• Media

    Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Συνεχίζεται το σερί επιτυχίας

    • NewsRoom
    Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα


    Η νέα χρονιά βρίσκει τους Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα άλλη μια φορά στην κορυφή της τηλεθέασης με τα στοιχεία του Ιανουαρίου να καταγράφουν ποσοστό 29,1% στο σύνολο του κοινού και ποσοστό 24,2% στο δυναμικό κοινό 18-54.

    Με 1.393.526 τηλεθεατές και την κάλυψη να αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές η κωμωδία του MEGA, συνεχίζει να ενθουσιάζει τους τηλεθεατές από την πρώτη ημέρα μετάδοσής της μέχρι σήμερα. Με αδιαμφισβήτητη πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες κοινού, υψηλά ποσοστά με το ανώτερο να φτάνει το 39,2%, οι απολαυστικοί Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα είναι πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21:00 στο MEGA.

    Στη ζώνη μετάδοσής της, η επιτυχημένη κωμωδία του MEGA καταγράφει μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό, αφήνοντας πίσω τα απέναντι προγράμματα κατά 15,1 μονάδες στο σύνολο του κοινού και κατά 9,5 μονάδες στο δυναμικό κοινό 18-54.

    Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα σε σενάριο και σκηνοθεσία Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και το πιο εκλεκτό καστ πρωταγωνιστών έχει κερδίσει αδιαμφισβήτητα την αγάπη του κοινού που όχι μόνο παρακολουθεί φανατικά κάθε επεισόδιο αλλά και αναπαράγει ατάκες, σκηνές και αστείους διαλόγους στα social media.

    Διαβάστε επίσης:

    Τηλεθέαση: Σημαντικές νίκες για το MEGA

    Τηλεθέαση: Σταθερά μπροστά το MEGA Σαββατοκύριακο και τον Ιανουάριο

    Survivor: Το μήνυμα του Κώστα Πηλαδάκη στη Ναυσικά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ