμμετέχοντες, τα ποσοστά αυτών που το παραδέχτηκαν ήταν σχετικά χαμηλά.

    Συγκεκριμένα, το 40% αυτών δήλωσαν πως σε κάθε σεξουαλική πράξη έκαναν στοματικό έρωτα στην σύντροφό τους, το 27% αυτών υποστήριξε πως το κάνει “τις περισσότερες φορές”, ένα 21% δήλωσε πως το κάνει περιστασιακά και, τέλος, το 12% όσων συμμετείχαν δήλωσε πως δεν το δοκίμασε ποτέ!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 10 πιο ακριβά sex toys στον κόσμο (pics)
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρες: 10 πράγματα που δεν γνωρίζετε για το γυναικείο στήθος
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Αυτές οι τροφές θα βελτιώσουν τις αποδόσεις σας στο σεξ



    ΣΧΟΛΙΑ