• MEN

    Οι γυναίκες λατρεύουν αυτά τα 5 σημεία του αντρικού σώματος

    χέρια


    Όπως οι άντρες ελκύονται από κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του γυναικείου σώματος, έτσι συμβαίνει και με τις γυναίκες. Δεν αναφερόμαστε, βέβαια, στα προφανή και αυτονόητα σημεία του αντρικού σώματος, αλλά σε κάποια που, ίσως, οι άντρες δεν ήξεραν ότι αρέσουν.

    Οι γυναίκες μπορούν να νιώσουν έλξη στη θέα των 5 παρακάτω σημείων του αντρικού σώματος, τα οποία θεωρούν πάρα πολύ σέξι:

    1.  Ο κορμός
    Πολλές είναι οι γυναίκες που λατρεύουν συνολικά τον αντρικό κορμό , ενώ κάποιες προτιμούν συγκεκριμένα σημεία του. Στη διαδικτυακή μελέτη του Dr Felix (2017), τα αποτελέσματα έδειξαν πως το 24% των γυναικών θεωρεί το στήθος ως το πιο ελκυστικό σημείο και το 13% την περιοχή γύρω απ’ το στομάχι.
    άντρας

    2. Τα μάτια
    Δεν έχει τόση σημασία το χρώμα των ματιών: είτε σκουρόχρωμα είτε ανοιχτόχρωμα, ένα ζευγάρι όμορφα μάτια πάντα μαγνητίζουν μια γυναίκα. Το βλέμμα του άντρα, ειδικά όταν σε κοιτάει κατάματα, είναι ένα από τα πιο σέξι χαρακτηριστικά του. Πάντως, σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου του Τορόντο, οι άνθρωποι με κανονικό μέγεθος ματιών θεωρούνται πιο ελκυστικοί.
    μάτια

    3. Τα χέρια
    Θεωρούνται από τα πιο ελκυστικά σημεία του αντρικού σώματος. Ενώ, όμως, μερικά χρόνια πριν οι γυναίκες προτιμούσαν το άνω μέρος των χεριών, δηλαδή τα μπράτσα, τώρα προτιμούν την περιοχή από τον αγκώνα μέχρι τον καρπό. Επίσης, πολλές γυναίκες λατρεύουν τις αντρικές παλάμες και, κατά συνέπεια, τα δάχτυλα.

    χέρια

    4. Το στόμα
    Ειδικά αν συνδυάζεται με ένα πλατύ χαμόγελο, τότε καμία γυναίκα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί. Αν και υπάρχει μια μερίδα γυναικών που προτιμά τους άντρες αγέλαστους, ώστε να φαίνονται πιο μυστήριοι και πιο σκεπτικοί, μια άλλη μερίδα προτιμά το χαμόγελο, καθώς αποπνέει αυθορμητισμό, αισιοδοξία και ειλικρίνεια.
    χαμόγελο

    5. Η πλάτη
    Σύμφωνα με μελέτη του 2013 που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, από την Εθνική Ακαδημία Επιστημών, οι γυναίκες προτιμούν ψηλούς άντρες οι οποίοι έχουν φαρδιά πλάτη και συγκεκριμένα σε σχήμα V. Θεωρούν την καλοσχηματισμένη και με μυς πλάτη, ένα πολύ ελκυστικό στοιχείο στο αντρικό σώμα.
    πλάτη



    ΣΧΟΛΙΑ