array(0) {
}
        
    
Menu
1.69%
Τζίρος: 328.16 εκατ.

Ευρωαγορές: Άνοδος 1% για τον DAX μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν – Οι πετρελαϊκές πίεσαν τον FTSE 100

Media

Ρεκόρ προβολών για το teaser του «The Devil Wears Prada 2» – Πάνω από 181 εκατ. views σε 24 ώρες

Comments

Ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε τον περασμένο μήνα το 60δευτερολέπτων teaser του σίκουελ «Ο Διάβολος Φοράει Prada», συγκεντρώνοντας 181,5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μόλις ένα 24ωρο.

Σύμφωνα με τη σχετική κατάταξη του Forbes, το teaser αναδείχθηκε ως το δημοφιλέστερο τρέιλερ της χρονιάς, ξεπερνώντας μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, όπως το «Moana» με 160 εκατ. προβολές και το «Lilo & Stitch» με 149 εκατ.

1

Η επιστροφή της Μέριλ Στριπ και της Αν Χάθαγουεϊ προκάλεσε έντονο παγκόσμιο ενδιαφέρον, με την εταιρεία αναλύσεων WaveMetrix να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για το πιο επιτυχημένο τρέιλερ κωμωδίας των τελευταίων 15 ετών.

Το teaser κυκλοφόρησε στις 12 Νοεμβρίου, ημερομηνία που συνέπεσε με τα 43α γενέθλια της Αν Χάθαγουεϊ, η οποία το προώθησε και μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media. Περίπου το ένα τρίτο των συνολικών προβολών προήλθε από το Instagram, το TikTok και το Facebook της ηθοποιού.

Δείτε το teaser

Αξιοσημείωτο είναι ότι η πλειονότητα των τρέιλερ που περιλαμβάνονται στη λίστα αφορά σίκουελ ή καθιερωμένα franchise, με μοναδική εξαίρεση την πρωτότυπη παραγωγή «Michael», τη βιογραφική ταινία για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον, με πρωταγωνιστή τον ανιψιό του, Τζαφάρ Τζάκσον.

Η ταινία «The Devil Wears Prada 2» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου 2026, με τη Μέριλ Στριπ να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο της Miranda Priestly, σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την πρώτη ταινία.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Έμιλι Μπλαντ, Στάνλεϊ Τούτσι, Τίμπορ Φέλντμαν και Τρέισι Τομς, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Κένεθ Μπράνα, Lady Gaga, Λούσι Λιου, Τζάστιν Θερού, B.J. Novak, Πολίν Σαλαμέ και Σιμόν Άσλεϊ.

Την παραγωγή υπογράφει και πάλι η αρχική δημιουργική ομάδα, με τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φράνκελ, τη σεναριογράφο Αλίν Μπρος Μακένα και την παραγωγό Κάρεν Ρόζενφελτ, που επιστρέφουν για να συνεχίσουν την επιτυχημένη κινηματογραφική ιστορία.

Τα πιο δημοφιλή τρέιλερ του 2025

«The Devil Wears Prada 2» — 181,5 εκατ.

«Moana» — 161,2 εκατ.

«Lilo & Stitch» — 149,4 εκατ.

«The Fantastic Four: First Steps» — 144,1 εκατ.

«Toy Story 5» — 133,6 εκατ.

«Avatar: Fire and Ash» — 127,6 εκατ.

«Zootopia 2» — 125,6 εκατ.

«The Odyssey» — 121,4 εκατ.

«Michael» — 113,9 εκατ.

«Wicked: For Good» — 113 εκατ.

 

Διαβάστε επίσης 

Η οικογένεια Arnault «σαρώνει» το Παρίσι: Επένδυσε €200 εκατ. σε εμβληματικά ακίνητα σε ένα χρόνο

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Από το Κουρσεβέλ σε τροπικό προορισμό με τη Σοφία Καρβέλα

Ιβάν Γκρέκο: Στο Αυτόφωρο Μονομελές σήμερα μετά την σύλληψη στη Γλυφάδα με κλεμμένο όχημα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mega deal στον κλάδο των media: Η Fox αποκτά την Roku έναντι $22 δισ.
Νάνσυ Τάση: Νέα διευθύντρια σύνταξης στον ΣΚΑΪ
Η Alter Ego Media συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας «170 Τετραγωνικά»
Ο well established Παπαδρόσος, ο compatible Χατζηνικολάου, η Κοσιώνη που έρχεται, η προστασία της Φλυτζάνη και το άδειο γραφείο της Σίας, τι τρέχει με Οικονόμου – Παυλόπουλο και το «παιχνίδι» του Αλαφούζου
Γιάννης Αλαφούζος: Η νέα εταιρεία με την οποία θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στα αθλητικά media
Ο Αλαφούζος «απέναντι» από Μαρινάκη, Κυριακού, Βαρδινογιάννη – Το σχέδιο για… PAO TV
Η Φλυτζάνη και η πρόβα τζενεράλε με Αλαφούζο – Δημητριάδη, σε ποιο κανάλι κλείνει η Σία Κοσιώνη, τι θα κάνουν στα FM Μαρινάκης, Πολίτης, Εξάρχου, ποιος φεύγει από το Open και τι θα γίνει με την Μαλέσκου
3.019.221 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Μάιο
O Ατζούν, η Χαλ και οι μουσικές καρέκλες στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Παπαδρόσος παίρνει τα κλειδιά του ΑΝΤ1, το ραντεβού με Κοσιώνη, κόβεται το Real View, τι τρέχει με τη Ζίνα και ο Γρηγόρης και οι καναλάρχες
Πρόστιμο-σοκ 73,2 εκατ. ευρώ για τηλεπαιχνίδι χωρίς άδεια στην Ισπανία!