• Media

    «Τα Φιλαράκια»: Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο reunion

    «Τα Φιλαράκια»


    Δεν πρόλαβαν να γυρίσουν το special reunion επεισόδιο της θρυλικής σειράς «Τα Φιλαράκια» με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η πρεμιέρα που ήταν προγραμματισμένη για τις αρχές Μαΐου στην πλατφόρμα HBO Max.

    Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει επηρεάσει περισσότερες από 100 αμερικανικές παραγωγές, μεταξύ των οποίων είναι και η πολυαναμενόμενη επιστροφή των «Friends», σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

    Οι πρωταγωνιστές, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ υπόγραψαν συμβόλαιο εκατομμυρίων με το δίκτυο HBO για ένα ξεχωριστό επεισόδιο, τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιούνταν την ερχόμενη εβδομάδα, στο Stage 24 του στούντιο της Warner Bros, στο Μπέρμπρανκ της Καλιφόρνια.

    Ωστόσο, πλέον με την ραγδαία διασπορά του κορονοϊού αυτό καθίσταται αδύνατον.

    Συνεπώς, υπολογίζεται ότι δεν θα δούμε το reunion τον Μάιο, όταν και θα βγει επίσημα στον «αέρα» η πλατφόρμα HBO Max, το νέο «σπίτι» των 10 κύκλων της σειράς, που έχει ήδη αποχωρήσει από το αμερικανικό Netflix, αλλά παραμένει προς το παρόν στο ελληνικό.

    Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής στις ΗΠΑ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού ξεπερνούν τα 9.000, με τους θανάτους να έχουν φτάσει τους 155.



    ΣΧΟΛΙΑ