• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ: Ελληνίδα θα αναλάβει τον τοκετό της;

    μεγκαν μαρκλ

    Μέγκαν Μαρκλ


    Ελληνίδα φαίνεται ότι θα είναι η γυναικολόγος και μαιευτήρας, που θα αναλάβει τον τοκετό της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τα επικρατέστερα, μέχρι τώρα, σενάρια.

    Τα βρετανικά, αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ έχουν μπει σε ένα ράλι εύρεσης των λεπτομερειών που θα συνοδεύουν τη διαδικασία του τοκετού της δούκισσας, την ίδια στιγμή που οι φήμες που θέλουν τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει ήδη γεννήσει, έχουν φουντώσει. Σημειώνεται πως η φημολογία αυτή προέκυψε μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, σύμφωνα με την οποία γνωστοποίησε την επιθυμία του πριγκιπικού ζεύγους, της Μέγκαν και του Χάρι, να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

    Πολλά τα σενάρια για το βασιλικό τοκετό

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η δούκισσα του Σάσεξ έχει εκφράσει την επιθυμία της να γεννήσει σε νοσοκομείο και όχι στο σπίτι, όπως της έχουν προτείνει οι γιατροί. Σε αυτή την περίπτωση, επικρατέστερο σενάριο επιλογής ξενοδοχείου φαίνεται ότι αποτελεί η κλινική «Kensington Wing of Chelsea and Westminster Hospital» του Λονδίνου. Υπενθυμίζεται πως στην ίδια κλινική είχε γεννήσει και η Αμάλ Κλούνεϊ τα δίδυμα μωρά της, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ. Σημαντικό είναι άλλωστε, ότι η εν λόγω κλινική είναι έτσι διαμορφωμένη, ούτως ώστε να μοιάζει περισσότερο με πολυτελές ξενοδοχείο, παρά με νοσοκομείο, γεγονός που την καθιστά ιδανική για τον ερχομό του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

    Αναφερόμενη στον επικείμενο τοκετό της, η Μέγκαν Μαρκλ είχε κάνει μια πρωτότυπη δήλωση, λέγοντας πως δεν επιθυμεί να τη βοηθήσουν στη γέννα «άντρες με κοστούμια». Για το λόγο αυτό, το πιθανότερο είναι πως στο πλευρό της δούκισσας, κατά τη διάρκεια του τοκετού, θα σταθούν τρεις γυναίκες γυναικολόγοι. Ανάμεσά τους βρίσκεται και μια Ελληνίδα επιστήμονας, η κ. Μίνα Σαββίδου.

    μινα σαββιδου
    Μίνα Σαββίδου

    Η Daily Mail από την άλλη δίνει ένα αντίθετο σενάριο για τον επικείμενο βασιλικό τοκετό, υποστηρίζοντας ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα γεννήσει στο σπίτι και μάλιστα μέσα σε νερό, γι’ αυτό και προετοιμάζεται σχετικώς, κάνοντας γιόγκα και διαλογισμό.

    Την ίδια ώρα, όπως προαναφέρθηκε, άλλα δημοσιεύματα θέλουν τη δούκισσα του Σάσεξ να έχει ήδη γεννήσει, καταχωρώντας μάλιστα τα επιχειρήματα που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, αποδεικνύουν τη θέση αυτή.

    Όποιο από όλα τα σενάρια και να ισχύει, το σίγουρο είναι ότι στη διάρκεια του μήνα, το παλάτι θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση, μιας και είναι βέβαιο πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι στο μήνα της. Οι σχετικές ανακοινώσεις από το παλάτι, που αναμένονται άμεσα επομένως, θα βάλουν τέλος στις φημολογίες περί του τοκετού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Άνοιξαν κοινό λογαριασμό στο Instagram

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγκαν Μαρκλ: Πού και πότε θα γεννήσει η Δούκισσα του Σάσεξ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι απαγόρευσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στον Χάρι και στη Μέγκαν



    ΣΧΟΛΙΑ