• Media

    Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έρχεται στο Netflix ντοκιμαντέρ για τον θρύλο του ποδοσφαίρου

    • NewsRoom
    Ντέιβιντ Μπέκαμ

    Ντέιβιντ Μπέκαμ


    Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix για την ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

    Το τρέιλερ για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Μπέκαμ», που θα κάνει πρεμιέρα στην συνδρομητική πλατφόρμα στις 4 Οκτωβρίου, δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix.

    Το «Μπέκαμ» είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ σε τέσσερα μέρη, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Φίσερ Στίβενς και με την υπογραφή του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ Τζον Μπάτσεκ.

    Όπως αναφέρεται, συνδυάζει ακυκλοφόρητο προσωπικό υλικό από τα τελευταία σαράντα χρόνια, χαρούμενες στιγμές από το σήμερα και συνεντεύξεις με την οικογένεια, τους φίλους και ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που αποτελέσαν κομμάτι της πορείας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

    Το ντοκιμαντέρ αφορά το ποδόσφαιρο, τη σχέση του με τη Βικτόρια, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. «Ένιωθα ευάλωτος και μόνος», λέει κάποια στιγμή στην κάμερα ο πρώην ποδοσφαιριστής.

    Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη του Netflix: «Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον πλανήτη, κι όμως λίγοι γνωρίζουν τον πραγματικό του εαυτό. Από το ταπεινό του ξεκίνημα στο εργατικό Ανατολικό Λονδίνο, τη θέληση και την αποφασιστικότητα να κερδίζει και τον αγώνα να βρει την ισορροπία μεταξύ φιλοδοξίας, έρωτα και οικογένειας, η ιστορία του Ντέιβιντ είναι γεμάτη μεγάλα σκαμπανεβάσματα.

    Η σειρά θα ταξιδέψει τους συνδρομητές του Netflix στην πολυτάραχη αυτή πορεία και σκιαγραφεί την αναπάντεχη, προσωπική και έγκυρη ιστορία ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους και σημαντικούς αθλητές όλων των εποχών».

    Το τρέιλερ της σειράς ντοκιμαντέρ μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

    «Δέκα χρόνια αφότου αποσύρθηκα από το ποδόσφαιρο, είμαι περήφανος που μοιράζομαι το πρώτο τρέιλερ για το BECKHAM, τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Φίσερ Στίβενς για τη συνεργασία του τα τελευταία δύο χρόνια για την υλοποίηση αυτού του έργου. Πολλές ώρες συζητήσεων, πολλές ιστορίες που δεν έχω πει ποτέ και πολλοί άνθρωποι από τη ζωή και την καριέρα μου μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους. Ανυπομονώ να το δείτε όλοι σας».

    https://www.instagram.com/p/CxYK2Kvoepe/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

    Δείτε το τρέιλερ:

    Διαβάστε επίσης:

    Παγιδευμένοι: Ποια νέα πρόσωπα «εισβάλλουν» στη σειρά

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 18 έως 24 Σεπτεμβρίου

    Ο Πρώτος από Εμάς: Γνωρίστε τους 6 φίλους – Πότε κάνει πρεμιέρα



    ΣΧΟΛΙΑ