• LIFE&STYLE

    Με κορονοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη – Ποια τα συμπτώματά της

    • NewsRoom
    Μπέσσυ Αργυράκη και Γιούρι

    Μπέσσυ Αργυράκη και Γιούρι στο Dancing with the Stars


    Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία συμμετέχει φέτος στο Dancing with the Stars.

    Το γεγονός ανακοίνωσε η τραγουδίστρια μέσω Twitter την Πρωτοχρονιά. Όπως εξήγησε, υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Από τότε έχει τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι της.

    «Καλημέρα και καλή χρονιά αγαπημένα μου! Υγεία, σωματική και ψυχική!! Ο κορονοϊός δε με άφησε ήσυχη κι εμένα.. Εχθές μετά από pcr διαγνώστηκα θετική… Τηλεφωνα καλή χρονιά με τον άνδρα μου.. σαλόνι.. κρεβατοκάμαρα.. Υγρά, βιταμίνες και υπομονή!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Αργυράκη στο Twitter.

    Σήμερα η τραγουδίστρια μίλησε στο Happy Day για την κατάσταση της υγείας της και περιέγραψε τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει.

    «Την πατήσαμε. Είμαι με Covid στο σπίτι, δεν το περνάω βαριά ευτυχώς. Έχω λίγο βήχα και πονοκέφαλο, ενώ την πρώτη μέρα είχα και λίγο δέκατα. Είναι η 3η μέρα και ξύπνησα αρκετά καλύτερα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι έχω κάνει και την 3η δόση του εμβολίου.

    Στα rapid που κάναμε στο DWTS έβγαινα αρνητική, αλλά επειδή κάποιος βγήκε θετικός, έπρεπε να κάνουμε όλοι μοριακό. Εκεί βγήκα θετική, με ειδοποίησαν, χώθηκα στο σπίτι και περιμένω να συνέλθω».

    Η ίδια εξέφρασε την ανησυχία της για τον σύζυγό της, ο οποίος ευτυχώς δεν έχει κολλήσει.

    «Ήταν να φύγει αλλά δεν έφυγε, έμεινε εδώ να με φροντίζει. Αυτή είναι η έννοια μου, μην κολλήσει, γιατί έχει υποκείμενα νοσήματα. Έμεινε γιατί ένιωθε ότι τον είχα ανάγκη να με βοηθήσει», συμπλήρωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

    Δείτε το tweet:

    Σημειώνεται ότι πριν από περίπου δυο μήνες, από κορονοϊό είχε προσβληθεί και η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το σπίτι της από τη φωτιά στην Κορινθία

    Ντάσα Ζούκοβα, Σταύρος Νιάρχος και Ευγενία Νιάρχου: Οικογενειακό πάρτι στην Ελβετία



    ΣΧΟΛΙΑ