• Media

    Fake news η δήθεν ανάρτηση του Ιβάν Σαββίδη για το «Κόκκινο Ποτάμι»

    • NewsRoom

    Ο Ιβάν Σαββίδης με το ταλαντούχο cast της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι»


    Διθυραμβικές κριτικές απέσπασε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς-εποχής του Open «Το Κόκκινο Ποτάμι» με τα social media να παίρνουν «φωτιά» τόσο σε Twitter όσο και σε Instagram.

    Μάλιστα, ένας από τους λογαριασμούς στο Instagram, με username ivan_savvidis_ έκανε μία σχετική ανάρτηση για το «Κόκκινο Ποτάμι», που έγινε viral, καθώς όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για τον λογαριασμό του ιδιοκτήτη του Open.

    Ωστόσο, ο λογαριασμός δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά πρόκειται για σελίδα που δημιούργησαν θαυμαστές του, μέσα από την οποία θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Ιβάν Σαββίδη και τους συντελεστές για τη νέα σειρά εποχής, καθώς είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα πραγματεύεται τον διωγμό του ελληνισμού.

    Μάλιστα, το «Κόκκινο Ποτάμι, το βράδυ της Κυριακής, «σάρωσε στην τηλεθέαση, αφού έκανε μέσο όρο 29,8% στο γενικό σύνολο και 31,6% στο νεανικό κοινό.

    Το μήνυμα της fan page:

    «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ – ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ 10΄ – ΕΥΓΕ ΣΑΣ. Ιστορικά αληθείς, όμορφες εικόνες, άριστο παίξιμο, όμορφα Ποντιακά, άψογα γυρίσματα…
    Αν και η συνέχεια, των άλλων επεισοδίων θα είναι ανάλογη, θα σας λέμε διαρκώς “ΜΠΡΑΒΟ”….
    Η έναρξη, συγκλονιστική.
    Ο χορός, στιγμές ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ τέλειες, στις εικόνες της ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, ή αλλιώς της ΠΟΡΕΙΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ!
    Τα γυρίσματα στην αγορά τέλεια.
    Οι σκηνές πολέμου στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Οι σκηνές στο σπίτι.
    Στην ΠΟΛΗ….
    Όλα όμορφα για αρχή.
    Νομίζω
    Πάμε παρακάτω…
    Ο ΠΟΝΤΟΣ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ…
    Ζω και περιμένω να έρθει το κάτι παραπάνω….!!!
    Αμήν και συν… Θεώ!»

    Δείτε την ανάρτηση:

    View this post on Instagram

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ – ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ 10΄ – ΕΥΓΕ ΣΑΣ. Ιστορικά αληθείς, όμορφες εικόνες, άριστο παίξιμο, όμορφα Ποντιακά, άψογα γυρίσματα… Αν και η συνέχεια, των άλλων επεισοδίων θα είναι ανάλογη, θα σας λέμε διαρκώς "ΜΠΡΑΒΟ"…. Η έναρξη, συγκλονιστική. Ο χορός, στιγμές ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ τέλειες, στις εικόνες της ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, ή αλλιώς της ΠΟΡΕΙΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ! Τα γυρίσματα στην αγορά τέλεια. Οι σκηνές πολέμου στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Οι σκηνές στο σπίτι. Στην ΠΟΛΗ…. Όλα όμορφα για αρχή. Νομίζω Πάμε παρακάτω… Ο ΠΟΝΤΟΣ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ… Ζω και περιμένω να έρθει το κάτι παραπάνω….!!! Αμήν και συν …Θεώ!

    A post shared by Ιβάν Σαββίδης/Ivan Savvidis (@ivan_savvidis_) on



    ΣΧΟΛΙΑ