• Media

    Famagusta: Μάρτυρας-κλειδί αλλάζει την έκβαση της δίκης στο συγκλονιστικό φινάλε

    • NewsRoom
    Ο Μάικλ στο Famagusta στο MEGA


    Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, Famagusta, ρίχνει προσωρινά αυλαία, με το 8ο και τελευταίο επεισόδιο του α’ κύκλου, αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 21:00.

    Ο τηλεθεατής γίνεται μάρτυρας της αγωνιώδους προσπάθειας της Χριστίνας να βρει έστω μια πληροφορία για τον χαμένο της γιο, λίγο καιρό μετά τον τραγικό αποχωρισμό το καλοκαίρι του 1974.

    Στο σήμερα, η ώρα της δίκης έχει φτάσει και η ελευθερία του Μάικλ κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή. Θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά του;

    Η υγεία του Παύλου επιδεινώνεται ραγδαία προκαλώντας αγωνία στον παππού και την έντονη αντίδραση της Ιφιγένειας.

    Μια ακόμη φρικτή ιστορία του πολέμου αποκαλύπτεται στην κάμερα του ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή.

    Ένας αναπάντεχος σύμμαχος δίνει ελπίδες στον Μάικλ πως θα βγει αλώβητος από τη δίκη.

    Το πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου της σειράς Famagusta επιστρέφει στη μικρή οθόνη την Κυριακή 7 Απριλίου.

    Τι θα δούμε στη συνέχεια της Famagusta

    Στο 8ο επεισόδιο, μέσα από flashback, παρακολουθούμε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Χριστίνας μετά την απώλεια του μωρού της το 1974.

    Στο σήμερα, ο παππούς ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του Παύλου, αλλά η Χριστίνα τον διαβεβαιώνει πως είναι απλά κουρασμένος.

    Ο Μάικλ συνεχίζει τις συνεντεύξεις για το ντοκιμαντέρ.

    Ένας ηλικιωμένος σήμερα άνδρας περιγράφει τις στιγμές αλλά και τους βιασμούς που υπέστη στο στρατόπεδο αιχμαλώτων μετά την εισβολή του 1974. Η φριχτή τιμωρία του επειδή σκότωσε τον εκτελεστή του καλύτερού του φίλου.

    Η Ιφιγένεια θορυβείται έντονα όταν γίνεται μάρτυρας μιας επιληπτικής κρίσης του Παύλου.

    Τον εκλιπαρεί να δοκιμάσει μια εναλλακτική θεραπεία. Η μέρα της δίκης του Μάικλ έρχεται κι όλοι οι ήρωες καταφθάνουν στο δικαστήριο.

    Η μια κατάθεση διαδέχεται την άλλη. Ο Μάικλ δηλώνει την αθωότητά του και ξεσπά εναντίον της Κατερίνας. Η αγόρευση του Αντρέα είναι καταπέλτης εναντίον του.

    Όμως, η αναπάντεχη εμφάνιση ενός μάρτυρα υπεράσπισης, του μοναδικού που γνωρίζει την αλήθεια για τον φόνο, ανατρέπει τα δεδομένα…

    Διαβάστε επίσης:

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Στην Αlter Εgo τα σήματα της Ελευθεροτυπίας έναντι 8,1 εκατ. ευρώ

    Dragons’ Den: Επενδύσεις €155.000 από Μάλλιο, Οικονόμου, Βαφειά, Γιοχάη, Χατζηστεφανή

    ACTION 24: Πανελλαδική Δημοσκόπηση από την OPINION POLL



    ΣΧΟΛΙΑ