• MEN

    Είσαι σε μακροχρόνια σχέση; – 5 τρόποι για να μην γίνει βαρετό το σεξ

    σεξ


    Άντρες και γυναίκες που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση, αισθάνονται, μετά από κάποιο δεδομένο χρονικό διάστημα, ότι το σεξ έχει καταντήσει βαρετό και μονότονο. Το ζευγάρι μπορεί να αγαπιέται, να είναι για χρόνια ερωτευμένο, να τρέφει τα ίδια αισθήματα ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, ωστόσο η σεξουαλική πράξη γίνεται ρουτίνα.

    Σαφώς και το ζευγάρι μετά από τόσα χρόνια, γνωρίζεται πολύ καλά. Ξέρει ο ένας τα “κουμπιά” του άλλου, τι του αρέσει, τι όχι και οι σύντροφοι έχουν βρει ένα κώδικα επικοινωνίας στο σεξ. Όμως, θα πρέπει να διατηρηθεί ο ενθουσιασμός, η “φλόγα” και η όρεξη που υπήρχαν στα πρώτα χρόνια της σχέσης.

    Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Δείτε 5 τρόπους παρακάτω:

    Tv Land Flirting GIF by nobodies. - Find & Share on GIPHY

    1. Χωρίς πρόγραμμα
    Συνήθως, τα παντρεμένα ζευγάρια ή τα ζευγάρια που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις, έχουν ορίσει συγκεκριμένες μέρες, ακόμη και ώρες, για το σεξ. Ειδικά στις περιπτώσεις που υπάρχουν και παιδιά, το πράγμα γίνεται ακόμη πιο δύσκολο και πιο “προγραμματισμένο”. Προσπαθήστε να μην βάζετε πρόγραμμα στο σεξ και να το απολαμβάνετε όταν προκύπτει η ευκαιρία.

    2. Αφήστε το να κυλήσει μόνο του
    Σε συνέχεια του παραπάνω, χωρίς προγραμματισμό και χωρίς άγχος, αφήστε το πράγμα να κυλήσει μόνο του. Αν προκύψει, δεχτείτε το και μην απορρίπτετε τις ευκαιρίες που έρχονται βρίσκοντας ένα σωρό δικαιολογίες.

    3. Κάντε την πρώτη κίνηση
    Φυσικά ισχύει και για τα δύο φύλα. Πολλές φορές ο ένας αφήνει την πρωτοβουλία στον άλλον, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σημείο επαφής. Χρειάζεται να κάνει κάποιος την πρώτη κίνηση, να κινήσει το ενδιαφέρον, να δείξει πόσο ελκυστικό βρίσκει τον σύντροφό του, να δώσει ερεθίσματα, να τον προσεγγίσει.

    Sexy Gif Love GIF - Find & Share on GIPHY

    4. Σεξουαλικές φαντασιώσεις
    Αν έχετε κάποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις, μπορείτε να τις μοιραστείτε με τον σύντροφό σας και να κάνετε πράξη πολλές από αυτές. Ίσως ,μάλιστα, κάποιες να είναι και κοινές. Αυτό θα τονώσει την σεξουαλική σας εμπειρία και θα σας αναζωογονήσει.

    5. Συχνότερο σεξ
    Βασικό και απαραίτητο. Προσπαθήστε να κάνετε σεξ συχνότερα και όχι μια φορά στο τόσο. Όχι ότι η ποσότητα αντικαθιστά την ποιότητα, αλλά ξεκινώντας από το τακτικό σεξ, θα βρείτε κι όλα τα άλλα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λένε πως το καλοκαίρι κάνουμε περισσότερο σεξ. Ισχύει;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η κατάλληλη ώρα για σεξ κατά τις μέρες των διακοπών;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καλοκαιρινό σεξ – 7 λόγοι που το καθιστούν εκνευριστικό



    ΣΧΟΛΙΑ