• LIFE&STYLE

    Μέγκαν και Χάρι: Το Twitter τρολάρει το #Megxit

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ​​ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα, με τους απανταχού «τουιτεράδες» να σχολιάζουν το γεγονός με τον πιο καυστικό τρόπο.

    Για τους φίλους του Netflix, και της σειράς «The Crown», τα ερωτήματα εγείρονται γύρω από το εάν η εξέλιξη αυτή θα επηρεάσει την υπόθεση της σειράς και αν θα συμπεριλάβουν το γεγονός στο σενάριο.

    Θυμίζουμε ότι το «The Crown» διανύει την τρίτη του σεζόν και αφηγείται την κυριαρχία της βασίλισσας κατά τη διάρκεια των δεκαετιών 1960-70.

    Οι χρήστες του Twitter επεσήμαναν ότι με το ιστορικό της καριέρας της ως ηθοποιός, η Μέγκαν Μάρκλ –μιας και έχει πρωταγωνιστήσει στο «Suits»– θα μπορούσε να παίξει τον εαυτό της στο «The Crown».

    Παρά τα έντονα σχόλια των fans, ένας από τους παραγωγούς του δράματος δήλωσε ότι είναι απίθανο η σειρά να συμπεριλάβει στην πλοκή της την απόφαση των «πρώην» βασιλικών μελών να παραιτηθούν, καθώς λογικά έως τότε θα έχει ήδη ολοκληρωθεί.

    Η Suzanne Mackie δήλωσε μεταξύ άλλων: «Για να είμαι ειλικρινής, όποια κι αν είναι η πορεία του The Crown, αμφιβάλλω ότι θα πάμε μέχρι σήμερα.»

    Δείτε τα πιο ξεκαρδιστικά ελληνικά tweets:



    ΣΧΟΛΙΑ