ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τον κορονοϊό, που εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες, «χτυπήθηκε» το Just the 2 of Us (J2US), με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται ανάμεσα στα κρούσματα.
Την Πέμπτη ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι βρέθηκε θετικός στον ιό, ενώ όπως έγινε γνωστό θετικό βγήκε και το τεστ της τραγουδίστριας και κριτή, Δέσποινας Βανδή.
Ακόμη 10 άτομα από την παραγωγή του δημοφιλούς μουσικού σόου του ALPHA έχουν κολλήσει, σύμφωνα με πληροφορίες.
Παρά τα κρούσματα, σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, ο μεγάλος τελικός του J2US θα διεξαχθεί κανονικά, αφού πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό.
Εφόσον ο Χάρης Βαρθακούρης μένει εκτός του τελικού λόγω καραντίνας, τη θέση του δίπλα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα λάβει ο Σταν.
Δείτε το βίντεο από το Happy Day:
Διαβάστε επίσης:
Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Αγκαλιά στο πρώτο τους εξώφυλλο
Θετικός στον κορονοϊό ο Χάρης Βαρθακούρης – Πώς κόλλησε
Αλλαγή του χρόνου με τον Στέλιο Ρόκκο στο Σπίτι με το MEGA
Χειμερινή απόδραση για τη Μαρί Κωνσταντάτου – Το σχόλιο του συντρόφου της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην προκλητική ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Μουφτήδες: Η Συνθήκη της Λωζάννης δεν επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών, είναι αδιαμφισβήτητη
- Πύργος: Σοκ με την ιατροδικαστική, δάγκωναν και χτυπούσαν το 10 μηνών κοριτσάκι – Στην φυλακή η μητέρα και ο σύντροφος της
- Κίλιαν Μέρφι: Χωρίς μπλούζα στα γυρίσματα της ταινίας του στην Αθήνα (pics)
- Λίμνη Μόρνου: «Ανάσα» για την υδροδότηση της Αττικής – Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.