• MEN

    Μπορεί μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό χωρίς σεξ;

    ZEYGARI SEX


    Έρευνες λένε ότι μπορεί. Ίσως κάποιοι άντρες να το έχουν ανακαλύψει ήδη, να τους έχει τύχουν τέτοιες περιπτώσεις.

    Ο οργασμός μέσα από τη διαδικασία του σεξ είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος, αλλά κάποιοι επιστήμονες που έχουν μελετήσει καλά το θέμα, έχουν εντοπίσει κι άλλους τρόπους με τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να φτάσει σε οργασμό χωρίς να έχει ο άντρας ερεθίσει τα γνωστά ευαίσθητα σημεία της.

    Με άλλα λόγια, αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη κι όταν η γυναίκα φοράει τα ρούχα της. Τα παρακάτω φαινόμενα μπορεί να είναι σχετικά σπάνια, αλλά συμβαίνουν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι ερεθισμού που οδηγούν στη σεξουαλική κορύφωση και σας παρουσιάζουμε 4 από αυτούς:

    σεξ-ζευγάρι

    1. Μέσα από τη σκέψη 
    Υπάρχει μια ομάδα γυναικών που μπορεί να έχει τόσο έντονες φαντασιώσεις και σκέψεις, ώστε να φτάσει σε οργασμό. Σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 1992, υπήρξαν 10 γυναίκες που ισχυρίστηκαν πως μπορούν να “τελειώσουν” μέσω των σκέψεων τους και, μάλιστα, προθυμοποιήθηκαν να αποδείξουν στους μελετητές πώς γίνεται αυτή η διαδικασία.

    2. Μέσα από το στόμα
    Κι όμως, μερικές γυναίκες μπορούν να τελειώσουν κάνοντας στοματικό έρωτα σε άντρες. Υπάρχουν έρευνες που έχουν δείξει πως αν ερεθιστεί το πίσω μέρος του λαιμού της γυναίκας, τότε μπορεί να φτάσει σε οργασμό. Ακούγεται κάπως περίεργο και παράξενο, αλλά οι επιστήμονες λένε πως συμβαίνει.

    3. Με το στήθος
    Γνωρίζουμε καλά πως το γυναικείο στήθος αποτελεί ένα σημείο του γυναικείου σώματος που προκαλεί μεγάλο ερεθισμό. Πολλές γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με τον ερεθισμό των θηλών, όπως αποδεικνύει μια έρευνα του 2011, όπου παρατηρήθηκε ότι ο ερεθισμός των συγκεκριμένων σημείων ενεργοποιεί την ίδια περιοχή του εγκεφάλου που ενεργοποιεί και ο ερεθισμός της κλειτορίδας.

    4. Λόγω υπερευαίσθητου δέρματος
    Αυτό συμβαίνει κυρίως σε γυναίκες που έχουν υποστεί κάποιο τραυματισμό στο νωτιαίο μυελό και δυσκολεύονται να “τελειώσουν” μέσω των γεννητικών τους οργάνων. Σε έρευνα που διεξήχθη, ορισμένοι παθόντες πως στα σημεία που το δέρμα έχει γίνει υπερευαίσθητο, αν ερεθιστεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο, μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό.



    ΣΧΟΛΙΑ