array(0) {
}
        
    
Menu
0.4%
Τζίρος: 36.29 εκατ.

Eurobank Equities για Παπουτσάνης: Υποβάθμιση σύστασης σε «Hold» μετά από ράλι 30%

Media

Σπίτι με το MEGA με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου

Λευτέρης Πανταζής και Έλλη Κοκκίνου στο Σπίτι με το MEGA
Comments

Αμέτρητες επιτυχίες, αμείωτο κέφι, ασταμάτητος χορός, διασκέδαση μέχρι πρωίας. Ένα από τα εκρηκτικά δίδυμα της νυχτερινής Αθήνας έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου.

1

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες με μοναδική χημεία στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα μας σηκώσει από τον καναπέ.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές εδώ και δεκαετίες, ανεβάζει το κέφι στα ύψη με τα διαχρονικά του σουξέ: «Το ωραιότερο πλάσμα», «Μαγικά χαλιά», «Στον έβδομο ουρανό», «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου», «Σε νοσταλγώ» κ.ά.

Η Έλλη Κοκκίνου με την ξεχωριστή φωνή και τη γεμάτη ενέργεια σκηνική παρουσία μάς ξεσηκώνει με τις μεγάλες επιτυχίες της: «Κοσμοθεωρία», «Masai», «Δε γίνεται», «Ήταν ψέμα», «Μάτια κλειστά», κ.ά.

Στη βραδιά συμμετέχει και ο ταλαντούχος Γιάννης Γρόσης. Σε ένα ντουέτο με πολύ συναίσθημα, ο νεαρός καλλιτέχνης και η Έλλη Κοκκίνου ερμηνεύουν το τραγούδι της «Θέλω τόσα να σου πω».

Λαμπεροί καλεσμένοι τιμούν τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου, και μοιράζονται όμορφες ιστορίες με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αφροδίτη Γραμμέλη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Ηλίας Φιλίππου, Νίκος Γκέλια, Ναταλί Κάκκαβα, Νίκος Υποφάντης, Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Στα highlights της βραδιάς, ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου ανεβαίνουν στη σκηνή και παρουσιάζουν, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το νέο τους τραγούδι «Πάθος» σε στίχους και μουσική του Στέλιου Χρόνη και του Λευτέρη Πανταζή.

Το «Σπίτι με το MEGA» κρύβει πάντα έντονες συγκινήσεις. Αυτή τη φορά, η Ρούλα Κορομηλά επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Λευτέρη Πανταζή: Η παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο αρχείου, θυμίζει στον τραγουδιστή ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή «Μπράβο Ρούλα», όπου συμμετείχε η κόρη του, Konnie.

Στη συνέχεια, η Konnie Μεταξά εμφανίζεται στο πλατό, χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας της, και οι δυο τους μας χαρίζουν μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Αυτό το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22:00 το «Σπίτι με το MEGA» δυναμώνει την ένταση και μας υπόσχεται ακόμα πιο ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες.

https://youtu.be/PQLjLUmthzg?si=0lbCiWfEmXdwotq4

Διαβάστε επίσης:

Madwalk 2023 by Three Cents αποκλειστικά στο MEGA

Γιώργος Λιάγκας: Ποιοι τον έβριζαν και απειλούσαν να τον δείρουν

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ABC: Διακόπτει την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ μετά από σχόλια για τον Τσάρλι Κερκ
ΣΚΑΙ σε νευρική κρίση: Tο «Rosebud» του Γιάννη Αλαφούζου, ο πόλεμος εξωδίκων με Ρέβη-Κουρδή και στο βάθος Ζούλας και Μαραγκουδάκη σε σύγχυση ρόλων
Το δράμα του Αλαφούζου, τραγικά ποσοστά για Τσουρό και Τατιάνα, ανατροπή στην ΕΡΤ, εκτός ΑΠΕ ο Περδικάρης και τα παρατράγουδα του Alpha 98.9
Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά: Πρεμιέρα τη Δευτέρα στο MEGA
Πόλεμος στον Σκάι: Η έγκυος Ρέβη, ο Κουρδής, ο Τσιμιτσέλης και το «Όπου υπάρχει Ελλάδα» που χάνεται στη… Ζούλα
Η Μεγάλη Εικόνα ανοίγει τον φάκελο των πολιτικών εξελίξεων απόψε στο MEGA
Τρεις ταινίες στο ίδιο έργο του Open, αλλαγές στον Σκάι, η «αρπαγή» της ωραίας Εμινέ Γεσίρ, ένα ερωτικό σκάνδαλο, έρχεται το Mega Radio
Chloe Malle: Αυτή είναι η διάδοχος της Anna Wintour στη Vogue
3.288.666 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
Πρεμιέρα αύριο για το νέο πρόγραμμα του Action 24