• Media

    Masterchef: Το τρέιλερ του νέου κύκλου είναι γεγονός! (video)

    • NewsRoom


    Ένα απολαυστικό βίντεο με πρωταγωνιστές τους τρεις κριτές αλλά και πρώην παίκτες

    Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής είναι έτοιμο να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής Masterchef είναι προ των πυλών, αφού θα προβληθεί από το κανάλι του Star κατά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν και το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου είναι γεγονός!

    Το βράδυ του τελικού του GNTM 2, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να δουν το πρώτο teaser για την 4η σεζόν του Masterchef.

    Σε ένα ακόμη απολαυστικό βίντεο που έφτιαξε η παραγωγή του παιχνιδιού μαγειρικής, πρωταγωνιστούν και πάλι οι τρεις αγαπημένοι κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς. Οι τρεις σεφ βρίσκονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με οδηγό τον πρώτο και τους άλλους δύο να δυσανασχετούν, καθώς μόλις και μετά βίας χωρούν. Τότε, ο Ιωαννίδης λέει πως θέλει να φάει ένα βρώμικο, ένα βρώμικο αλλά original, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσθέτει πως ξέρει το καλύτερο.

    Στο πρώτο, λοιπόν, τρέιλερ του Masterchef 4, έρχεται η συνέχεια, αλλά αυτή την φορά το τρολάρισμα, το δέχεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που αμέσως μετά την κυκλοφορία του teaser, κορόιδεψε τους ψηλούς κριτές, με ανάρτησή του στο Twitter χρησιμοποιώντας τους στίχους του τραγουδιού «Δεν χωράς πουθενά».

    Το βίντεο του επίσημου τρέιλερ ξεκινά με την τριάδα να βρίσκεται μπροστά σε μία καντίνα, με τον καντινιέρη να ρωτά τι θα πάρουν. Ο Πάνος Ιωαννίδης ζητά τρία σαντουιτσάκια, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσθέτει «Κάντα περιποιημένα, σε παρακαλώ». Τότε ο καντινιέρης, αναφωνεί: «Ωπ, δεν σε είδα. Είναι κι αυτό ψηλό;» και να ξεσπά σε γέλιο, με τους άλλους δύο κριτές να κοροϊδεύουν τον γνωστό σεφ, ο οποίος τους ρίχνει ένα υποτιμητικό βλέμμα.

    Στην συνέχεια, ο καντινιέρης βάζει τα μαύρα λατέξ γάντια του για να ετοιμάσει τα σάντουιτς, με τον Σωτήρη Κοντιζά, που είχε τρελό κόλλημα με τα γάντια και όσους παίκτες δεν φορούσαν, να τον ρωτάει: «Γιατί φοράς γάντια;» και ο πρώτος να απαντά με εμφανή αμηχανία «Ε, ξεχάστηκα». Κι ενώ οι κριτές ετοιμάζονται να καθίσουν στο τραπεζάκι τους, με θέα την θάλασσα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γυρνά και απευθυνόμενος στον καντινιέρη, του λέει: «Να σου πω, κάντα τέσσερα. Θα φάω δύο εγώ».

    Η εμφάνιση- έκπληξη των πρώην παικτών στο τρέιλερ του νέου κύκλου

    Τότε, ο καντινιέρης μιλά στην ενδοεπικοινωνία και δίνει σήμα να φτιάξουν τα σάντουιτς παίκτες από τους προηγούμενους τρεις κύκλους του Masterchef, που βρίσκονται σε μία κατάλευκη αίθουσα, με τους πάγκους τους πεντακάθαρους και στημένους. Εκεί βλέπουμε, μεταξύ άλλων, τον Χρήστο Μπάρκα, τον Σελίμ, την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, την Ασημίνα Ουστάλι, την Γωγώ Δελογιάννη, αλλά και τον Μανώλη Σαρρή, να ετοιμάζουν ευφάνταστα σάντουιτς με μαύρο ψωμί και πλοκάμια χταποδιού.

    Μόλις ετοιμαστούν, ο καντινιέρης τα πηγαίνει στους τρεις κριτές του Masterchef, με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά να τα κοιτούν με το στόμα ανοιχτό. Η γεύση τους είναι τόσο ωραία, που στον ουρανό ανάβουν πολύχρωμα βεγγαλικά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να λέει: «Και πού να δείτε το τέταρτο», με τους άλλους δύο κριτές να τον πειράζουν, λέγοντας: «Σατανά!».

    Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ του τέταρτου κύκλου του Masterchef:



    ΣΧΟΛΙΑ