Menu
-0.99%
Τζίρος: 3184.84 εκατ.

Δένδιας: Η νέα «Μεγάλη Ιδέα» για την Ελλάδα – Καινοτομία, άμυνα και ισχυροί θεσμοί στο επίκεντρο

Media

Στο Action 24 η κορυφαία βράβευση του ποδοσφαίρου από τον ΠΣΑΠΠ

Ντέμης Νικολαΐδης
Comments

Το ACTION 24, στο πλαίσιο της προβολής κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων και γεγονότων, θα μεταδώσει, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 20:00, την βράβευση – θεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα Βραβεία ΠΣΑΠΠ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), όπως κάθε χρόνο, αναγνωρίζει και βραβεύει τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες που ξεχώρισαν, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, σε Super League 1, A’ Κατηγορία Γυναικών και Super League 2, σε μια ειδική εκδήλωση.

1

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 20:00, με ζωντανή και αποκλειστική κάλυψη από το ACTION 24.

Οικοδεσπότες της κορυφαίας εκδήλωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας, οι οποίοι θα αναδείξουν στιγμές και θα εστιάσουν σε ανθρώπους που ξεχώρισαν με τη δράση τους στους αγωνιστικούς χώρους, με ενέργειες που πολλαπλασιάζουν τα θετικά μηνύματα του αθλητισμού, ενώ η Βάλια Πηλιανίδη, θα έχει αποκλειστικά ρεπορτάζ από τα παρασκήνια των βραβεύσεων.

Η προβολή της «42ης Γιορτής ΠΣΑΠΠ» εντάσσεται στο πλαίσιο της στήριξης του ACTION 24 στον ελληνικό αθλητισμό, με τη μετάδοση αγώνων του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών, την αποκλειστική μετάδοση της Elite League του μπάσκετ, την προβολή γεγονότων και αθλητικών εκδηλώσεων.

Ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και ποια η κορυφαία ποδοσφαιρίστρια ανά κατηγορία για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπως ψηφίστηκαν και αναδείχθηκαν από τους και τις συναδέλφους τους σε Super League 1, Super League 2 και A’ Κατηγορία Γυναικών αντίστοιχα; Ποιοι απαρτίζουν την καλύτερη ενδεκάδα της Super League 1;

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαιριστή και της ποδοσφαιρίστριας έρχεται τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του ACTION 24 και του Flash.gr μέσω livestreaming.

Δείτε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 20.00 την 42η γιορτή των κορυφαίων στο ACTION 24

Διαβάστε επίσης:

Η επιστημονικής φαντασίας περιπέτεια «Φονικός Ιός» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση μόνο στο ACTION 24

Σπίτι με το MEGA: Το πιο φιλόξενο σπίτι ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Μετά τη Φωτιά: Θα αποκαλύψει η Ανθή την ταυτότητά της στον Τάσο;

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
Η μάχη Γιαννακόπουλου – Κυριακού για το CNN, o Ζούλας και το Φάντασμα της Όπερας, οι 4 καρέκλες της ΕΡΤ, ένα quiz για κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η Πάολα πάει The Voice
The Voice: Αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη η πρεμιέρα
Μπλε Ώρες: Το Πήλιο γίνεται σκηνικό πάθους, προδοσίας και φόνου
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι «γλυκός σα ζαχαρούχο γάλα» – Η δήλωση στελέχους που έγινε viral
Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών
Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο