Έχασε στην μονομαχία κι είδε πρόωρα την πόρτα της εξόδου από το MasterChef
Οι τελευταίες μονομαχίες για τις επιστροφές στο MasterChef ξεκίνησαν κι οι κριτές βαθμολόγησαν την μία από αυτές, του Στέφανου Χίλα και της Μαρίας Λαζαρίδη.
Αλέξανδρος Συνοδινός, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Νίκος Σκορδάκης, Αντώνης Μητρόπουλος, Στέφανος Χίλας και Μαρία Λαζαρίδη ήταν έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους για να ετοιμάσουν τρία πιάτα αντιγραφής από τους Λάμπρο Βακιάρο, Μάνο Σαρρή και Σταύρο Βαρθαλίτη, όπου τα τρία ζευγάρια επέλεξαν ξεχωριστά κάποιον από τους ίδιους.
Στο επεισόδιο της Παρασκευής παρακολουθήσαμε την μονομαχία του Στέφανου και της Μαρίας. Με δυνατά σημεία, αλλά και μικρές αστοχίες στο MasterChef συνεχίζει η Μαρία κι αποχωρεί ο Στέφανος.
https://www.youtube.com/watch?v=G6Qpz6XSICY&feature=emb_logo
Διαβάστε ακόμη:
MasterChef: Ποιος παίκτης «έκλεψε» ποδιά και επέστρεψε στο σπίτι (video)
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίσκεψη της Πρέσβεως της Ελβετικής Συνομοσπονδίας στην Ελλάδα στο λιμάνι της Πάτρας
- Interlife: Άλμα κερδών στα 20,83 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο – Στα €413,40 εκατ. το ενεργητικό
- Δημιουργείται Πλοηγικός Σταθμός στη Μύκονο
- ΦΠΑ και φόρος εισοδήματος έφεραν νέα υπερέσοδα πάνω από 1,3 δις ευρώ στο οκτάμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.