Μήνυμα από τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη έλαβε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor, μετά από νίκη της ομάδας της με έπαθλο την επικοινωνία.
Ο γνωστός επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε πότε ότι θα έκανε κάτι τέτοιο.
Στο μήνυμά του αναφέρει: «Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό που το ήθελες τόσο πολύ, αλλά και εμείς το ίδιο που σε έχουμε στις ζωές μας γιατί μας κάνεις περήφανους με τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικό να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι στο μάξιμουμ. Σε φιλώ πολύ, μας λείπεις και δε σου κρύβω πως δεν περίμενα να το κάνω και αυτό. Όταν με το καλό γυρίσεις, αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε».
Τι απάντησε η Ναυσικά
Με τη σειρά της, η Ναυσικά δε μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της, λέγοντας στους υπόλοιπους παίκτες, όταν σχολίασαν τη φωτογραφία τους: «Δεν είναι κούκλος; Δυο μέτρα άντρας!».
Και απαντώντας στο μήνυμα του Κώστα Πηλαδάκη, η παίκτρια των Διάσημων, είπε: «Μωρό μου, ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα που δε θα είναι δακρύβρεχτο.
Ήμουν σίγουρη ότι δε θα το έκανες πολύ προσωπικό, ξέρω ότι σου λείπω απεριόριστα, ξέρω ότι το σπίτι είναι άδειο χωρίς εμένα, ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του. Αλλά θα γυρίσω.
Θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να λείψω μερικές εβδομάδες ακόμα αλλά έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Σ’ αγαπάω, σε λατρεύω, μου λείπεις, δεν καταλαβαίνεις πόσο».
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Survivor: Το υπονοούμενο της Ασημίνας για τον Χρήστο Δάντη (video)
Survivor: Ποιοι κινδυνεύουν με αποχώρηση (video)
Σασμός: Ο Άγγελος συγκρούεται με την Καλλιόπη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apollo’s Muse: Η αποκλειστική ιδιωτική λέσχη του Λονδίνου με τα αληθινά αρχαία ελληνικά αγάλματα των 80 εκατ.
- «Πράσινο φως» για την αποκατάσταση του Αχιλλείου: Άνω των 5 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
- Αγορές υπό πίεση, δασμοί και γεωπολιτικός κίνδυνος στο προσκήνιο
- Πότε θα γίνουν οι εκλογές το 2027, τα πορίσματα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι ανασχηματισμοί του ΜΜ, ο υφυπουργός και οι… αμαζόνες του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.