• Media

    Εκτός My Style Rocks Σπυροπούλου και Αραβανή – Ποιος ο ρόλος του Γαβαλά (video)

    • NewsRoom

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ευαγγελία Αραβανή


    Μετά το «θρίλερ» γύρω από το «Voice», σειρά έχει εκείνο γύρω από το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ.

    Το επιτυχημένο ριάλιτι μόδας επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά στην τηλεόραση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν υπογράψει τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, αλλά ούτε και την παρουσίαση.

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μέχρι και χθες φημολογούνταν ότι υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στο My Style Rocks, φαίνεται πως τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

    Επιπλέον, ακουγόταν ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμεί την επιστροφή της αρχικής παρουσιάστριας του παιχνιδιού, δηλαδή της Ευαγγελίας Αραβανή.

    Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ούτε εκείνη θα αναλάβει την παρουσίαση.

    Αντίθετα ένα από τα επικρατέστερα πρόσωπα για να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης φαίνεται πως είναι η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία φέτος έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο The Voice.

    Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό, δύο από τους κριτές είναι οι μόνες θέσεις που «έχουν κλειδώσει» κατά 99%.

    Ο λόγος για τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος παραμένει σταθερά στη θέση του, αλλά και τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος φαίνεται πως θα επιστρέψει στην τηλεόραση κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη.

    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το τρίτο πρόσωπο πρόκειται να είναι γυναίκα με τον σταθμό να «ψηφίζει» Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

    Με αυτόν τον τρόπο μάλλον ο ΣΚΑΪ επιχειρεί να επαναλάβει τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη σεζόν του My Style Rocks, φέρνοντας πίσω γνώριμα πρόσωπα.

    ραμόνα-αλεξάνδρα κατσαΐτη
    Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Ραμόνα Βλαντή

    Μάλιστα, πρόταση για να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή έλαβε και η Τζένη Μπαλατσινού και συγκεκριμένα μέσω της τουρκικής εταιρείας παραγωγής Acun Medya, ωστόσο οι συζητήσεις δεν προχώρησαν.

    Άλλωστε, η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να βρίσκεται στην τηλεόραση, παρά μόνο παρασκηνιακά.

    Αναμένεται, λοιπόν, η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Φαλήρου.

    Λάκης Γαβαλάς

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ