array(0) {
}
        
    
Menu
0.03%
Τζίρος: 137.52 εκατ.

2025: Οι πιο επιδραστικές στιγμές και συμφωνίες που αναδιαμόρφωσαν τη μόδα και τον κλάδο πολυτελείας

Media

Το Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια φέρνει στον κόσμο το παιδί του Μίλτου

Comments

Συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την Κυριακή στο Κόκκινο Ποτάμι στο OPEN!

Το κάρο προχωρά με τη Σοφία, την Αρίν και τις κόρες τους. Οι τέσσερις γυναίκες κατευθύνονται προς το Ακ Νταγ Ματέν αμφιβάλλοντας όμως για το αν έχουν πάρει το σωστό δρόμο. Γύρω τους ερημιά αλλά καταφέρνουν και προχωρούν μέσα στην δάσος.

Ανάβουν φωτιά, διανυκτερεύουν και δείχνουν να ξεχνιούνται από τις έγνοιες τους προς στιγμήν. Το επόμενο πρωί τις βρίσκει να συνεχίζουν το δρόμο τους παρόλο που έχουν ξεμείνει από νερό.

Ξαφνικά βρίσκουν ένα ποτάμι και ξεδιψάνε. Οι μικρές κάνουν μπάνιο στο ποτάμι αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Τούρκοι ληστές αρπάζουν την Ειρήνη και τη Λουσίν και βιάζουν τη Σοφία και την Αρίν που πέφτουν λιπόθυμες στο χώμα.

Στο μεταξύ στο Ερζερούμ η Ιφιγένεια βυθισμένη στη λύπη της ξαφνικά αισθάνεται να σπάνε τα νερά. Η Μελικέ τρέχει κοντά της και φωνάζει τη μαμή. Μετά από πολύ προσπάθεια ο γιος της Ιφιγένειας έρχεται στον κόσμο.

Ο Αλή όσο διαδραματίζονται αυτά συνοδεύει κρατούμενους όντας σε υπηρεσία. Στην πομπή είναι ένα μικρό Αρμενόπουλο το οποίο ο Αλή σώζει από τους Τούρκους και το κρύβει στο σπίτι του στο Ερζερούμ.

Η Ιφιγένεια νιώθει ευτυχισμένη ξανά. Παρακαλεί να πουν το νεογέννητο παιδί Μιλτιάδη. Στο μεταξύ ο Μίλτος στο Παρίσι καταφέρνει μέσω του Ζαχάρωφ να βρει ταξιδιωτικά έγγραφα και ξεκινάει να βρει την Ιφιγένεια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες – «Ήταν μια χρονιά δοκιμασίας»
Ο διχασμός για το γκέι φιλί και η καταγγελία, οι φήμες για τα κανάλια που πωλούνται, το «όχι» του Σαββίδη, η επιτυχία του Κυριακού, το ντέρμπι στο ΑΠΕ και όσα έγιναν στη Γιορτή των Κορυφαίων
Τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1: Συγκέντρωσε 3.330.000 ευρώ – Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών και το όραμα του Θοδωρή Κυριακού
Τίτλοι τέλους μετά από 23 χρόνια: Χώρισαν Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης
Αλεξάνδρα Νίκα: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο της αγκαλιά (βίντεο)
H νέα εποχή της πολυτέλειας: Από αντικείμενα πόθου σε εμπειρίες ζωής
Οδύσσεια: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
Παύλος Ντε Γκρες – Μαρί Σαντάλ: Η οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων
Αλαφούζος vs ΕΚΚΟΜΕΔ: Τι πραγματικά έγινε με το ντοκιμαντέρ του Παπαχελά για τη «17 Νοέμβρη»
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Λευτέρης Πανταζής