• Media

    Ανατροπή στο «The Voice»: Δύο πρόσωπα-έκπληξη στην παρουσίαση (video)

    • NewsRoom


    Τέλος στο «θρίλερ» του «The Voice» έδωσαν ο ΣΚΑΪ και η παραγωγή, καθώς «κλείδωσαν» τους κριτές και τους νέους παρουσιαστές που θα δούμε φέτος στο δημοφιλές μουσικό talent show.

    Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη από τη θέση του παρουσιαστή, πολλά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν για να τον αντικαταστήσουν, μεταξύ των οποίων ήταν και η Τάμτα, ωστόσο το κανάλι του Φαλήρου τελικά, σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «έκλεισε» με τον Γιώργο Λιανό.

    Μάλιστα, νέο πρόσωπο-έκπληξη που έρχεται να προστεθεί στην ομάδα του Voice είναι η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία θα συμπαρουσιάζει το παιχνίδι με τον Γιώργο Λιανό.

    Όπως είπαν, μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής, «πρόκειται για ενδοοικογενειακό αποκλειστικό θέμα, το οποίο, όμως, έδωσε ένα οριστικό τέλος σε όλα τα σενάρια που ακούγονταν τις προηγούμενες μέρες».

    Αν και η παραγωγή έκανε πρόταση για αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης η Τάμτα, τελικά η τραγουδίστρια αρνήθηκε, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, νιώθει ότι θα έχει πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστεί, αφού θα ήταν η πρώτη φορά που ασχολείται με την παρουσίαση.

    Στην κριτική επιτροπή τελικά θα δούμε τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που θα αντικαταστήσει τον Κωστή Μαραβέγια μετά από την αποχώρησή του.

    Τα γυρίσματα ξεκινούν την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

    Λιανός
    Γιώργος Λιανός
    Χριστίνα Μπόμπα



    ΣΧΟΛΙΑ