Το Game Of Chefs ανοίγει την πόρτα του, απόψε στις 21:00, για μια μάχη, μέχρι τελικής πτώσεως στο πεδίο της κουζίνας, η οποία θα φέρει τους διαγωνιζόμενους ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο τους όνειρο.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δίνει το σύνθημα και η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό ξεκινά.
Άγγελος Σακάι, Αλέξανδρος Καρακατσάνης και Γιώργος Μπερκάκης είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη, την κατάκτηση του τίτλου του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και των 50.000 ευρώ!
Στο αποψινό επεισόδιο, που θα δούμε το Α’ μέρος του τελικού, οι 3 διαγωνιζόμενοι καλούνται να δώσουν έναν γαστρονομικό αγώνα γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Δεν είναι, όμως, μόνοι!
Κοντά τους έχουν 3 βοηθούς που… έρχονται από τα παλιά!
Οι 3 βοηθοί του Άγγελου Σακάι είναι οι Γιώργος Καπενεκάκης, Δημήτρης Γιοβανόπουλος και Βασίλης Σωκιανός.
Οι 3 βοηθοί του Αλέξανδρου Καρακατσάνη είναι οι Ηλίας Σταμάτης Καρακατσάνης Τεχάντα, Κωνσταντίνος Γαρυφάλλου και Ιάσονας Ζυγούρας.
ΟΙ 3 βοηθοί του Γιώργου Μπερκάκη είναι οι Άλκης Μαρκογιαννάκης, Κατερίνα Ράπη και Μαρίνος Φακής.
Οι 3 φιναλίστ πρέπει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μενού τριών πιάτων: ορεκτικό, κυρίως και γλυκό. Στη διάθεσή τους έχουν 1,5 ώρα για την προετοιμασία και από 1 ώρα για κάθε πιάτο.
Τα πιάτα θα δοκιμάσουν 14 γευσιγνώστες που είναι διακεκριμένους σεφ, σομελιέ, δημοσιογράφοι, κριτικοί εστιατορίων και food bloggers: Παλαχούρας Απόστολος, Βαγιωνάς Γιώργος, Fahd Αλέξανδρος Hassan Kassem, Κίκης Γρηγόρης, Αντωνόπουλος Δημήτρης, Πεδιαδιτάκης Σπύρος, Σκλαβενίτης Άρης, Παμπόρης Δημήτρης, Βλαντίκας Κωσταντίνος, Σκοτίδας Πέτρος, Δαρειώτη Νανά, Στυλιανουδάκης Γιώργος, Χέλμης Γρηγόρης, Βαλλάτος Φώτης.
Οι 3 κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης, Άνταμ Κοντοβάς, μπορούν να βρίσκονται στην κουζίνα, να συνομιλούν με τους παίκτες, ενώ μόλις τα πιάτα πάνε στους γευσιγνώστες μπορούν κι εκείνοι να δοκιμάσουν από το πιάτο που τους αναλογεί.
Το μενού που έχει επιλέξει να παρουσιάσει ο Άγγελος είναι σχετικά απλό, με επιρροές από τη γαλλική κουζίνα, ενώ την παρασκευή του γλυκού την έχει αναθέσει στον Δημήτρη Γιοβανόπουλο.
Το μενού του Αλέξανδρου έχει επιρροές από τη Λιβανέζικη κουζίνα για να τιμήσει τη σύζυγό του, η οποία έχει καταγωγή από τον Λίβανο.
Ο Γιώργος αντλεί έμπνευση από την Κρήτη.
Όταν ολοκληρωθεί η παρασκευή του ορεκτικού οι γευσιγνώστες αρχίζουν να το δοκιμάζουν, ενώ οι 3 φιναλίστ παραμένουν στην κουζίνα τους και ξεκινούν, αμέσως, την παρασκευή του κυρίως πιάτου…
Διαβάστε επίσης:
Ο Γιώργος Αλκαίος στο Σπίτι με το MEGA
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας μαθαίνει το μυστικό της Ζωής
Οι Ράδιο Αρβύλα συνεχίζουν το ράλι της τηλεθέασης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Μακρόν και τα υποβρύχια, η κρίσιμη Τετάρτη της ΝΔ, οι γκάφες του Μακάριου, η διπλή παρέμβαση της Ντόρας και τι συμβαίνει με τους Ευρωπαίους εισαγγελείς
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Νέα μπλε τιμολόγια με προσφορές και μηδενικά πάγια- Φθηνότερες οι «Φυσικό Αέριο» και ΔΕΗ
- Οι μυστικές κουβέντες του Στάσση, ο Τζαβέλλας και οι αντιεισαγγελείς των υποκλοπών, τι θα πει η Κοβέσι στον Φλωρίδη, το «όχι» από Σταθόπουλο στην πώληση της Nova, οι νέες business του Ιβάν, τα λάθη του ΜΜ και ο Μακάριος και ο εφοπλιστής (και όχι η Βίσση) που συζητάει με την JLO
- Το ΣτΕ βάζει φρένο στην ευθύνη μελών ΔΣ και εταίρων: Γιατί το Δημόσιο δεν θα μπορεί πλέον να διεκδικεί φορολογικά χρέη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.