array(0) {
}
        
    
Menu
-0.85%
Τζίρος: 359.25 εκατ.
Media

«Το Κόκκινο Ποτάμι» spoiler: Η Ιφιγένεια παντρεύεται τον Αλή – Το μωρό της Βασιλικής και του Θέμη κινδυνεύει

Comments

Με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται το «Κόκκινο Ποτάμι» την Κυριακή στο OPEN

Ο Μίλτος βρίσκεται ασφαλής πια στο Παρίσι στο σπίτι της θείας Ελένης και προσπαθεί να καταλάβει πως κατέληξε η Ιφιγένεια να είναι ντυμένη Τουρκάλα.

Ανήσυχος πολύ και χωρίς να ξέρει αν την κρατούν με τη βία στο Ερζερούμ θέλει να βρει τρόπο να πάει πίσω για να τη σώσει. Για το λόγο αυτό πάει στον Ζαχάρωφ. Του ανοίγει την πόρτα όπως πάντα ο Νίκος, ο οποίος τον κοιτά σαν να είδε «φάντασμα».

Ο Μίλτος καταλαβαίνει την περίεργη αντίδραση του Νίκου και αρχίζει να τον υποψιάζεται για πληροφοριοδότη των Τούρκων. Λίγο αργότερα ο Μίλτος τον παρακολουθεί και βλέπει τον Νίκο να μπαίνει στην τουρκική πρεσβεία. Τον περιμένει να βγει και τον χτυπάει φωνάζοντας του πως είναι προδότης και πως αυτός έδινε τις πληροφορίες στους Τούρκους για αυτόν και την Ιφιγένεια.

Στο μεταξύ στο Ερζερούμ η Ιφιγένεια δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα. Ο Αλή την βλέπει να πονά ανήμπορος. Της συμπαραστέκεται και της λέει πως θα είναι δίπλα της και πως πρέπει να μείνει δυνατή για το παιδί. Της υπόσχεται πως ο γάμος τους θα είναι λευκός και δε θα την ενοχλήσει ποτέ. Η Ιφιγένεια τον κοιτάει με ζεστασιά αλλά του ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο πως δεν υπάρχει άλλος άνδρας για εκείνη εκτός από τον Μίλτο. Η Ιφιγένεια ευχαριστεί τον Αλή για την βοήθειά του, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τη βοηθάει αφού δεν υπάρχει ποτέ καμία ελπίδα να είναι μαζί.

O Μίλτος μαθαίνει για τον πόλεμο

Η μητέρα του Αλή στέκεται υποστηρικτικά και στον γιο της και στην Ιφιγένεια. Παρόλο που έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά δεν πιέζει τον γιο της για να μάθει την αλήθεια. Εκείνος στις ερωτήσεις της αρκείται να της πει πως όσα λιγότερα ξέρει τόσο πιο ασφαλής θα είναι και η Μελικέ καταλαβαίνει πως ο γιος δεν θέλει να μιλήσει και για αυτό δεν επιμένει.

Οι ετοιμασίες του γάμου ξεκινούν. Στο κρησφύγετο τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Ο Θέμης και η Βασιλική παλεύουν να κατεβάζουν τον πυρετό του μωρού αλλά μάταια…Το παιδί πια βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Στο μεταξύ οι πρώτες πληροφορίες φτάνουν στο Παρίσι πως η Αυστροουγγαρία κήρυξε πόλεμο εναντίον της Σερβίας.

Η Γερμανία δε θα μείνει αμέτοχη και στέλνει απεσταλμένο στην Τουρκία για να εξασφαλίσει τη συμμαχία της. Ο Καρτάλ και ο Ονούρ ονειρεύονται προσάρτηση νέων εδαφών και την παντοδυναμία τους.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.
Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)
Λαμπερή θεατρική βραδιά με χορηγό την Allwyn στο Μικρό Παλλάς – Ποιοι καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Σε βλέπω»
INTELEXT: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου New Media (iefimerida) – Στρατηγική συνεργασία και με τα Παραπολιτικά
Δήμητρα Κούστα: Με εντυπωσιακό γαλάζιο κοστούμι σε παρουσίαση βιβλίου