• Media

    Survivor: Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο – Η δηλητηρίαση, η ψηφοφορία και η αποχώρηση

    • NewsRoom

    Οι Διάσημοι στο συμβούλιο


    Ένα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις και ανατροπές ήταν το χθεσινό, δεύτερο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

    Οι εξελίξεις ξεκίνησαν από την ομάδα των διασήμων, οι οποίοι αποφάσισαν να βγουν για… εξερεύνηση στην ζούγκλα. Η αναζήτησή τους κατέληξε στην ανακάλυψη ριζών και σπόρων που, όπως αποδείχθηκε, δεν έπρεπε να καταναλώσουν. Το αποτέλεσμα ήταν ολόκληρη η ομάδα των διασήμων να πάθει τροφική δηλητηρίαση, ενώ χειρότερα φάνηκε ότι ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο και η Αγγελική Λάμπρη.

    Ακολούθησε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο οι Μαχητές επικράτησαν σχετικά εύκολα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 10-3, οδηγώντας έτσι τους διασήμους προς την πρώτη ψηφοφορία στο συμβούλιο.

    Εκεί, ήρθε μία ακόμη ανατροπή, καθώς η ομάδα των διασήμων έδωσε, μεταξύ άλλων, 4 ψήφους στον Γιώργο Κοψιδά και 4 στον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, με αποτέλεσμα να τεθούν αυτόματα και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

    Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προκάλεσε απορία, καθώς ο Γιώργος Κοψιδάς είναι από τους παίκτες που έχουν δείξει τη μεγαλύτερη αγωνιστικότητα στον στίβο μάχης, αλλά και στην παραλία, ενώ ο Τριαντάφυλλος ήταν ο ένας εκ των δύο παικτών που χάρισαν έναν πόντο στην ομάδα τους στο αγώνισμα ασυλίας (η Κάτια Ταραμπάνκο χάρισε τους άλλους δύο πόντους της).

    Παράλληλα, στο χθεσινό επεισόδιο αποκαλύφθηκε το πρόσωπο που ζήτησε, από την δεύτερη κιόλας ημέρα να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Πρόκειται για την 24χρονη Έλενα Λιλιοπούλου από την ομάδα των Μαχητών, η οποία απέδωσε την απόφασή της σε ψυχολογικούς παράγοντες. H αποχώρηση της 24χρονης έβαλε τέλος στις φήμες για αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου, που είχαν ακουστεί χθες, λόγω της αδιαθεσίας που την είδαμε να έχει στο επεισόδιο της πρεμιέρας.

    Από το επεισόδιο της Δευτέρας δεν έλειψαν και οι αιχμές παικτών προς τους πιο… «τεμπέληδες» συμπαίκτες τους. Ενδεικτικά ήταν τα λόγια του Γιώργου Ασημακόπουλου από την ομάδα των Μαχητών, ο οποίος δήλωσε στην κάμερα: «Ο James είναι ένα άτομο που δεν ενεργεί στην ομάδα και τον περισσότερο χρόνο του αρέσει να κοιμάται στην καλύβα. Όλοι κουραζόμαστε. Σαφώς και γω θα μπορούσα να λιαστώ και να κάνω dolce vita… η Μαριπόζα, μάλλον, είναι η πριγκίπισσα της καλύβας μας, γιατί τις περισσότερες ώρες την βλέπω να κοιμάται και να λιάζεται στην παραλία. Πράγμα που δεν βοηθάει για το γενικό σύνολο».

    Διαβάστε ακόμη:

    Τα μουσεία του μέλλοντος είναι εδώ

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

    Η τέλεια συνταγή για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ