Menu
0.13%
Τζίρος: 311.71 εκατ.

Λευκός Οίκος: Ατυχής η απόφαση της FED να αυξήσει τα επιτόκια

Media

Άγιος Παΐσιος: Ρεκόρ τηλεθέασης για τη σειρά του MEGA

Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό
Comments

Συνεχίζει να κυριαρχεί στην prime time ζώνη υψηλής τηλεθέασης η σειρά του MEGA, Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό.

Με ποσοστό 33% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 32,8% στο σύνολο του κοινού, η συγκλονιστική σειρά που αφηγείται τη ζωή του σύγχρονου Αγίου κατέκτησε για άλλη μια φορά την κορυφή της τηλεθέασης.

1

Στη ζώνη μετάδοσής της, η διαφορά απέναντι στα προγράμματα του ανταγωνισμού κυμάνθηκε σε εξαιρετικά μεγάλα νούμερα, με 18,2 μονάδες διαφορά στο δυναμικό κοινό 18-54 και 16,1 μονάδες διαφορά στο σύνολο του κοινού.

Σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών, τη σειρά παρακολούθησαν 1.610.519 τηλεθεατές, με την κάλυψη να φτάνει τους 2.318.508 τηλεθεατές. Σε γυναικείο νεανικό κοινό, ο Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό κατέγραψε το εντυπωσιακό ποσοστό 47,2%.

Μη χάσετε την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 22:30 στο MEGΑ, το 3ο επεισόδιο της συγκλονιστικής σειράς.

Διαβάστε επίσης:

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο Άγιος Παΐσιος

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Voice: Αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη η πρεμιέρα
Μπλε Ώρες: Το Πήλιο γίνεται σκηνικό πάθους, προδοσίας και φόνου
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι «γλυκός σα ζαχαρούχο γάλα» – Η δήλωση στελέχους που έγινε viral
Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών
Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
3.246.627 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
ΓΓΕΕ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου