array(0) {
}
        
    
Menu
0.93%
Τζίρος: 120.20 εκατ.

“Μήνυμα ενότητας” από Ν. Κακλαμάνη και Σέρβο πρωθυπουργό κατά των επιθέσεων που δέχεται η Ορθοδοξία

Media

«Σαρώνει» το Disney+: Στους 95 εκατ. οι συνδρομητές – Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Disney+
Comments

Σταθερά πρώτο το Netflix

Ολοένα και πιο ανοδική πορεία καταγράφει η πορεία του Disney+ ένα χρόνο και δύο μήνες μετά το λανσάρισμά του, έχοντας ξεπεράσει και την πιο φιλόδοξη προσδοκία της Walt Disney Company.

Πριν από περίπου δύο μήνες, η streaming πλατφόρμα μετρούσε 87 εκατ. συνδρομητές, προσθέτοντας 8,1 εκατ. συνδρομητές τον τελευταίο μήνα του χρόνου.

Ωστόσο, ο streaming «γίγαντας» δεν σταμάτησε εκεί και ξεκίνησε το 2021 με κεκτημένη ταχύτητα από το 2020. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter, τα δυνατά χαρτιά του Disney+, δηλαδή το «The Mandalorian» και το «Soul», έδωσαν τέτοια ώθηση στην υπηρεσία που μέσα σε λίγες εβδομάδες ανέβασε τους συνδρομητές της σε 95 εκατ.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι η Disney προέβλεπε ότι θα τα καταφέρει μέχρι το 2024, ωστόσο το έκανε τρία ολόκληρα χρόνια νωρίτερα.

Τα άσχημα νέα για την Disney έρχονται από τον τομέα των εσόδων που λόγω της πανδημίας του κορονοϊού κυριολεκτικά καταποντίστηκαν. Οι γενικές απώλειες στα θεματικά πάρκα της εταιρείας έφτασαν τα 2,6 δισ. για αυτό το τρίμηνο μόνο. Μάλιστα τα κέρδη της μετά φόρων είναι μόλις 29 εκατομμύρια, όταν το 2019 την ίδια περίοδο ξεπερνούσαν τα $2 δισεκατομμύρια.

Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα πλατφόρμα προβολή ταινιών της Disney επεκτείνεται σε νέες αγορές της Ευρώπης και της Ασίας. Πρώτος σταθμός της επέκτασης του Disney Plus θα είναι η Σιγκαπούρη στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ μέσα στο 2021 η πλατφόρμα streaming θα φτάσει στις χώρες της Ευρώπης, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Νέα μαρτυρία για αποπλάνηση 15χρονου: «Ο Δ.Λ. με πήγε σε ξενοδοχείο, έπεσε πάνω μου -Μου είπε ότι είναι ερωτευμένος»

Η συνταγή για τη λιχουδιά που θα σας ξετρελάνει: Γρήγορα μπισκότα με τζίντζερ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Grivalia Hospitality: Η Ναταλία Στράφτη αποχωρεί από τη θέση της CEO – Επιβεβαίωση mononews
Πετρέλαιο: Βουτιά 6% μετά την επίθεση του Ιράν στην αμερικανική βάση στο Κατάρ
Cenergy: Δωρεάν διάθεση 47.613 ιδίων μετοχών στον CEO
Το «Ταξίδι στο Φως» του Σταύρου Ξαρχάκου συνεχίζεται και το φετινό καλοκαίρι με την υποστήριξη της METLEN
ΟΤΕ: Την ακύρωση 8,84 εκατ. ιδίων μετοχών και την απόσχιση κλάδου ενέκρινε η ΓΣ
Σαράντης: Στο 10,47% το ποσοστό της FMR LLC
H SEAJETS διέθεσε χωρίς αμοιβή δύο πλοία της για να μεταφέρουν πυροσβεστικές δυνάμεις για την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στη Χίο
Κτήμα Λαζαρίδη: Πάνω από το 25% η συμμετοχή του Γερ. Λαζαρίδη
Κικίλιας: Νέα πρωτόκολλα ελέγχου για την ασφάλεια των λιμανιών μας
Ideal Holdings: Τα ποσοστά βασικών μετόχων μετά την αύξηση κεφαλαίου