• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ-πρίγκιπας Χάρι: Σε ποιον μοιάζει ο μικρός Άρτσι; (pic)

    • NewsRoom
    αρτσι μεεγξαν χαρι

    Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι και ο μικρός Άρτσι


    Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν έγκυος, το παλάτι, αλλά και όσοι παρακολουθούν φανατικά τη βασιλική οικογένεια, περίμεναν με αγωνία να δουν σε ποιον θα μοιάσει το παιδί της δούκισσας του Σάσεξ και του πρίγκιπα Χάρι.

    Απορία όλων ήταν αν ο μικρός πρίγκιπας θα πάρει τα ανοιχτά χρώματα του γαλαζοαίματου πατέρα του ή αν θα επικρατήσουν τα πιο σκούρα χρώματα της μητέρας του, κάτι που, αν ίσχυε, θα ήταν πρωτοφανές για το παλάτι.

    Η απάντηση μάλλον έχει δοθεί, μετά τις τελευταίες φωτογραφίες του μικρού Άρτσι που είδαν το φως της δημοσιότητας και στις οποίες φαίνεται ο μικρός να απολαμβάνει την αγκαλιά της μητέρας του.

    Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε πηγή που μίλησε στο περιοδικό People, o γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει ένα πολύ ισχυρό φυσιογνωμικό χαρακτηριστικό του πατέρα του. Αυτό δεν είναι άλλο από τα κόκκινα μαλλιά, του πρίγκιπα Χάρι, τα οποία έχει και ο μικρός Άρτσι.

    Η ίδια πηγή αποκάλυψε επίσης για το βασιλικό βρέφος ότι «είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό. Έχει πανέμορφα ποδαράκια, με πολλές δίπλες, και τούφες από κοκκινωπά μαλλιά. Είναι πραγματικά αξιολάτρευτος».

    Υπενθυμίζεται ότι, λίγες μόνο ημέρες μετά τη γέννηση του μικρού Άρτσι στις 6 Μαΐου 2019, το βασιλικό ζευγάρι είχε ερωτηθεί σε ποιον από τους δύο μοιάζει το βρέφος.

    Τότε, οι ίδιοι δήλωναν πως δεν είναι ακόμη σε θέση να πουν με σιγουριά.

    «Ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ, στην παρουσίαση του Άρτσι σε αίθουσα του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο Γουίνδσορ.

    «Όλοι λένε ότι τα μωρά αλλάζουν πολύ τις πρώτες εβδομάδες. Βασικά, αυτήν τη στιγμή παρακολουθούμε τις αλλαγές που συμβαίνουν. Αλλά αλλάζει κάθε μέρα, επομένως ποιος ξέρει» είχε συμπληρώσει τότε ο πρίγκιπας Χάρι.

    Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι το μωρό μοιάζει στον πρίγκιπα Χάρι.
    Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του μικρού Άρτσι ήταν σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο, όπου βρισκόταν στην αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ.

    Το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό τραβήχτηκε περίπου πριν από ένα μήνα, όταν η Μέγκαν Μαρκλ παρευρέθηκε μαζί με την συννυφάδα της, Κέιτ Μίντλετον, σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο στον οποίο συμμετείχαν και οι σύζυγοί τους, πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Ουίλιαμ αντίστοιχα.

    Οι φήμες για τα κόκκινα μαλλιά του μικρού πρίγκιπα αναμένεται να επιβεβαιωθούν το ερχόμενο φθινόπωρο, όταν η οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι θα πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στη Νότιο Αφρική, μετά τον ερχομό του μικρού Άρτσι.



    ΣΧΟΛΙΑ