• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου φοράει φορέματα στο σχολείο

    • NewsRoom

    Η Μέγκαν Φοξ με τον γιο της, Νόα


    Η Μέγκαν Φοξ μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο γιος της στο σχολείο.

    Όπως αποκάλυψε η Χολιγουντιανή ηθοποιός, ο γιος της Νόα, που έχει αποκτήσει με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, υφίσταται bullying καθημερινά, καθώς προτιμάει να φοράει φορέματα στην καθημερινότητά του και στο σχολείο.

    Παρά το γεγονός αυτό, η Μέγκαν Φοξ υποστήριξε ότι η αντίδραση που λαμβάνει δεν τον νοιάζει και έτσι εξακολουθεί να φοράει τα ρούχα που εκείνος θέλει.

    «Του αρέσει να σχεδιάζει, είναι πολύ ταλαντούχος. Του αρέσει πολύ η μόδα και τα φορέματα τα οποία ορισμένες φορές χαίρεται να φοράει.

    Κι εγώ τον στέλνω σε ένα πολύ φιλελεύθερο σχολείο, αλλά ακόμα και εκεί, στην Καλιφόρνια, υπάρχουν αγόρια που του λένε ‘τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα και ροζ χρώματα’».

    Περιγράφοντας, δε, μια συζήτηση που είχε με τον γιο της την περασμένη εβδομάδα οταν ο Νόα φόρεσε ξανά φόρεμα η Μέγκαν Φοξ είπε ότι «γύρισε σπίτι και τον ρώτησα ‘πώς πήγε το σχολείο; Σου είπαν κάτι οι φίλοι σου;’ και τότε αυτός μου απάντησε ‘υπήρχαν ορισμένα παιδιά που γέλασαν όταν εμφανίστηκα αλλά δεν με νοιάζει, μου αρέσουν πολύ τα φορέματα’».

    Η ίδια εξήγησε ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει τώρα είναι να του μάθει να ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή λέγοντας ότι «τώρα είμαστε στην φάση στην οποία προσπαθώ να του μάθω να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του ανεξάρτητα του τι λένε οι άλλοι».

    Την επιλογή του γιου της να φοράει φορέματα στηρίζει και η Σαρλίζ Θερόν, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια.



    ΣΧΟΛΙΑ