• Media

    Just the 2 of Us: Η αποχώρηση της Σάσας Σταμάτη, το μηδέν της Μπακοδήμου και τα τραγούδια του επόμενου live

    • NewsRoom
    JUST THE 2 OF US

    Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Κοκλώνης και Τριαντάφυλλος


    Δέκα ζευγάρια απέμειναν στο Just the 2 of Us (J2US), καθώς το Σάββατο από το μουσικό σόου του ALPHA αποχώρησαν η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

    Μια ακόμη εντυπωσιακή έναρξη έκανε ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό με ανατολίτικη διάθεση. Παράλληλα, η λαμπερή Κατερίνα Στικούδη, παρά το γεγονός ότι γέννησε μόλις 10 ημέρες πριν, κατάφερε να επιστρέψει στα παρασκήνια του J2US.

    Τα ζευγάρια εντυπωσίασαν τόσο με τις φωνητικές τους ικανότητες όσο και με τη σκηνική τους παρουσία.

    Καθήλωσε η Νίνα Μαζάνη που έδωσε άλλη νότα με τις ερμηνείες αλλά και το χιούμορ της, ενώ ο μοναδικός Τριαντάφυλλος «έσπασε» και σκηνή μαζί με τα «ρολόγια» σε μία εμφάνιση που ξεσήκωσε τηλεθεατές, κοινό στο στούντιο αλλά και όλους στα παρασκήνια.

    Η επιτροπή εξέπληξε με τις γενναιόδωρες κατά κύριο λόγο αυτή τη φορά αλλά παράλληλα και πολύ καυστικές σε σημεία, τοποθετήσεις της. Χαμός έγινε με το «0» που έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου στη Μάρα Μεϊμαρίδη και τον Stan, οι οποίοι, ωστόσο, παρέμειναν για ακόμα μία εβδομάδα στον διαγωνισμό.

    Το ζευγάρι τραγούδησε το «Να τη χαίρεσαι» της Δέσποινας Βανδή, σε μια προσέγγιση που προκάλεσε αντιδράσεις…

    Στο αποκορύφωμα του σόου την εμφάνισή του έκανε ο μεγάλος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας, που κυριολεκτικά έκανε ολόκληρο το στούντιο «να είναι ανεβασμένο και στα σύννεφα να πετάει» και σύσσωμο να τραγουδάει τις τεράστιες επιτυχίες του!

    Λίγα λεπτά πριν την ανάθεση των νέων τραγουδιών ο Νίκος Κοκλώνης επιφύλασσε μία έκπληξη για τον Τζέιμς Καφετζή, φωνάζοντάς τον να σβήσει τούρτα για τα γενέθλιά του στη σκηνή!

    Για ακόμα ένα Σάββατο το J2US ήταν πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν και σε επιμέρους hashtags τα ζευγάρια που τους έκαναν περισσότερο εντύπωση.

    Το ζευγάρι που αποχώρησε από τον διαγωνισμό στο τέλος της βραδιάς, ήταν η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Αδαμαντίδης, οι οποίοι σημείωσαν τη χαμηλότερη επίδοση και δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλη βαθμολογία από το τηλεοπτικό κοινό.

    Και αυτή την εβδομάδα, το J2US κατέκτησε κυριολεκτικά το νεανικό τηλεοπτικό κοινό, συνεπαίρνοντας με τις απίστευτες εικόνες, τις συνεχείς εναλλαγές και τα χαρούμενα απρόοπτα. Eίναι ξεκάθαρα νεανική και γυναικεία και στην τηλεθέαση η καρδιά του show, καθώς το κοινό 15-44 έδειξε την αγάπη του με μέσο όρο 18,1, ενώ όπως κάθε φορά το γυναικείο κοινό 25-44 του χάρισε ένα 21%. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια προβολής του J2US, o Alpha ήταν πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση με 17% στο κοινό 18-54, με διαφορά 2,1 μονάδες από τον ανταγωνισμό.

    Τα τραγούδια του επόμενου Live:

    1. Κέλλυ Κελεκίδου – Δημήτρης Αλεξάνδρου

    Το Πιτσιρικάκι – Σπύρος Ζαγοραίος

    2. Θάνος Πετρέλης – Πηγή Δεβετζή

    Αυτό το Τραγούδι – Σταμάτης Γονίδης

    3. Εβελίνα Νικόλιζα – Νίκος Μπάρκουλης

    Hit The Road Jack – Ray Charles

    4. Ειρήνη Παπαδόπουλου – James Καφετζής

    Mamma Mia – Abba

    5. Ελένη Δήμου – Μαρίνος Κόνσολος

    Έχω Στενάχωρη Καρδιά – Ρένα Βλαχοπούλου

    6. Γιώργος Βελισσάρης – Σουπερ Κική

    Ο Καρδιολόγος (Θέλω Άπονη Καρδιά) – Βούλα Παλλα

    7. Κατερίνα Λιόλιου – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

    Wannabe – Spice Girls

    8. Σταν – Μάρα Μεϊμαρίδη

    Μόνο μια φορά – Κραουνάκης – Μακεδόνας

    9. Χάρης Βαρθακούρης – Άννα Μαρία Ψυχαράκη

    Μαζί Σου – Κωνσταντίνος Αργυρός

    10. Νικηφόρος – Ιωάννα Τούνη

    A Πα Πα – Δέσποινα Βανδή

    Το J2US ανανεώνει το ραντεβού του για την ερχόμενη Κυριακή και υπόσχεται έντονα συναισθήματα, αξεπέραστη λάμψη και μοναδικές εκπλήξεις, που θα «χαράξουν» ανεπανάληπτες τηλεοπτικές στιγμές!

    Διαβάστε επίσης:

    Just the 2 of Us: Τα δημοφιλέστερα ζευγάρια

    Σάλος με τον Τάσο Ξιαρχό: Έκανε bullying σε κοπέλα για τα κιλά της

    Όλγα Κεφαλογιάννη: Βραδινή έξοδος με την αδελφή της



    ΣΧΟΛΙΑ