• MEN

    Ποια είναι η κατάλληλη ώρα για σεξ κατά τις μέρες των διακοπών;

    καλοκαιρινό σεξ


    Προφανώς και δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ώρα που είναι ιδανική για σεξ και τα ζευγάρια έρχονται σε σεξουαλική επαφή οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν και οι δύο.

    Ωστόσο, κατά την καλοκαιρινή περίοδο που η αφόρητη ζέστη μας δημιουργεί διάφορα θέματα, υπάρχει μια ώρα που μοιάζει πιο κατάλληλη για να έρθετε κοντά με τον/την σύντροφό σας.

    Ας τα δούμε αναλυτικά:

    Τα πρωινά, σαφώς, και το σεξ είναι μια όμορφη διαδικασία, αφού κάνει τη μέρα σας να ξεκινά καλά. Σύμφωνα, μάλιστα, με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική, οι άνθρωποι που έκαναν σεξ το πρωί, είχαν παραπάνω ενέργεια μέσα στη μέρα.

    Τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια, η ερωτική επαφή κινείται σε ένα αισθησιακό περιβάλλον. Όμως, λίγο η ζέστη, λίγο το γεγονός ότι θέλετε να βγείτε μια βόλτα και να πιείτε τα κοκτεϊλς σας, λίγο το ότι γυρνάτε ελαφρώς ζαλισμένοι μετά τα παγωμένα ποτά, δεν είναι πάντοτε η κατάλληλη ώρα.

    Τα μεσημέρια ο ήλιος καίει απίστευτα πολύ και το μόνο που θες είναι να πας για μπάνιο. Εξάλλου, αν βρίσκεστε διακοπές σε κάποια νησί, θα θέλετε να περάσετε τη μέρα σας με βόλτες, καλό φαγητό και θάλασσα.

    Το απόγευμα, όμως, μετά τη θάλασσα και τις ζεστές ώρες στην παραλία, μετά το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία, μετά από την θαλασσινή αύρα και την αλμύρα και, φυσικά, μετά από το κρύο, χαλαρωτικό και πλήρως ανακουφιστικό ντουζ, θα ξαπλώσετε στο κρεβάτι και όλα θα γίνουν!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λένε πως το καλοκαίρι κάνουμε περισσότερο σεξ. Ισχύει;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλοκαιρινό σεξ – 7 λόγοι που το καθιστούν εκνευριστικό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 7 βασικοί κανόνες του καλοκαιρινού οne night stand



    ΣΧΟΛΙΑ