• Media

    Με άρωμα Euro 2004 το Survivor

    • NewsRoom
    Survivor

    Survivor


    Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά-σιγά η λίστα με τα ονόματα που θα δούμε στον νέο κύκλο του Survivor.

    Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναμένεται πριν την εκπνοή του χρόνου, ενώ η παραγωγή «κυνηγάει» γνωστές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες για να πουν το μεγάλο «ναι» και να πετάξουν στον Άγιο Δομίνικο.

    Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα στο «Πρωινό» του ANT1, το Survivor φέτος δείχνει μία προτίμηση στους ποδοσφαιριστές του 2004.

    Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις αθλητές που έχουν δεχθεί πρόταση να συμμετέχουν είναι o Σωτήρης Κυργιάκος, ο Νέρι Καστίγιο, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

    Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κοντά στο τελικό «ναι» είναι και το μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

    «20 Δεκεμβρίου αναχωρούν από τη Ρουμανία, θα φύγουν από την Ελλάδα, θα πάρουν κόσμο από την Τουρκία, μετά από τη Ρουμανία και τελικά θα ‘πετάξουν’ για Άγιο Δομίνικο», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

    Προηγουμένως, είχε ακουστεί ότι ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί στόχευε στην υλοποίηση μιας All Star σεζόν. Σε αυτήν θα συμμετείχαν ιδιαίτερα δημοφιλή πρόσωπα από τους προηγούμενους κύκλους, ωστόσο, αυτό το σενάριο έχει αποκλειστεί, τουλάχιστον για φέτος.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος (video)

    Game of Chefs: Τι θα δούμε στον πρώτο μεγάλο τελικό

    Ο Γιώργος Αλκαίος στο Σπίτι με το MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ