• Media

    Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη επισπεύδει τον γάμο της με τον Ιπποκράτη

    • NewsRoom
    ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ


    Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, Ναυάγιο;

    Η Ειρήνη επισπεύδει τον γάμο της με τον Ιπποκράτη. Μια τυχαία συνάντηση της Λαμπρινής με τον Στελή αναπτερώνει τις ελπίδες της να βρει τον γιο της. Ο Γιώργης και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά.

    Στο επεισόδιο 49, ο Μάκης αρνείται να συγχωρήσει τη Λίνα για όσα του έκρυβε και δεν θέλει να τη δει. Ο Παντελίδης προσπαθεί να πάρει τον Δημήτρη με το μέρος του κάνοντας του μια δελεαστική πρόταση, βάζοντας όμως και έναν σκληρό όρο.

    Η Ειρήνη ζητάει από τον Ιπποκράτη να επισπεύσουν τον γάμο τους για χάρη του πατέρα της και ενώ εκείνος χαίρεται που πέτυχε τον σκοπό του, η έλλειψη τρυφερότητας από εκείνη του δημιουργεί αμφιβολίες.

    Ο Γιώργης και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά και έχουν μια τρυφερή στιγμή. Μια τυχαία συνάντηση της Λαμπρινής με τον Στελή αναπτερώνει τις ελπίδες της να βρει τον γιο της στην Αθήνα.

    Μετά τη γνωριμία της με τον ναύτη, που σκότωσε τον άντρα της στο ναυάγιο, η Στέλλα σκέφτεται σοβαρά να πράξει το αδιανόητο. Αναζητά τρόπους να εκδικηθεί τον Μάριο για τον θάνατο του Κυριάκου

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Famagusta: Μια ακόμη σειρά του… συρμού ή μια ευκαιρία για να θυμηθούμε;

    Το τελεσίγραφο της συνδρομητικής, ο πόλεμος ANT1-Tanweer, οι απαιτήσεις του Μένιου και ποιος ψάχνει κανάλι στη Θεσσαλονίκη

    Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Χειμερινή απόδραση στο Γκστάαντ (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ