• Media

    Αυτή είναι η τελική τριάδα του GNTM 4 (video)

    • NewsRoom
    GNTM Κωνσταντίνος και Ειρήνη

    Κωνσταντίνος και Ειρήνη


    Στην τελική ευθεία έχει μπει το GNTM 4, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό εαυτό τους για να εντυπωσιάσουν τους απαιτητικούς κριτές.

    Στον ημιτελικό αναμετρήθηκαν για ακόμα μια φορά η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η Όλγα Ντάλλα, η Ειρήνη Λεμπέση και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

    Το κλίμα στο σπίτι ήταν γιορτινό, αφού στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη βοήθεια του coach τους, Γιώργου Καράβα.

    Την επόμενη ημέρα, τα επίδοξα GNTM βρέθηκαν στην Disco 33 Στροφές για τη δοκιμασία αποχώρησης.

    Ο Γιώργος Καράβας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης χόρεψαν στον ρυθμό της ντίσκο, ενώ τα μοντέλα ετοιμάζονταν για τη φωτογράφιση.

    Συγκεκριμένα, φόρεσαν εντυπωσιακές δημιουργίες του Βρεττού Βρεττάκου και πόζαραν στον φακό του Κοσμά Κουμιανού, μαζί με 15 κομπάρσους.

    Στην πρώτη λήψη το concept ήταν «σταρ του dance floor». Στη δεύτερη το ζητούμενο ήταν να γίνουν το επίκεντρο μιας παρέας που διασκεδάζει.

    Για το κάθε σετ είχαν χρόνο 2 λεπτών, ενώ θα εμφανίζονταν σε όλα τα σετ, ανεξάρτητα με το αν διαγωνίζονταν ή όχι.

    Αυτή τη φορά δεν υπήρχε η δυνατότητα πλεονεκτήματος, αλλά ούτε και μειονεκτήματος. Τα μοντέλα αναμετρήθηκαν επί ίσους όρους. Το μόνο μικρό πλεονέκτημα το είχε η Κυβέλη, όμως, καθώς ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας επέλεξε τη σειρά με την οποία θα φωτογραφίζονταν.

    Εκείνη επέλεξε να φωτογραφηθεί τελευταία για να παρακολουθήσει τα σχόλια των κριτών.

    Στη δεύτερη φάση της φωτογράφισης, η Όλγα, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο ξεκίνησαν μια συμμαχία και προσπάθησαν να σαμποτάρουν τη φωτογράφιση της Ειρήνης, που ήταν και στην παρέα τους.

    Τα δυο παιδιά λειτούργησαν ξεκάθαρα στρατηγικά, με την Όλγα να το παραδέχεται και on camera, μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει και μια απλή λεπτομέρεια, μπορεί να κοστίσει τα πάντα.

    Η Όλγα και ο Κωνσταντίνος φωτογραφήθηκαν για support πίσω από την Ειρήνη και είχαν συνεννοηθεί να βγάλουν on set ότι είναι ζευγάρι. Αυτό, όπως ήταν λογικό, τράβηξε τα βλέμματα από την Ειρήνη, που ήταν και εκείνη που διαγωνιζόταν.

    Φυσικά έγινε έξαλλη με τους φίλους της, που δεν την υποστήριξαν, σε αντίθεση με την Κυβέλη, που προσπάθησε να τη βοηθήσει.

    Η ώρα της αλήθειας

    Στο πλατό της αποχώρησης βρέθηκαν οι τέσσερις φιναλίστ του διαγωνισμού, όπου βρέθηκαν ενώπιων των κριτών. Απούσα, όμως, ήταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης και ενημέρωσε ότι λόγω θέματος υγείας δεν μπορούσε να βρεθεί κοντά τους διά ζώσης.

    Οι κριτές, στο τέλος, αποφάσισαν ότι την καλύτερη επίδοση είχε η Κυβέλη, η οποία ήταν η πρώτη που πέρασε στον μεγάλο τελικό.

    Επόμενη φιναλίστ ήταν η Όλγα, ενώ στις δύο τελευταίες θέσεις βρέθηκαν η Ειρήνη και ο Κωνσταντίνος.

    Το μοντέλο, όμως, που αποχώρησε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό ήταν η Ειρήνη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

    Έτσι οι τρεις φιναλίστ του GNTM 4 είναι η Κυβέλη, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος. Ποιος θα αναδειχθεί νικητής;

    Διαβάστε επίσης:

    Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σάλος μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για «revenge porn» – Στον αέρα το Ράδιο Αρβύλα

    Άδωνις Γεωργιάδης για Αντώνη Κανάκη: Καλό είναι στη ζωή να είμαστε πιο μετρημένοι στην κριτική μας

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ