• Media

    Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για το «Ευτυχείτε» με πρόσωπα-έκπληξη

    • NewsRoom
    καινουργιου

    Κατερίνα Καινούργιου


    Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στην πρωινή ζώνη του Open με την ανανεωμένη εκπομπή «Ευτυχείτε» και την προσθήκη νέων προσώπων στην παρέα της.

    Η παρουσιάστρια, η οποία έζησε ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο, θα συντροφεύει τα πρωινά μας μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, την Μαρία Εκμεκτσίογλου και την… Μέγκι Ντρίο σε ρόλο έκπληξη!

    Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη και τον Alpha, ο Γρηγόρης Γκουντάρας «έκλεισε» με το Open και το «Ευτυχείτε».

    Έκπληξη αποτελεί η προσθήκη της Μέγκι στο πάνελ, την οποία γνωρίσαμε και θυμόμαστε για την εκρηκτική προσωπικότητά της μέσα από το GNTM.

    Την μαγειρική αναλαμβάνει η σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου, η οποία θα μοιραστεί υπέροχες συνταγές και μυστικά γεύσης.

    Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη θα χαρτογραφεί πώς μας επηρεάζουν οι κινήσεις των πλανητών μέσα από καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις, ενώ η fashion stylist Γεωργία Παντελέ θα δίνει tips μόδας για κάθε περίσταση.

    Τα «Διλήμματα» θα συνεχίσουν και τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τις καθημερινές ιστορίες των τηλεθεατών να οπτικοποιούνται σε μια μίνι σειρά αυτοτελών επεισοδίων. Οι τηλεθεατές γίνονται και πάλι πρωταγωνιστές, αφού καλούνται να δώσουν τη δική τους λύση στα «Διλήμματα» μέσω social media.

    Από το «Ευτυχείτε» δεν θα λείπει η Μάρα Μεϊμαρίδη, συγγραφέας και καθηγήτρια Πανεπιστημίου, που και φέτος θα δίνει μαθήματα προσωπικών σχέσεων, συμβουλεύοντας σε πραγματικό χρόνο για όσα αισθηματικά (και όχι μόνο) μας απασχολούν.



    ΣΧΟΛΙΑ