• Media

    The Voice: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Καπουτζίδη;

    • NewsRoom


    Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη από την παρουσίαση του «The Voice», τέσσερα είναι τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο για την διαδοχή και ανάληψη της θέσης.

    Οι τέσσερις παρουσιαστές που έχουν «κλείσει» με τον ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Γιώργος Λιανός, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Νίκος Μουτσινάς.

    Ο παρουσιαστής του Survivor θα μπορούσε να γίνει ο νέος παρουσιαστής του ριάλιτι τραγουδιού, ενώ μέχρι στιγμής το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρουσιάζει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του σταθμού, «Boom».

    Επίσης, ο πρώην συμπαρουσιαστής του, Γιώργος Λιανός, ο οποίος διακρίνεται για το εύστοχο χιούμορ του θα αποτελούσε την ιδανική επιλογή για το «Voice» και μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει για κάποια εκπομπή.

    Από την άλλη, ο Νίκος Μουτσινάς, που πέρσι κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την ψυχαγωγική εκπομπή «Για την Παρέα» στο Open, πλέον θα παρουσιάζει το «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Δεν αποκλείεται να αναλάβει εκείνος τα ηνία του «Voice», ο οποίος, μάλιστα, έχει ήδη συζητήσει με την παραγωγή.



    ΣΧΟΛΙΑ