• MEN

    Σε ποια ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ;

    σεξ


    Πολύς κόσμος θωρεί πως όσο μεγαλώνουμε, τόσο περισσότερο πέφτουν οι επιδόσεις μας στο σεξ. Τείνουμε να πιστεύουμε πως λόγω της μεγαλύτερης ενέργειας και αντοχής που έχουν οι νέοι άνθρωποι, το σεξ των μεγαλύτερης ηλικίας ατόμων είναι βαρετό και μη απολαυστικό.

    Νέα έρευνα, όμως, έρχεται να καταρρίψει τον μύθο αυτό, με μερικά ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την εφαρμογή αντισύλληψης Natural Cycle, μελέτησε συνολικά 2.600 γυναίκες, τις οποίες χώρισε σε τρία ηλικιακές κατηγορίες: η πρώτη αφορούσε τις γυναίκες που ήταν έως 23 ετών, η δεύτερη αυτές που ήταν μεταξύ 23 και 35 ετών και η τρίτη όσες ήταν άνω των 36 ετών.

    Η μελέτη στηρίχθηκε σε τρεις βασικούς παράγοντες. Τα ερωτήματα που τους έθεσαν οι ειδικοί ήταν σχετικά με τους οργασμούς που βιώνουν, το αν και πόσο ελκυστικές νιώθουν και το πόσο πολύ απολαμβάνουν την ερωτική πράξη. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν πολύ ενδιαφέροντα, δείχνοντας πως οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το σεξ.

    Συγκεκριμένα, οι γυναίκες ηλικίας 36 ετών και άνω ένιωθαν πολύ πιο σέξι και βίωναν πολύ πιο δυνατούς οργασμούς. Επίσης, το ηλικιακό αυτό γκρουπ περιελάμβανε γυναίκες που ένιωθαν πολύ καλά με την εμφάνισή τους και είχαν αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους και την σεξουαλικότητά τους.

    Πιο ειδικά, το 86% των γυναικών (τρίτη κατηγορία) δήλωσε πως είχε καλύτερες επιδόσεις στο σεξ και συχνότερες επαφές, χαρακτηρίζοντας το σεξ που έκανε τα τελευταία χρόνια ως “τέλειο”. Επομένως, οι μεγαλύτερες γυναίκες φαίνεται πως απολαμβάνουν πολύ περισσότερο την ερωτική επαφή σε σχέση με το 76% και το 56% της δεύτερης και πρώτης κατηγορίας αντίστοιχα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είσαι σε μακροχρόνια σχέση; – 5 τρόποι για να μην γίνει βαρετό το σεξ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρες: Ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός εκσπερματώσεων μηνιαίως;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η κατάλληλη ώρα για σεξ κατά τις μέρες των διακοπών;



    ΣΧΟΛΙΑ