• LIFE&STYLE

    MasterChef: Ποιος παίκτης «έκλεψε» ποδιά και επέστρεψε στο σπίτι (video)

    • NewsRoom


    Συνεχίστηκαν οι μαγειρικές μονομαχίες στο MasterChef, με έναν πρώην παίκτη να «κλέβει» τη λευκή ποδιά και να επιστρέφει στο σπίτι.

    Ο Αντώνης μονομάχησε με την Ανούς, η Κωνσταντίνα με τον Παύλο και ο Ιωάννης με τον Στέφανο όπως είχαν επιλέξει από την προηγούμενη ημέρα.

    Αφού ο χρόνος εξέπνευσε, άτυχος στάθηκε ο Αντώνης, καθώς ξέχασε να τοποθετήσει πάνω στον πάγκο μια από τις παρασκευές του με αποτέλεσμα να ακυρωθεί. Παρ’ όλα αυτά τόσο το υπόλοιπο πιάτο που παρουσίασε στους κριτές όσο και το σορμπέ που ξέχασε, δεν εντυπωσίασαν τους κριτές με αποτέλεσμα να διατηρεί τη μαύρη ποδιά και η Ανούς να επιστρέφει στη θέση της πάνω στον εξώστη με τους υπόλοιπους.

    Οι κριτές αν και δεν υπολόγισαν το σορμπέ, το δοκίμασαν, με τον Σωτήρη Κοντιζά να σημειώνει ότι δεν θα είχε διαφορά στο αποτέλεσμα ούτως ή άλλως.

    Νικητής στη μονομαχία μεταξύ του Παύλου και της Κωνσταντίνας αναδείχθηκε ο πρώτος, αν και τα πιάτα σύμφωνα με τους κριτές ήταν πολύ κοντά. Έτσι ο Παύλος ανέβηκε στον εξώστη, με την Κωνσταντίνα να διεκδικεί αύριο εκ νέου τη θέση της στον διαγωνισμό.

    Τέλος, την ανατροπή έκανε ο Ιωάννης, το πιάτο του οποίου εντυπωσίασε τους κριτές με αποτέλεσμα να «κλέψει» τη θέση του Στέφανου.

    Όσοι παίκτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, θα έχουν μία ακόμα τελευταία ευκαιρία στο αυριανό επεισόδιο του MasterChef.

    Μέχρι στιγμής, στο ριάλιτι μαγειρικής το εισιτήριο της επιστροφής εξασφάλισαν οι Μαργαρίτα, Μαρίνα και Ιωάννης, ενώ εκτός κινδυνεύουν να μείνουν η Μαρία και ο Στέφανος.

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Αποχώρησε συγκινημένη τραγουδώντας (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ