• Media

    Τι θα δούμε απόψε στο Top Chef (video)

    • NewsRoom


    Από 40… μαγειρικά κύματα θα περάσουν οι διαγωνιζόμενοι στο Top Chef και αυτή την εβδομάδα προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

    Η πρώτη μέρα ξεκινά δύσκολα, καθώς οι υποψήφιοι chef θα ξυπνήσουν υπό τους ήχους μιας ντουντούκας με τους τρεις κριτές Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη να ζητούν πρωινό και μάλιστα γρήγορα. Οι μάγειρες θα πρέπει να τρέξουν στην κουζίνα και να ετοιμάσουν τρία διαφορετικά πιάτα για πρωινό: ένα γλυκό, ένα ελληνικό και ένα με βάση το αυγό.

    Οι τρεις που θα σερβίρουν τα πιο νόστιμα πρωινά θα αναδειχθούν νέοι αρχηγοί των ομάδων. Ένας, όμως, θα είναι αυτός που θα κερδίσει την ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα. Για κάποιον άλλον όμως, η εβδομάδα δεν θα ξεκινήσει με το δεξί. Εκείνος, που δεν θα ικανοποιήσει τους κριτές με το πρωινό του, θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

    Στη συνέχεια, οι τρεις αρχηγοί θα κληθούν να σκεφτούν στρατηγικά και να διαμορφώσουν τις ομάδες τους. Ποιος θα κάνει έξυπνες μεταγραφές και ποιου οι επιλογές θα τον οδηγήσουν σε αποκλεισμό από το μαγειρικό πρωτάθλημα;

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Η Γη της Ελιάς vs The Voice: Ποιο πρόγραμμα επικράτησε;

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα κάνω το εμβόλιο για να έχω κανονική ζωή (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (20 έως 26 Σεπτεμβρίου)



    ΣΧΟΛΙΑ