• Media

    Κρατερός Κατσούλης: «Σήμερα είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ»

    κουκου


    Στο παιχνιδιάρικο πλατό της φωλιάς τους, της «Φωλιάς των Κου Κου», απ’ όπου τους απολαμβάνουμε κάθε πρωί μέσα από τη συχνότητα του Star, υποδέχθηκαν πριν από λίγες μέρες τους καλεσμένους τους, μεταξύ των οποίων ήταν και το mononews.gr, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης και οι συνεργάτες τους. Με τεράστια χαμόγελα και θετική ενέργεια η «Κου Κου» συμμορία μάς έκανε το πιο γλυκό και θερμό καλωσόρισμα. Μάθαμε το σημείο του στούντιο με τον καλύτερο φωτισμό για αψεγάδιαστες φωτογραφίες από την Κατερίνα Καραβάτου και ακούσαμε τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων από την Άση Μπήλιου.

    Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε πως η φετινή χρονιά βρίσκει την ομάδα των «Κου Κου» πιο αγαπημένη και δεμένη από ποτέ, κάτι που ο ίδιος αποδίδει στο σατιρικό σίριαλ που γυρίζουν για την εκπομπή με τίτλο «Βίλα Αμαρτία».

    Μάλιστα, το σίριαλ δεν πρόκειται για ιδέα του ταλαντούχου ηθοποιού και παρουσιαστή, αλλά αποτελεί πρόταση του Star, την οποία με χαρά αποφάσισαν να υλοποιήσουν. Παρά τα πολύωρα γυρίσματα που απαιτεί η «Βίλα Αμαρτία», η ομάδα έχει αναπτύξει ένα διαφορετικό δέσιμο και λειτουργεί πλέον σαν οικογένεια. Όπως δήλωσε ο ίδιος, δημιουργήθηκε το ίδιο συναίσθημα που ενώνει τους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων που διαρκούν μεγάλα χρονικά διαστήματα σε τηλεοπτικές σειρές.

    βιλα-αμαρτια
    «Βίλα Αμαρτία»

    Παράλληλα, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για την τεράστια αγάπη που τρέφει για το θεατρικό σανίδι και αποκάλυψε πως σύντομα θα ανοίξει τον δικό του πολυχώρο, όπου θα γίνονται σεμινάρια πάνω σε διάφορες μορφές τέχνης.

    καραβατου-κατσουλης
    Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

    Νέα προσθήκη για φέτος στην εκπομπή αποτελεί η πανέμορφη Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία μας αποκαλύπτει καθημερινά τα juicy νέα του δημοφιλούς ριάλιτι του σταθμού «Greece’s Next Top Model». Αν και αρχικά ένιωθε άγχος για το νέο της ξεκίνημα στην «Φωλιά των Κου Κου», γρήγορα το ξεπέρασε και έγινε ένα με την υπόλοιπη ομάδα.

    τζωρτζια_γεωργιου
    Τζώρτζια Γεωργίου

    Η αλληλεπίδραση με το κοινό αποτελεί μεγάλο κομμάτι της εκπομπής, καθώς η Κατερίνα Καραβάτου φροντίζει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram να μεταδίδει ζωντανά τα ζώδια της ημέρας από την μοναδική Άση Μπήλιου για όσους βρίσκονται στο γραφείο ή εκτός σπιτιού.

    αση-μπηλιου
    Άση Μπήλιου

    Επιπλέον, η μουσική αναμέτρηση που γίνεται μεταξύ των παρουσιαστών με τίτλο «Koukouvision» δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να ψηφίζουν live τον αγαπημένο τους performer και να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα με βάση την δική τους προτίμηση.

    στη φωλια των κουκου

    Την «Κου Κου» συμμορία συμπληρώνουν ο μετρ της ίντριγκας, Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Μαριλού Ρεπαπή με τα αιχμηρά της σχόλια, η φωνή του λαού Γιώργος Κρικοριάν, ενώ τα έκτακτα ρεπορτάζ μεταδίδει ο Γιάννης Πουλόπουλος.

    στη φωλια των κουκου

    στη φωλια των κουκου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γνωρίστε την εντυπωσιακή αδελφή της Άννας Αμανατίδου του Greece’s Next Top Model (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Ζενεβιέβ του GNTM; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ