• Media

    Just the 2 of Us: Ο φαντασμαγορικός τελικός και οι μεγάλοι νικητές

    • NewsRoom
    Just the 2 of Us

    Τα τρία ζευγάρια του τελικού


    Θεαματικός και μαγικός ήταν ο μεγάλος τελικός του Just the 2 of Us (J2US) που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της πρωτοχρονιάς στον ALPHA, γεμάτος λάμψη, χαρά, πάθος, κέφι, συγκίνηση, μουσική, χορό, πολύ πολύ τραγούδι και με παρουσιαστή τον σαρωτικό και μοναδικό Νίκο Κοκλώνη.

    Ένας ακόμη επιτυχημένος κύκλος για το J2US επισφραγίστηκε από ένα μοναδικό πάρτι και μια κεφάτη βραδιά, ενώ αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής στην τηλεθέαση, καθώς όλα τα κοινά παρακολούθησαν αδιάλλειπτα το show με εξαιρετικά ποσοστά.

    Συγκεκριμένα, κυριάρχησε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά σημειώνοντας μέσο μερίδιο 22,8% στο σύνολο των τηλεθεατών και 19,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών. Η εκπομπή επικράτησε άνετα στη ζώνη της και είχε ιδιαίτερη απήχηση και στις γυναίκες 25-44, που σταθερά δείχνουν την προτίμησή τους στο σόου με το ποσοστό 23, 7%.

    Στη λαμπερή σκηνή του J2US ανέβηκαν και πραγματοποιήσαν μία μοναδική και σπάνια εμφάνιση Οι ΜΕΛΙSSES, το #1 συγκρότημα και ο πολυτάλαντος Xρήστος Μάστορας παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και με μοναδικές και ανατρεπτικές διασκευές γνωστών κομματιών.

    Αυτό όμως που καθήλωσε τους τηλεθεατές και άφησε άφωνους τους συντελεστές της εκπομπής ήταν η μουσική συνύπαρξη του Χρήστου Μάστορα με τον Νίκο Αλιάγα. Ένα ντουέτο έκπληξη που συγκίνησε και που θα μείνει στην ιστορία ως μία μοναδική μουσική στιγμή της Ελληνικής τηλεόρασης.

    Στον μεγάλο τελικό εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US και η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη, η οποία άφησε για λίγο τα χρέη στην υποδοχή των διαγωνιζομένων, πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες της με μια σούπερ σέξι εμφάνιση, αλλά και ο υπέροχος Κώστας Καραφώτης που παρουσίασε το νέο του τραγούδι, «Εγώ ή κανένας».

    Ιδιαίτερη νότα σε αυτό το πρωτοχρονιάτικό πάρτι ήταν το ερμηνευτικό medley του Νίκου Κοκλώνη και απέσπασε πολλά χειροκροτήματα.

    Η βραδιά τα είχε όλα! Κέφι, απρόοπτα, εξαιρετικά ντουέτα και την επιστροφή παλιών παικτών το J2US που εντυπωσίασαν στην σκηνή το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή. Ο Νίκος Αλιάγας, η Δέσποινα Βανδή που εμφανίστηκε μέσω skype, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής είχαν μόνο καλά λόγια να πουν στους 3 φιναλίστ που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

    Τα τρία ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και διαγωνίστηκαν για τη μεγάλη νίκη ήταν οι: Μαρίνος Κόνσολος και Ελένη Δήμου, Κατερίνα Λιόλιου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Stan με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

    Με επίτιμο προσκεκλημένο τον Έλληνα διεθνούς φήμης καταξιωμένο, βραβευμένο παρουσιαστή της γαλλικής τηλεόρασης και δημοσιογράφο Νίκο Αλιάγα και όλους τους συντελεστές επί σκηνής ολοκληρώθηκε ακόμη ένας κύκλος του J2US και νικήτριες του 3ου κύκλου αναδείχθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου.

    Τεράστια επιτυχία, σημείωσε το show και στα social media, καθώς για άλλη μια φορά ήταν Νο1 Trending Topic στα πρώτα λεπτά της εκπομπής.

    Το J2US αφιερωμένο στο σημαντικό σκοπό του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», ολοκληρώθηκε στον ALPHA με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, αποδεικνύοντας πως το τηλεοπτικό κοινό πάντα επιβραβεύει τις ξεχωριστές παραγωγές.

    Το show του ALPHA πρόσφερε θέαμα υψηλού επιπέδου και αναδείχτηκε, με διαφορά, το Σαββατιάτικο αγαπημένο τηλεοπτικό πάρτι του κοινού.

    Το J2US, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μας χάρισε κέφι, γέλιο, συγκίνηση και αμέτρητες συγκλονιστικές ερμηνείες, μας αποχαιρετά και μας εύχεται μια καλή και δημιουργική χρονιά.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Νίκος Αλιάγας στον τελικό του Just the 2 of Us

    Με κορονοϊό η Δέσποινα Βανδή – 12 τα κρούσματα στο J2US

    Θετική η Μπέσσυ Αργυράκη – Ποια τα συμπτώματά της



    ΣΧΟΛΙΑ