• Media

    Καζάκος: «Προδότες όσοι φεύγουν στο εξωτερικό» – Χαμός στο Twitter με την δήλωσή του (pics – video)

    • NewsRoom
    Καζάκος


    Χαμός έγινε την Παρασκευή το πρωί με τις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Καζάκος, ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, στην εκπομπή Happy Day, σύμφωνα με τις οποίες όποιος φεύγει από την Ελλάδα για κάτι καλύτερο, θεωρείται προδότης, επειδή δεν μένει να παλέψει για το καλύτερο στη χώρα του.

    «Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του. Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν στις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία».

    Ο κόσμος στα social media κρίνει εντελώς αρνητικά τον ηθοποιό, με μερικούς μάλιστα να του θυμίζουν ότι είναι διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αλλά και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και άρα η δημόσια στάση του πρέπει να είναι εντελώς διαφορετική.


    Τι απάντησε η Έλενα Ακρίτα

    «Άλλο «διαφωνώ με τον Καζάκο» κι άλλο ο Καζάκος είναι κακός ηθοποιός ή έχει Αλτσχάιμερ. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός ηθοποιός και τα ‘χει τετρακόσια. Η οικονομική μετανάστευση δεν είναι προδοσία, είναι απελπισία. Όμως. Μπορούμε να αντικρούσουμε μια άποψη χωρίς να αποδομήσουμε τον εκφραστή της. Ήρεμα λίγο με τις δολοφονίες χαρακτήρων. Την άκυρη κι ανόητη δήλωση την αντικρούσουμε με επιχειρήματα. Δεν απαντάμε «ναι, αλλά είσαι κοντός κι έχεις μεγάλη μύτη».»akrita

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Πρεμιέρα» αύριο για τις Πανελλαδικές – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Ριάντ και οι χώρες – σύμμαχοι τού διακόπτουν τις σχέσεις με το Κατάρ λόγω τρομοκρατίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε λόγοι που κάνουν τον υπολογιστή σας πιο αργό



    ΣΧΟΛΙΑ